E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απειλές για τη ζωή τους δέχονται όσοι βγήκαν selfie με τη σορό του Μαραντόνα

«Λένε ότι θα μας σκοτώσουν»

Δημοσίευση 29/11/2020 | 13:51

Απειλές για τη ζωή τους δέχονται όσοι βγήκαν selfie με τη σορό του Μαραντόνα

Απειλές δέχονται οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών που έβγαλαν selfie με το πτώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, προκαλώντας οργή στην Αργεντινή.

Ο Κλαούντιο Φερνάντεζ, υπάλληλος του γραφείου τελετών «Funeraria Pinier», που ανέλαβε την προετοιμασία της ταφής του Ντιέγκο Μαραντόνα, «πλήρωσε», όπως και ο γιος του, αλλά και ο Ντιέγκο Μολίνα, τις φωτογραφίες που έβγαλαν και δημοσίευσαν, με το πτώμα του Ντιέγκο Μαραντόνα, χάνοντας τη δουλειά τους.

Ο Φερνάντεζ, όπως μεταδίδει το BBC, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη μέσω ραδιοφωνικής τοποθέτησης στην Αργεντινή, ενώ ενημέρωσε πως ο ίδιος και ο γιος του δέχονται απειλές καθημερινά με ηπιότερη εξ’ αυτών το “θα σας σπάσουμε τα κεφάλια”. Το Σάββατο (28/11) κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μάλιστα ότι οι οπαδοί της Μπόκα Τζούνιορς, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και σκότωσαν τους δύο άντρες, κάτι που όμως αποδείχτηκε fake news.

Η συγγνώμη που ζήτησε ο Φερνάντεζ πάντως δεν φαίνεται πως διορθώνει τα πράγματα, καθώς ο δικηγόρος της οικογένειας Μαραντόνα έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίων των τριών υπαλλήλων, με το επικεφαλής του γραφείου τελετών, Ματίας Πικόν, να τους χαρακτηρίζει δημοσίως «μαλ…ες» και να εξηγεί πως όλα έγιναν την ώρα που τους άφησε μόνους τους με τη σωρό του Ντιέγκο, ώστε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πρόεδρο της Αργεντινής ενόψει της κηδείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left Χτες
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Ελλάδα Χτες
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left Χτες
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος Χτες
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα