E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2020 | 17:42

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο. Όλα έγιναν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (11.12.2020) στο Παγκράτι, στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί γνωστό beach bar στη Μύκονο.

Τρεις Αφγανοί του επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι του, τον έδεσαν για να τον ακινητοποιήσουν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Αφού του πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση, τον άφησαν δεμένο και χτυπημένο, του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του (ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης) κι επιχείρησαν να εξαφανιστούν.

Το μεγάλο λάθος έφερε καταδίωξη

Λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα ο 55χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες εξανεμίζονταν όσο περνούσε ο χρόνος.

Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητο πόλης. Το οποίο εντοπίστηκε από ένα περιπολικό στην Ομόνοια. Οδηγός του ήταν ένας Αφγανός. Όπως αποδείχθηκε ήταν ένας από τους τρεις άνδρες που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον επιχειρηματία.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου, όμως, δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό. Αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι. Και τότε ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή. Το περιπολικό της Άμεσης Δράστης ζήτησε ενισχύσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, συλλαμβάνοντας τον οδηγό.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει λίγο νωρίτερα τη ληστεία και ο Αφγανός που συνελήφθη ομολόγησε. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο συνεργών του.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στο Πρώτο Θέμα για όσα έζησε: «Εσπασαν την πόρτα του διαμερισματός μου. Στις 9 του μήνα είχαν σπάσει 10 διαμερίσματα και χθες στις 11 το βράδυ μπήκαν και στο δικό μου! Με έδεσαν, μου πήραν το αυτοκίνητο! Μένω στο Καλλιμάρμαρο, 500 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου και είναι κρίμα γιατί εδώ έξω παίζουν και μικρά παιδιά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οργή στις ΗΠΑ για βίντεο με «δασκάλα της χρονιάς» να χτυπάει με ζώνη τον γιο της

Κόσμος 26.11.2025
Το βίντεο δημοσίευσε ο 24χρονος γιος της όταν του το έστειλε ένα από τα αδέλφια του

Φρίκη στον Εύοσμο: Ζευγάρι εξέτρεφε 51 γάτες για να τις φάει! – «Θα λυθεί το πρόβλημα της ασιτίας»

Ελλάδα 26.11.2025
Τις απελευθέρωσαν μετά από επέμβαση της αστυνομίας

Black Friday και Cyber Monday: Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για ψηφιακές απάτες που αδειάζουν λογαριασμούς

Οικονομία 26.11.2025
Η πιο διαδεδομένη μέθοδος εξαπάτησης είναι το skimming - Συμβουλές στους καταναλωτές για ασφαλείς αγορές

Δημογραφική βόμβα στο Ασφαλιστικό: Πόσο αλλάζει η αναλογία εργαζομένων–συνταξιούχων ως το 2050

Οικονομία 26.11.2025
Στα 3 εκατ. οι συνταξιούχοι έως το 2050 από 2,5 εκατ. σήμερα - Στο 1,23 προς 1 σε 25 χρόνια η αναλογία ασφαλισμένων προς συνταξιούχους

Λουτράκι: «Συμφωνώ με τη μητέρα μου» λέει η κόρη της δασκάλας που κατήγγειλε 6χρονο

Ελλάδα 26.11.2025
Η γυναίκα φαίνεται να επηρεαζόταν σχεδόν ολοκληρωτικά από τους πνευματικούς της

Έρχονται lockers σε 4.000 Δημοτικά σχολεία ‑ Το κονδύλι αγγίζει τα 8,5 εκατ. ευρώ

Ελλάδα 26.11.2025
Στόχος να ελαφρύνει η τσάντα των μικρών μαθητών και να ενισχυθεί η υπευθυνότητα και η αυτοοργάνωση των παιδιών

Κατά κεφαλήν εισόδημα: Η Ελλάδα στο ‑5%, η ΕΕ στο +22% στην 20ετία

Οικονομία Χτες
Μόνο δύο χώρες στην ΕΕ είδαν το πραγματικό κατά κεφαλήν εισόδημα των νοικοκυριών να μειώνεται την τελευταία 20ετία – και η Ελλάδα είναι η μία από αυτές

Ο Τσίπρας έστειλε την «Ιθάκη» στον Αδωνι με αφιέρωση και αυτός απάντησε: «Καλή αντάμωση»

Πολιτική Χτες
«Ως γνήσιος βιβλιοπώλης και εγώ θα του στείλω το νέο δικό μου βιβλίο: `Ρώμη`»