E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη σχεδίαζε να βλάψει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο

Σχεδίαζε να της κάνει ένεση με αέρα

Δημοσίευση 11/12/2020 | 17:08

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη σχεδίαζε να βλάψει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο

Η 35χρονη γυναίκα που αποφάσισε τον Μάιο να καταστρέψει τη ζωή της 34χρονης Ιωάννας εξαπολύοντάς της επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, σχεδίαζε να επιτεθεί στο θύμα της για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο.

Ο υπολογιστής της έκρυβε εκπλήξεις καθώς η δράστης φέρεται να έψαχνε τρόπους να επιτεθεί στο θύμα της ακόμα και όταν ήταν μέσα στο νοσοκομείο. Όπως όλα δείχνουν η νέα επίθεση σχεδιαζόταν να γίνει με υδροκυάνιο, καθώς φαίνεται ότι έψαχνε τρόπους να το προμηθευτεί. Ακόμη, στο ιστορικό αναζητήσεων της υπάρχουν ευρήματα για το πώς θα μπορούσε να της κάνει ένεση με αέρα αναφέρει η ert.gr.

Οι αστυνομικοί πίστευαν από την πρώτη στιγμή ότι η δράστης για να οργανώσει και να υλοποιήσει την επίθεση με το βιτριόλι χρειάστηκε συνεργό. Η Αστυνομία έχοντας ορισμένα στοιχεία στα χέρια της εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα μπορούσε να εμπλέκεται την επίθεση.

Οι έρευνες απο το λάπτοπ και τα κινητά της 35χρονης οδηγούν στο συμπέρασμα πως ένας άντρας, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, τη βοήθησε σε πολλά σημεία του σχεδίου της. Παραμένει το ερώτημα αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήξερε το σχέδιο και την επίθεση που οργάνωνε η δράστης, καθώς προκαλεί απορίες το γεγονός ότι την καλούσε κανονικά στο κινητό της χωρίς να λαμβάνει μέτρα προφύλαξης των στοιχείων του, όντας επίσης πολύ καλός γνώστης της τεχνολογίας.

Μάλιστα έχουν καταγραφεί μηνύματα που δείχνουν ότι προμήθευσε την κατηγορούμενη με τον έναν από τους τρεις πομπούς του GPS Tracker, με το οποίο παρακολουθούσε το αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ του ζητούσε να της αλλάζει τις μπαταρίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκαριστικός Ασλανίδης: «Μας απειλούν με προσαγωγές, αν δεν αιτιολογήσουμε την εκταφή ...»

Ελλάδα 21.10.2025
«Εννοείται θα ξαναπάμε» έξω από τη Βουλή, είπε επίσης

Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Tο παιδί μου γιατί δεν το πήγαν; Εδώ πήγαν την κυρία Βανδή και το ψυγείο»

Ελλάδα 21.10.2025
«Αν το περιπολικό χρειαζόταν για ένα έκτακτο περιστατικό τι θα λέγανε; Το χρειαζόμαστε για την κυρία Βανδή; Υποκρισία»

Καρυστιανού: «Η κυβέρνηση αν σβήσει τα ονόματα, θα τα ξαναγράψουμε με το αίμα μας»

Ελλάδα 21.10.2025
Καθηλωτική ανάρτηση από την Μαρία Καρυστιανού

Κρήτη: Κάποιος να του πάρει το δίπλωμα! Νέα εγκληματική προσπέραση οδηγού στο Ηράκλειο

Ελλάδα 21.10.2025
Ο ασυνείδητος οδηγός λίγο έλειψε να προκαλέσει ατύχημα

Μπακογιάννη για Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη: «Δεν είναι για καντηλάκια του ΙΚΕΑ»

Ελλάδα 21.10.2025
Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε πως «ο Χάρης Δούκας έκανε μνημείο για τα Τέμπη»

Τρίκαλα: 18χρονος σκότωσε τη μητέρα του και ειδοποίησε την Αστυνομία

Ελλάδα 21.10.2025
Φέρεται να την έπνιξε με πετσέτα - Ο νεαρός συνελήφθη

Νικολά Σαρκοζί: Στη φυλακή για 1 μήνα – Καρέ ‑ καρέ η αναχώρηση από το σπίτι του με την Κάρλα Μπρούνι

Κόσμος 21.10.2025
«Μία ζοφερή μέρα για τη Γαλλία» λέει ο δικηγόρος του - Το μήνυμα του Νικολά Σαρκοζί πριν μπει στη φυλακή: «Σήμερα φυλακίζεται ένας αθώος»

ΠΑΣΟΚ εναντίον τροπολογίας για τον Αγνωστο Στρατιώτη

Πολιτική 21.10.2025
Κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας

Βόλος: 50χρονος απείλησε να κάψει πρώην σύζυγο, κόρη και εγγονή

Ελλάδα 21.10.2025
Ο 50χρονος καταδικάστηκε και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή

Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Οικονομία 21.10.2025
Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την ενίσχυση

Θεσσαλονίκη: Δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε αυτοκίνητο στην Τούμπα

Ελλάδα 21.10.2025
Κλειστό το ένα ρεύμα της Λαμπράκη στο σημείο, δείτε βίντεο