E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2020 | 17:42

Τρόμος για γνωστό επιχειρηματία ‑ Τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον λήστεψαν

Στιγμές τρόμου έζησε γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Μύκονο. Όλα έγιναν περίπου στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής (11.12.2020) στο Παγκράτι, στο σπίτι του επιχειρηματία, ο οποίος διατηρεί γνωστό beach bar στη Μύκονο.

Τρεις Αφγανοί του επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι του, τον έδεσαν για να τον ακινητοποιήσουν, τον χτύπησαν και τον λήστεψαν. Αφού του πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και μια τηλεόραση, τον άφησαν δεμένο και χτυπημένο, του πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του (ενός μικρού αυτοκινήτου πόλης) κι επιχείρησαν να εξαφανιστούν.

Το μεγάλο λάθος έφερε καταδίωξη

Λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα ο 55χρονος επιχειρηματίας κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι ελπίδες να βρεθούν οι δράστες εξανεμίζονταν όσο περνούσε ο χρόνος.

Άμεσα δόθηκε σήμα σε όλα τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης να αναζητήσουν ένα συγκεκριμένου τύπου αυτοκίνητο πόλης. Το οποίο εντοπίστηκε από ένα περιπολικό στην Ομόνοια. Οδηγός του ήταν ένας Αφγανός. Όπως αποδείχθηκε ήταν ένας από τους τρεις άνδρες που είχαν επιτεθεί νωρίτερα στον επιχειρηματία.

Ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκίνητου, όμως, δεν σταμάτησε όταν του έγινε σήμα από το περιπολικό. Αντίθετα, προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι. Και τότε ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη μέσα στη βροχή. Το περιπολικό της Άμεσης Δράστης ζήτησε ενισχύσεις και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο, συλλαμβάνοντας τον οδηγό.

Διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον επιχειρηματία που είχε καταγγείλει λίγο νωρίτερα τη ληστεία και ο Αφγανός που συνελήφθη ομολόγησε. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο συνεργών του.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στο Πρώτο Θέμα για όσα έζησε: «Εσπασαν την πόρτα του διαμερισματός μου. Στις 9 του μήνα είχαν σπάσει 10 διαμερίσματα και χθες στις 11 το βράδυ μπήκαν και στο δικό μου! Με έδεσαν, μου πήραν το αυτοκίνητο! Μένω στο Καλλιμάρμαρο, 500 μέτρα από το Μέγαρο Μαξίμου και είναι κρίμα γιατί εδώ έξω παίζουν και μικρά παιδιά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επεισόδιο σε πτήση προς Χανιά: Δύο γυναίκες συνελήφθησαν – Αστυνομικός τραυματίστηκε

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κατά τη διαδικασία σύλληψης, φέρονται να αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς και να αντέδρασαν έντονα

Θλίψη για την 36χρονη γιατρό που πέθανε στη γέννα του παιδιού της ‑ «Χάσαμε τη Μαγδούλα μας»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την προγραμματισμένη αεροδιακομιδή στην Αθήνα, κατέληξε πριν απογειωθεί το αεροπλάνο του ΕΚΑΒ.

Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ήταν γνωστός για το ήθος, την προσωπικότητα και το πάθος του για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας σημαντικό αποτύπωμα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

Καύσωνας «καμίνι» στην Ευρώπη: Ρεκόρ θερμοκρασιών, δεκάδες νεκροί και ο εφιάλτης των μπλακ άουτ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ένα θανατηφόρο και πρωτοφανές κύμα καύσωνα σαρώνει μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω του δεκάδες θύματα και θέτοντας σε συναγερμό κρίσιμες υποδομές

Σίδνεϊ: 34χρονη γυναίκα ξύπνησε από τεχνητό κώμα μια εβδομάδα μετά από επίθεση καρχαρία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η νεαρή δασκάλα, μετά από πολλαπλά χειρουργεία και τον ακρωτηριασμό του χεριού της, κατάφερε να επικοινωνήσει για λίγο με την οικογένειά της, δίνοντας ελπίδα για την ανάρρωσή της.

Παραιτήθηκε ο Κοκοτσάκης από το κόμμα Καρυστιανού ‑ «Δεν είναι το κίνημα πολιτών που οραματιστήκαμε»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο δικαστικός πραγματογνώμονας για τα Τέμπη Βασίλης Κοκοτσάκης αποσύρει τη στήριξή του, καταγγέλλοντας έλλειψη δημοκρατίας και συγκέντρωση εξουσίας σε λίγα πρόσωπα.

Μουντιάλ 2026: Πρόκριση για Κολομβία και Πορτογαλία, μπλόκο της Γκάνας στην Αγγλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Κολομβία λύγισε τη Λ.Δ. Κονγκό με γκολ του Μουνιός και πέρασε στους «32», η Πορτογαλία διέλυσε το Ουζμπεκιστάν με ιστορικό Ρονάλντο, ενώ η Αγγλία έμεινε στο 0-0 με τη μαχητική Γκάνα.

Νόμος Κατσέλη: Τι αλλάζει για 100.000 δανειολήπτες με τη ρύθμιση που ψηφίζεται σήμερα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Βουλή ψηφίζει σήμερα τη νέα νομοθετική ρύθμιση που φέρνει σημαντικές αλλαγές στις δόσεις και τους τόκους για πάνω από 100.000 ενήμερους δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη.

«Πείραζαν» μετρητές και έκλεβαν ρεύμα στη μισή Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που δρούσε σε πέντε περιφέρειες της χώρας, προκαλώντας ζημιά εκατομμυρίων ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ.

Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κόσμος - Κανιβαλισμός στην Ουγγαρία: Εργαζόμενος νοσοκομείου ύποπτος για κατανάλωση μελών ανθρώπινου σώματος

Διαφήμιση καθαριστικού για «βρώμικες γυναίκες» και «τοξικούς άνδρες» προκάλεσε σάλο στην Κίνα

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η Dettol απολογήθηκε δημοσίως - «Απαίσια διαφήμιση, με άφησε άφωνο», σχολιάζουν χρήστες στα κινεζικά social media

Αλλάζει όψη η Αττική: Αυτοί είναι οι 47 δρόμοι που μετατρέπονται σε ποδηλατόδρομους ‑ Δείτε αναλυτικά τη λίστα

Ελλάδα 24.06.2026
Το εμβληματικό έργο του Βόρειου Ποδηλατικού Αξονα «Κηφισιά-Γκάζι» μπαίνει επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης, αλλάζοντας τον χάρτη των μετακινήσεων στην πρωτεύουσα.