E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2020 | 17:42

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο. Όλα έγιναν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (11.12.2020) στο Παγκράτι, στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί γνωστό beach bar στη Μύκονο.

Τρεις Αφγανοί του επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι του, τον έδεσαν για να τον ακινητοποιήσουν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Αφού του πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση, τον άφησαν δεμένο και χτυπημένο, του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του (ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης) κι επιχείρησαν να εξαφανιστούν.

Το μεγάλο λάθος έφερε καταδίωξη

Λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα ο 55χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες εξανεμίζονταν όσο περνούσε ο χρόνος.

Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητο πόλης. Το οποίο εντοπίστηκε από ένα περιπολικό στην Ομόνοια. Οδηγός του ήταν ένας Αφγανός. Όπως αποδείχθηκε ήταν ένας από τους τρεις άνδρες που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον επιχειρηματία.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου, όμως, δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό. Αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι. Και τότε ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή. Το περιπολικό της Άμεσης Δράστης ζήτησε ενισχύσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, συλλαμβάνοντας τον οδηγό.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει λίγο νωρίτερα τη ληστεία και ο Αφγανός που συνελήφθη ομολόγησε. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο συνεργών του.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στο Πρώτο Θέμα για όσα έζησε: «Εσπασαν την πόρτα του διαμερισματός μου. Στις 9 του μήνα είχαν σπάσει 10 διαμερίσματα και χθες στις 11 το βράδυ μπήκαν και στο δικό μου! Με έδεσαν, μου πήραν το αυτοκίνητο! Μένω στο Καλλιμάρμαρο, 500 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου και είναι κρίμα γιατί εδώ έξω παίζουν και μικρά παιδιά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.

Aγρια επίθεση από σκύλο έξω από φούρνο στα Βριλήσσια ‑ δείτε τι συνέβη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ένας 66χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και ο σκύλος του σκοτώθηκε, ενώ η 48χρονη ιδιοκτήτρια του ζώου συνελήφθη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ζωοκτονία.

Καιρός: Τι αλλάζει στη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα ‑ Τι δείχνουν οι χάρτες GFS και ECMWF

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Έντονη ζέστη έως τις αρχές της εβδομάδας και απότομη πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της - τα μοντέλα συγκλίνουν.

Τσίπρας: Δεν κατανοώ τους τζάμπα μάγκες αριστερούς που διαμαρτύρονται χωρίς να αναλαμβάνουν κυβερνητική ευθύνη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ μίλησε σε διαδικτυακή συνάντηση με μέλη του κόμματος, αφήνοντας αιχμές κατά του ΚΚΕ και παρουσιάζοντας τους τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος.

Σοκάρει η αναφορά Ρούμπιο στη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα: «Πέθανε επειδή η κόρη της τόλμησε να είναι υποψήφια»

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ανέφερε την υπόθεση της 72χρονης από την Ελλάδα σε διάσκεψη με εκπροσώπους από πάνω από 60 χώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ με μια μόνο λέξη

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο Γιάννης Ραγκούσης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής, αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με έναν λακωνικό αποχαιρετισμό.

Θύελλα αντιδράσεων: Σερβιτόρος μπήκε στη θάλασσα για να εξυπηρετήσει πελάτες

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Βίντεο από παραλία της Πάρου ξαναανοίγει τη συζήτηση για την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στον τουρισμό.

Σάλος στις ΗΠΑ: Σχολική αστυνομικός έκανε σeξ με συνάδελφό της μέσα σε γυμνάσιο την ώρα των μαθημάτων

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 37χρονη σχολική αστυνομικός του Νάσβιλ παραιτήθηκε αφού παραδέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις εpωτικές συναντήσεις με συνάδελφό της εντός σχολείου, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν στους διαδρόμους.

Καταδικασμένη νεοναζίστρια τρανς στη Γερμανία μεταφέρθηκε τελικά σε ανδρικές φυλακές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η 55χρονη Μάρλα-Σβένια Λίμπιχ εκδόθηκε από την Τσεχία και οδηγήθηκε αρχικά σε γυναικεία φυλακή της Σαξονίας, για να μεταφερθεί αργότερα σε ανδρικό σωφρονιστικό κατάστημα.

Εφάπαξ: Ποιοι θα δουν αυξήσεις από το 2027 και τι αλλάζει στον υπολογισμό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η κυβέρνηση σχεδιάζει ενιαίο σύστημα υπολογισμού εφάπαξ από το 2027, για να περιοριστούν οι μεγάλες ανισότητες μεταξύ παλαιών και νέων συνταξιούχων.

Βόμβες Τραμπ για την Κίνα: «Επιχείρησε να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2020 – Έκλεψε στοιχεία ψηφοφόρων»

Πολιτική 17.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε το Πεκίνο για κλοπή δεδομένων 220 εκατομμυρίων ψηφοφόρων και παρέμβαση στις εκλογές, ανακοινώνοντας αποχαρακτηρισμό διαβαθμισμένων εγγράφων.