E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Οι εξωγήινοι υπάρχουν» λέει Ισραηλινός στρατηγός

«Οι ΗΠΑ έχουν μυστική βάση στον Άρη»

Δημοσίευση 10/12/2020 | 17:11

«Οι εξωγήινοι υπάρχουν» λέει Ισραηλινός στρατηγός

Ο Χαίμ Εσέντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth και ισχυρίζεται πως το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν έρθει σε επικοινωνία με μια «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» εξωγήινων, αλλά ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για την «αλήθεια» για τη ζωή πέρα από τη Γη.

Ο 87χρονος στρατηγός εν αποστρατεία,ηγήθηκε της διαστημικής μονάδας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ σχεδόν για 30 χρόνια κάνει λόγο για μια εξωγήινη συμμαχίας που εκτείνεται στον γαλαξία μας και πέρα από αυτόν.

«Μας ζήτησαν να μην πούμε στον κόσμο ότι βρίσκονται εδώ, επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη»,δήλωσε ο Εσέντ στην εφημερίδα το Σάββατο, ενώ πρόσθεσε πως π ρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «ήταν έτοιμος να αποκαλύψει το μυστικό, αλλά οι εξωγήινοι από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία τον απέτρεψαν και του πρότειναν να: περιμένει και να αφήσει τα πνεύματα να ηρεμήσουν πρώτα.Δεν θέλουν να υπάρξει μαζική υστερία».
«Θέλουν πρώτα να φτάσουμε σε ένα τέτοιο σημείο που η εξέλιξη μας να μας επιτρέπει να κατανοήσουμε περίπλοκα πράγματα, όπως το τι είναι ο χωροχρόνος και τα ταξίδια μέσα σε αυτόν», συμπλήρωσε.

Ο Εσέντ αποκάλυψε μάλιστα πως όχι απλά υπάρχει επικοινωνία με άλλα κοσμικά όντα αλλά πως διατηρείται και μια «υπόγεια βάση στα βάθη του Άρη» και πως η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε καταλήξει σε συμφωνία με τους εξωγήινους.

Το βιβλίου του πρώην επικεφαλής του διαστημικού τμήματος του ισραηλινού στρατού θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό το βιβλίο του με τίτλο «Το Σύμπαν πέρα από τον ορίζοντα».

«Υπέγραψαν μια συμφωνία μαζί μας για να πειραματιστούν εδώ», είπε, χωρίς

ωστόσο να αποκαλύψει ποιοι είναι οι όροι αυτής της υποτιθέμενης διαπλανητικής συμφωνίας ή τι εννοεί με τον όρο “πειραματισμοί”.

Ξεκαθάρισε όμως πως οι εξωγήινοι απλώς «ερευνούν» και θέλουν την ανθρωπότητα ως «βοηθούς» στην προσπάθειά τους να «κατανοήσουν τους κανόνες του σύμπαντος» και πως δεν χρειάζεται, προς το παρόν, να φοβόμαστε κάποια “εισβολή” .

Τέλος παραδέχεται πως μπορεί αυτά που λέει να φαίνονται παράξενα και απίστευα όμως η ανθρωπότητα σταδιακά θα τα αποδεχθεί και πως κάποιοι έχουν ήδη αρχίσει να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

«Αν έλεγα όσα λέω σήμερα πριν από 15 χρόνια, πιθανότατα θα με είχαν κλείσει σε κάποιο ψυχιατρείο, θα έλεγαν πως έχω τρελαθεί. Σήμερα τα πράγματα είναι όμως διαφορετικά”, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκία: Έκρηξη στο δικαστικό μέγαρο της Σανλιούρφα ‑ Αναφορές για τραυματίες

Κόσμος 25.11.2025
Αγνωστη η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη

Μπριζίτ Μπαρντό: Ξανά στο νοσοκομείο ‑ Νέο επεισόδιο της ασθένειας που αντιμετωπίζει

Κόσμος 25.11.2025
Η 91χρονη σταρ του γαλλικού σινεμά είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν μήνα

Συγκλονιστικό βίντεο για τις γυvαικoκτovίες: Θύματα «ζωντανεύουν» μέσω AI

Ελλάδα 25.11.2025
Με αφορμή τη 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Οργανισμός “Γίνε Ανθρωπος” δίνει μέσω AI φωνή στις ιστορίες γυναικών που δολοφονήθηκαν

Αυτό είναι το νέο άρμα των Τούρκων: Οι γείτονες ενισχύουν το οπλοστάσιό τους με τα πρώτα τεθωρακισμένα άρματα Altay T1

Κόσμος 25.11.2025
Τι σημαίνει αυτό για την ισορροπία ισχύος στην περιοχή και ποιο είναι το ενδιαφέρον για την Ελλάδα

«Το λιγουρεύεσαι;»: Η ανάρτηση Τσίπρα με την αφιέρωση του βιβλίου του στον Αδωνι Γεωργιάδη

Πολιτική 25.11.2025
«Βαθύτατες ευχαριστίες για τη δωρεάν διαφήμιση» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Κίνα: Εντοπίστηκε το μεγαλύτερο κοίτασμα χρυσού στην ιστορία της χώρας

Κόσμος 25.11.2025
Στους 1.444 τόνους τα εκτιμώμενα αποθέματα

Οικογένεια ληστών που έκλεψε πάνω από 1,2 εκατ. καλείται να επιστρέψει μόλις 1 λίρα από τις κλοπές της

Κόσμος 25.11.2025
Είχαν κλέψει και τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Αλεξάντερ Ίσακ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητικά Νέα 25.11.2025
Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα `τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο`»