E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονιστικές καταθέσεις περιλαμβάνει η δικογραφία - Η μαρτυρία της 28χρονης ανιψιάς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 08:41

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μέσα από τη δικογραφία της Μάνης, σχηματίζοντας την εικόνα του δράστη ως ενός ανθρώπου βίαιου, με εμμονές και συχνά ξεσπάσματα ζήλιας.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, ο άνδρας κατά το παρελθόν είχε επιτεθεί ακόμη και στην ίδια του την αδερφή και την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον μηνύσει, ενώ ζήλευε τη σύζυγο του παθολογικά και γι αυτό την εξύβριζε σχεδόν κάθε μέρα γιατί ήταν πεπεισμένος ότι τον απατούσε.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση της 28χρονης ανιψιάς της δολοφονηθείσης, ο άνδρας της, της είχε επιτεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με μαχαίρι και η ίδια για να προφυλαχθεί χρησιμοποίησε ως ασπίδα ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο μαχαίρωσε με λύσσα και έκανε κομμάτια και άλλη μια με καραμπίνα.

Αίσθηση προκαλεί και η κατάθεση ενός αστυνομικού ο οποίος αναφέρει ότι ο συζυγοκτόνος της Μάνης μετά την εκτέλεση της 44χρονης έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα!

Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα ο δράστης είπε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν συνέχεια σε καθημερινή βάση για ασήμαντες αφορμές χωρίς ποτέ να τη χτυπήσω και κλείναμε το θέμα με αγάπη. Εγώ είμαι καχύποπτος και για το λόγο αυτό έχω επισκεφθεί ψυχίατρο ο οποίος μου έχει χορηγήσει αντιψυχωτικά φάρμακα (στο σπίτι βρέθηκαν δισκία Lexotanil και xanax) τα οποία τα παίρνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τα παίρνω και είμαι μια χαρά. Και έπαιρνε επίσης και η γυναίκα μου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη χθες γιατί δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα».

Τη σκότωσε και μετά έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Η κατάθεση του αστυνομικού που εδόθη στις 5:20 το ξημέρωμα της 23ης Νοεμβρίου είναι αποκαλυπτική. «Όπως πληροφορήθηκα από τους συναδέλφους μου στη μονοκατοικία κατά την είσοδο τους και στο δάπεδο υπήρχε αρκετή ποσότητα νερού προερχόμενη από το μπάνιο που ήταν παρακείμενο από το σημείο που ανευρέθηκε το πτώμα. Στις σχετικές ερωτήσεις που του κάναμε μας είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του με την καραμπίνα, κατόπιν αυτός έκανε μπάνιο και έπλυνε το σώμα του, άλλαξε ρούχα και εξήλθε της οικίας του για να παραδοθεί. Σας παραδίδω το πουκάμισο χρώματος μοβ που ο δράστης φορούσε κατά την προσαγωγή του και είχε αίματα πάνω».

«Γέμισε με μαχαιριές τον αρκούδο»

Η 28χρονη ανιψιά της θανούσης - κόρη της αδερφής της - η οποία δουλεύει σε σούπερ μάρκετ της οικογένειας λέει ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά, τους κακομεταχειριζόταν και τσακωνόντουσαν. Η κοπέλα παρέδωσε μια γνωμάτευση ψυχιάτρου του 2017 στην οποία λέει ότι είχε επισκεφθεί μαζί με τη γυναίκα του τον ψυχίατρο και είχε δηλώσει ότι δεν ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και δεν είχε κανένα ψυχικό νόσημα. Η μικρή λέει ότι πήρε τη γνωμάτευση για να πάρει την άδεια κατοχή των όπλων και στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα δεύτερο ψυχίατρο ο οποίος όμως είπε ότι θα έπρεπε να του αφαιρέσουν το όπλο.

Η ανιψιά επίσης κατέθεσε ότι ο δράστης «στο παρελθόν είχε πάει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τη θεία μου. Τα δύο περιστατικά έγιναν πριν πολλά χρόνια. Την πρώτη φορά προσπάθησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι και η θεία μου για να σωθεί έβαλε μπροστά ένα μεγάλο αρκούδο τον οποίο ο θείος μου γέμισε με μαχαιριές και τη δεύτερη φορά την κυνηγούσε με την καραμπίνα και η θεία μου πήρε το αυτοκίνητο του πεθερού της και πήγε στο σπίτι του κ. (σ.σ αναφέρεται σε όνομα) του γιατρού για να σωθεί».

Η αδερφή του δράστη από την πλευρά της κατέθεσε ότι τσακωνόντουσαν. Την ημέρα του φονικού πήγε στο σπίτι του αδερφού της γιατί υπήρχε ένταση, αλλά τελικώς έφυγε και δεν κάθισε. Μάλιστα η γυναίκα άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε έξω. Στην ερώτηση αν και εκείνη την είχε κακοποιήσει είπε χαρακτηριστικά: «Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Είχε υπάρξει βίαιος απέναντι μου στο παρελθόν και του έχω κάνει μήνυση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος 19.07.2026
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Έπεσε το κινητό στο νερό; Ξεχάστε το ρύζι – Τι λένε οι ειδικοί για το σωστό τρόπο αντίδρασης

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα είναι καθοριστικά - και οι κινήσεις που κάνετε μπορούν να σώσουν ή να καταστρέψουν οριστικά τη συσκευή σας.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.

ΟΠΕΚΕΠΕ – Μητσοτάκης: Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στοχοποιήθηκαν και διασύρθηκαν χωρίς να έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον εβδομαδιαίο απολογισμό του έθεσε στο επίκεντρο παρεμβάσεις σε υποδομές, υγεία, ασφάλιση και οικονομία

Η μεγαλύτερη πυραυλική επίθεση της Ρωσίας από την αρχή του πολέμου: Πάνω από 40 πύραυλοι και 120 drones κατά της Ουκρανίας

E-Daily 2.TopNews 19.07.2026
Σφοδρό σφυροκόπημα με στόχο κυρίως την ουκρανική πρωτεύουσα, τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες - Το Κίεβο ζητά «συντριπτική πίεση» στη Μόσχα

Τι συμβαίνει με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ‑ τα στοιχεία που προκαλούν ανησυχία

E-Daily 3.Left 19.07.2026
Πάνω από 125.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί από το 2019, με τον κλάδο να αντιμετωπίζει την πιο βαθιά αναδιάρθρωση των τελευταίων δεκαετιών.