E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2020 | 17:42

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο. Όλα έγιναν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (11.12.2020) στο Παγκράτι, στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί γνωστό beach bar στη Μύκονο.

Τρεις Αφγανοί του επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι του, τον έδεσαν για να τον ακινητοποιήσουν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Αφού του πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση, τον άφησαν δεμένο και χτυπημένο, του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του (ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης) κι επιχείρησαν να εξαφανιστούν.

Το μεγάλο λάθος έφερε καταδίωξη

Λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα ο 55χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες εξανεμίζονταν όσο περνούσε ο χρόνος.

Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητο πόλης. Το οποίο εντοπίστηκε από ένα περιπολικό στην Ομόνοια. Οδηγός του ήταν ένας Αφγανός. Όπως αποδείχθηκε ήταν ένας από τους τρεις άνδρες που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον επιχειρηματία.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου, όμως, δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό. Αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι. Και τότε ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή. Το περιπολικό της Άμεσης Δράστης ζήτησε ενισχύσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, συλλαμβάνοντας τον οδηγό.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει λίγο νωρίτερα τη ληστεία και ο Αφγανός που συνελήφθη ομολόγησε. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο συνεργών του.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στο Πρώτο Θέμα για όσα έζησε: «Εσπασαν την πόρτα του διαμερισματός μου. Στις 9 του μήνα είχαν σπάσει 10 διαμερίσματα και χθες στις 11 το βράδυ μπήκαν και στο δικό μου! Με έδεσαν, μου πήραν το αυτοκίνητο! Μένω στο Καλλιμάρμαρο, 500 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου και είναι κρίμα γιατί εδώ έξω παίζουν και μικρά παιδιά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ με την Γιου Τινγκ: «Είχαμε ραντεβού την ημέρα της εξαφάνισής της και δεν εμφανίστηκε ποτέ»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της – Πού εστιάζεται η έρευνα

Πανελλήνιες 2026: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό – Τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από αύριο διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Μηχανογραφικών για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος Κοσοβάρος συνελήφθη στη Δοϊράνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Κροατία

Ελλάδα Χτες
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκκρεμούσε για υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο

Ελλάδα Χτες
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και θα υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο

Αναστάτωση στην Πλαζ Πάτρας: Λαγοκέφαλος δάγκωσε λουόμενη στον λαιμό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το συμβάν έλαβε χώρα την Κυριακή (5/7) το πρωί

Βρετανός εμμονικός με τον Χάνιμπαλ διαμέλισε τη γειτόνισσά του και έδωσε χάρτη για να βρουν τη σορό: «Ήταν όνειρο ζωής»

Κόσμος Χτες
Ο 48χρονος Καρλ Χάτσινγκς σκότωσε και τεμάχισε την Τζούλι Μπάκλεϊ μετά από καβγά - Η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι ο δράστης έλεγε πως αν υπήρχε θεατρική παράσταση για τον Χάνιμπαλ Λέκτερ «θα ήταν ο ιδανικός για τον ρόλο, χωρίς καν να χρειαστεί πρόβες»

Πυρκαγιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας: Εκκένωση προς Ανω Φανάρι μέσω 112 – 16 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες

E-Daily 2.TopNews Χτες
110 πυροσβέστες με 23 οχήματα, δέκα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο – Ανεμοι 6 μποφόρ δυσκολεύουν την κατάσβεση

Θρήνος για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά, η μηχανή του συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο  33χρονος υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης και κατευθυνόταν στη μονάδα του για να αναλάβει υπηρεσία

Διπλό φονικό Αιγίου: Ίχνη αίματος βρέθηκαν έξω από το δωμάτιο των θυμάτων

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αναλύσεις DNA βρίσκονται σε εξέλιξη, οι μαρτυρίες εξετάζονται και τα νέα δεδομένα οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα

Σάμος: Νεκρός μετανάστης από το Σουδάν ‑ Διασώθηκαν 35 ακόμη άτομα

Κόσμος Χτες
Τα υπόλοιπα 35 άτομα που επέβαιναν στη λέμβο μεταφέρθηκαν στην ΚΕΔ Ζερβού, για να πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταγραφή

Φρίκη για δύο γυναίκες που πήγαν στο Πακιστάν για επενδύσεις σε crypto: Απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ένα από τα δύο θύματα υποστήριξε ότι είχε προσκληθεί στο Ισλαμαμπάντ από τον εγγονό του υπουργού Εξωτερικών της χώρας, ο οποίος της είχε υποσχεθεί επαγγελματικές γνωριμίες με επενδυτές για την εταιρεία της

Οργή στην Ιταλία με το ριψοκίνδυνο άλμα Αμερικανού influencer ‑ «Η λίμνη Κόμο δεν είναι λούνα παρκ»

E-Daily 3.Left Χτες
Δημόσια έκκληση από τους κατοίκους του Νέσσο για τον «επικίνδυνο τουρισμό» που προωθούν διάφοροι influencers - «Σεβαστείτε τα μέρη, σεβαστείτε όσους ζουν εκεί»