E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σeξ

Σοκάρει η περιγραφή του εφήβου

Δημοσίευση 2/12/2020 | 08:41

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σeξ

Μια μητέρα τριών παιδιών από το Γλόστερσαϊρ της Αγγλίας κάλεσε δύο έφηβα αγόρια που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο πάρκο στο σπίτι της για να «πιουν νερό» και, στη συνέχεια, ξεμονάχιασε το ένα από αυτά για να κάνουν σeξ, παρότι ήταν μόλις 14 ετών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταθέσεις που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη δίκη, για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2018, η 32χρονη Τέα Βίνσεντ κάλεσε τα δύο αγόρια (το 14χρονο θύμα και τον λίγο μεγαλύτερο φίλο του) στο σπίτι της, αφού τα παρακολούθησε να παίζουν μπάλα στο πάρκο. Στη συνέχεια, παρέσυρε τον ένα έφηβο στην κρεβατοκάμαρά της, έβγαλε τα ρούχα της και προχώρησε σε σeξουαλικές πράξεις πάνω του.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βίνσεντ, τα παιδιά της οποίας πάνε στο δημοτικό, παραδέχεται ότι έκανε σeξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018 αλλά επιμένει ότι πίστευε πως ήταν 16 ετών και όχι 14.

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ περιέγραψε στο δικαστήριο πώς η Βίνσεντ κάλεσε τα δύο παιδιά στο σπίτι της δήθεν για να πιουν νερό το απόγευμα εκείνης της μέρας. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς - οχι το θύμα - τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σeξ.

«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γuμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σeξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της.Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει...Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε ο εισαγγελέας.

Η περιγραφή του νεαρού αγοριού στην κατάθεσή του για το τι συνέβη σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά σοκαριστική: «Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γuμνή».

Το θύμα περιέγραψε τη σκηνή του σeξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Ο φίλος του αγοριού είπε ότι άκουσε σeξουαλικούς ήχους από τον πάνω οροφο, αισθάνθηκε αμήχανα και βγήκε έξω από το σπίτι για λίγο, προτού τελικά επιστρέψει. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του. Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου». Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.

Κατά τη σύλληψή της στις 26 Οκτωβρίου του 2018 η 32χρονη σήμερα γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι πίστευε πως και τα αγόρια ήταν 16 ετών και πάνω, γιατί έτσι της είχαν πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Ισπανίδα που είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού

Κόσμος 26.03.2026
Η 25χρονη έμεινε τετραπληγική μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε καθώς υπέφερε μετά τον ομαδικό βιασμό της το 2022

Ιράν: Βίντεο ΑΙ δείχνει πυραυλική επίθεση στο Αγαλμα της Ελευθερίας

Κόσμος 26.03.2026
Ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει το Αγαλμα της Ελευθερίας να καταστρέφεται από ιρανικό πύραυλο – Υπόσχονται εκδίκηση κατά των ΗΠΑ και κάνουν αναφορά στον Έπσταϊν

Θρίλερ στα Χανιά: Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη

Ελλάδα 26.03.2026
Αμεσε στο σημείο κλήθηκε η ΕΛΑΣ, ενώ η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης

Δεξαμενόπλοιο της Τουρκίας χτυπήθηκε στη Μαύρη Θάλασσα – Απειλεί με αντίποινα

Κόσμος 26.03.2026
Το τουρκικό ΥΠΕΞ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αντίδρασης

Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα Μάλγαρα ‑ Κλειστή η εθνική οδός

Ελλάδα 26.03.2026
Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα για τον περιορισμό της φωτιάς, κυρίως στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη

Ο ράπερ Μπαλέντρα Σαχ, o νέος πρωθυπουργός του Νεπάλ

Κόσμος 26.03.2026
Ο Σαχ που ανακηρύχθηκε νικητής των βουλευτικών εκλογών στη χώρα στέλνει με το τραγούδι του μήνυμα ενότητας προς τον λαό της χώρας του

Συνελήφθη ο 35χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς στους Αμπελόκηπους

Ελλάδα 26.03.2026
Είχε διαταχθεί ο ακούσιος εγκλεισμός του

Σάλος στη Ζάκυνθο με την παιδίατρο που ήταν εκτός βάρδιας ‑ 12 νέες καταγγελίες

Ελλάδα 26.03.2026
Οι 12 γονείς που υπογράφουν τη νέα ανακοίνωση συνδέουν άμεσα το συγκεκριμένο περιστατικό με ένα ευρύτερο μοτίβο δυσλειτουργίας

Το μανιτάρι «χρυσός δολοφόνος» δραπέτευσε και καταστρέφει τα δάση της Βόρειας Αμερικής

Κόσμος 26.03.2026
Εξαπλώνεται ραγδαία στα δάση της Βόρειας Αμερικής, έχοντας διαδώσει τους σπόρους του και στην Ευρώπη

Αντριου: Γυναίκα είπε ότι ανάγκασαν την φίλη της να συνερευθεί ερωτικά με τον έκπτωτο πρίγκιπα

Κόσμος 26.03.2026
Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν ήταν αυτός που υποχρέωσε τη φίλη της να έχει σεξουαλική επαφή με τον Αντριου

Η Βρετανία «υπό απειλή» ‑ Οι ΗΠΑ προειδοποιούν ότι το Ιράν θα μπορούσε να πλήξει το Λονδίνο

Κόσμος 26.03.2026
Το Λονδίνο απέχει μόλις 4.000 χιλιόμετρα από το Ιράν, ανέφερε δηκτικά ο υπουργός Πολέμου των ΗΠΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ ‑ Κάηκε ολοσχερώς

Ελλάδα 26.03.2026
Ένα νέο περιστατικό με φωτιά σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη (26/3) στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών