E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα να κάνει καταγγελία και την έγραψαν επειδή δεν είχε στείλει SMS

Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τις απειλές που δεχόταν η ίδια, ο σύζυγός και τα παιδιά της

Δημοσίευση 2/12/2020 | 10:59

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα να κάνει καταγγελία και την έγραψαν επειδή δεν είχε στείλει SMS

Όσο απίστευτο και αν φαντάζει, άλλο τόσο πραγματικό είναι το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να κάνει καταγγελία και τελικά της βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 περίπου στις 14:00, αντιλήφθηκε την ιδιοκτήτρια του διπλανού διαμερίσματος να φωνάζει δυνατά και να εξυβρίζει με ανήθικες προσβολές, την ίδια, τον σύζυγό της και να απειλεί εκείνη και την οικογένειά της (συμπεριλαμβανομένου και του παιδιού της).

Ο λόγος της διαμάχης

Όπως φαίνεται, αυτό που την ενοχλούσε ήταν ενοχλεί η τροφή που βάζει ο σύζυγός της στις αδέσποτες γάτες και τους κατηγορεί ότι το αυτοκίνητό της είναι γρατζουνισμένο και φταίνε εκείνοι. Έτσι, αποφάσισε να απευθυνθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού για να της υποβάλει μήνυση.

Σκέφτηκε να στείλει 13033, όμως δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος αριθμός που να την καλύπτει και δεν ήξερε τι να κάνει. Πάνω στην ταραχή της λοιπόν δεν έστειλε τίποτα και πήγε με τα πόδια στο Α.Τ Ιαλυσού, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι της.

Εκεί βρήκε ήδη την γειτόνισσά της, η οποία ήθελε να κάνει μήνυση στον σύζυγό της και σε εκείνη. Ο αστυνομικός υπηρεσίας τις κράτησε για τα περαιτέρω, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία των μηνύσεων, όμως πριν ξεκινήσει ζήτησε να του δείξει το SMS για την μετακίνηση.

Πριν από την κατάθεση των μηνύσεων, ο αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε να του δείξει το μήνυμα που θα έπρεπε να στείλει στο 13033 και της επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ επειδή δεν το έπραξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Φρένο» στα ηλεκτρικά πατίνια: Έρχονται ηλικιακό όριο, υποχρεωτική ασφάλιση και «τσουχτερά» πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νέο νομοθετικό πλαίσιο κατατίθεται στη Βουλή με απαγορεύσεις, υποχρεωτική ασφάλιση και πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά πατίνια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει έρανο για τα θύματα του σεισμού στη Βενεζουέλα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
«Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα στηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού της Βενεζουέλας για τους πληγέντες»

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.

Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα για υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Τον παρέσυρε στο όχημά του και τον οδήγησε σε ερημικό μέρος, κλείδωσε την πόρτα και τον ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις

Καύσωνας: Γέμισαν τα νεκροτομεία και τα γραφεία τελετών στο Παρίσι ‑ «Στείλτε πιο μακριά τις σορούς»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Tα νεκροτομεία στη γαλλική πρωτεύουσα έφτασαν στο όριο της χωρητικότητάς τους

Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ακρίβεια

Ελλάδα 29.06.2026
Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ – Στο τραπέζι συμφωνία για μειώσεις τιμών ή παράταση του πλαφόν

Καύσωνας χωρίς προηγούμενο στην Πολωνία: Στους 39℃ ο υδράργυρος, οι κάτοικοι ψήνουν αυγά στον ήλιο

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Καύσωνας διαρκείας στην Κεντρική Ευρώπη – Στη Βαρσοβία, τηγανίζουν αυγά στα μπαλκόνια τους

Νοσοκομεία, κομμωτήρια, καθαριστές: Σε ποιους κλάδους επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας, πώς θα λειτουργεί

Οικονομία 29.06.2026
Η πρώτη φάση της νέας επέκτασης της ψηφιακής κάρτας εργασίας ξεκίνησε να εφαρμόζεται πιλοτικά από τις 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου.