E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου

Γιατί τον σκότωσαν

Δημοσίευση 1/12/2020 | 09:01

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ξενοδόχου

Φως στην άγρια δολοφονία του ξενοδόχου Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη. Ένας 20χρονος συνελήφθη και ομολόγησε πως το κίνητρο ήταν οικονομικό. Τον έδειρε μέχρι θανάτου και έβαλε φωτιά στο πτώμα με βότκα. “Θόλωσα, τον χτυπούσα στο πρόσωπο με τις γροθιές”.

Για 200 ευρώ κόπηκε άγρια, την περασμένη Παρασκευή (27.11.2020) το νήμα της ζωής του Νίκου Χάλαρη, ενός από τους πιο γνωστούς ξενοδόχους στη Σαντορίνη. Η δολοφονία που εξελίχθηκε σε θρίλερ χρειάστηκε μόνο μερικά 24ωρα για να εξιχνιαστεί.

Δράστης της δολοφονίας του Νίκου Χάλαρη στη Σαντορίνη είναι ένας 20χρονος, που συνελήφθη και έχει ήδη ομολογήσει το έγκλημά του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Το κίνητρο ήταν οικονομικό. Ο νεαρός ομολόγησε πως έγινε το κακό, πως είχε διαπληκτισμό για χρωστούμενα με το θύμα, πως ο καυγάς τους κατέληξε σε ξύλο, πως έβαλε φωτιά για να καλύψει το έγκλημα.

Υποστηρίζει ότι ο ξενοδόχος του χρωστούσε 200 ευρώ από κάποιες οικοδομικές εργασίες που είχε κάνει στο ξενοδοχείο πέρυσι. Όταν πήγε να τα πάρει, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι δυο άνδρες τσακώθηκαν και τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Ο 20χρονος από την Αλβανία ομολόγησε ότι έδειρε μέχρι θανάτου τον 69χρονο ξενοδόχο.

Και όταν κατάλαβε ότι τον είχε σκοτώσει, αποφάσισε να περιλούσει το πτώμα με βότκα και να του βάλει φωτιά. Για να καλύψει τα ίχνη του ακόμη περισσότερο, πήρε το μπουκάλι μαζί του.

Σαντορίνη: Η ομολογία ενός εγκλήματος

Από την πρώτη στιγμή που ο 69χρονος ξενοδόχος βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά στη ρεσεψιόν του πολυτελούς ξενοδοχείου του, οι αρχές θεώρησαν πως βρίσκονταν μπροστά σε ένα έγκλημα. Συνηγορούσαν σε αυτό οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν κοντά στο πτώμα. Και σε αυτό έριξε φως η ομολογία του δράστη.

Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή. Τότε ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να πάει στο ξενοδοχείο του 69χρονου για να τον αντιμετωπίσει και να του ζητήσει τα λεφτά που του χρωστούσε από πέρυσι, όπως είπε. Βρήκε τον Νίκο Χάλαρη στην αυλή.

Ο 20χρονος κατέθεσε ότι ζήτησε από τον ξενοδόχο τα 200 ευρώ που του χρωστούσε αλλά εκείνος “με χτύπησε”. Τότε “θόλωσα. Τον χτύπησα στο πρόσωπο με γροθιές, μέχρι που κατέρρευσε. Τον έσυρα έως τη ρεσεψιόν και από τη μανία μου τον χτύπησα ξανά. Όταν κατάλαβα ότι είχε πεθάνει, του έβαλα χαρτιά για να ενισχύσω τη φωτιά. Το μόνο εύφλεκτο υλικό που βρήκαν ήταν ένα μπουκάλι βότκα. Έβαλα τη φωτιά κι έφυγα”, έχει πει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στη Σαντορίνη.

Στην αυλή του ξενοδοχείου έχουν βρεθεί αποτυπώματά του και οι κηλίδες αίματος δεν αποκλείεται να είναι δικές του.

Πως τον βρήκαν

Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές ερευνούσαν το θάνατο του Νίκου Χάλαρη ως ανθρωποκτονία. Δεν άργησαν να καταλήξουν στον ύποπτο, που αποδείχθηκε πως ήταν ο δράστης αφού ομολόγησε.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γείτονες κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές από το ξενοδοχείο του Νίκου Χάλαρη. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τις μαρτυρίες και από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να φεύγει από το ξενοδοχείο του 69χρονου (σχετικά ήρεμος όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές) 5 με 10 λεπτά πριν γίνει το τηλεφώνημα στην πυροσβεστική για τη φωτιά.

Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν τους αστυνομικούς στον 20χρονο. Από το βράδυ της Κυριακής είχαν καταλήξει πως αυτός ήταν ο Νο1 ύποπτος και το πρωί της Δευτέρας έγινε η προσαγωγή του και η ομολογία του δεν άργησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινητικό βίντεο: Καρέ καρέ η διάσωση αλόγου που είχε «βουλιάξει» σε λασπόνερα στη Φιλιππιάδα

Ελλάδα 22.11.2025
Το άτυχο άλογο είχε ακινητοποιηθεί μέσα στα νερά, αδυνατώντας να μετακινηθεί

Ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα: Μεγάλη γιορτή με τον Πάνο Μουζουράκη

Ελλάδα 22.11.2025
Ο Δήμος Αθηναίων ετοιμάζεται να φορέσει τα «καλά» του

Νεαρός δηλητηριάστηκε από σούσι στη Θεσσαλονίκη – Μολύνθηκε από το παράσιτο «ανισάκις»

Ελλάδα 22.11.2025
Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό ανισακίασης

Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν χρηματοκιβώτια και τα «έτρωγαν» στο καζίνο

Ελλάδα 22.11.2025
Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη (25/11)

Παγκράτι: Ελεύθεροι μετά τη δίωξη οι 2 οδηγοί για τον θάνατο 72χρονης ‑ Τραγική φιγούρα η κόρη της

Ελλάδα 22.11.2025
Χάθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που τη φρόντιζε - Προσωρινά η κοπέλα θα φιλοξενηθεί στο «Αιγινήτειο»

Λουτράκι: «Δεν ξαναμιλάω με δημοσιογράφο» ‑ Έφυγε από εκπομπή η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο

Ελλάδα 22.11.2025
Η συμπεριφορά της δασκάλας προκάλεσε έντονη δυσφορία στους παρουσιαστές της εκπομπής

Τον Δεκέμβριο θα απολογηθούν Τριαντόπουλος και Αγοραστός στην ανακρίτρια για το «μπάζωμα» στα Τέμπη

Ελλάδα 22.11.2025
Μετά το τέλος των απολογιών η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου με βούλευμά τους θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου

Πύργος: Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 17χρονος για απόπειρα βιασμού ανήλικης

Ελλάδα 22.11.2025
Συνελήφθησαν και οι μητέρες των δυο ανηλίκων

«Ο Γουίτκοφ χρειάζεται ψυχίατρο» ‑ Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι με το σχέδιο για την Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Το αμερικανικό 28-σημείο σχέδιο περιλαμβάνει χρήση των παγωμένων ρωσικών assets με κέρδος 50% για τις ΗΠΑ