E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονιστικές καταθέσεις περιλαμβάνει η δικογραφία - Η μαρτυρία της 28χρονης ανιψιάς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 08:41

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μέσα από τη δικογραφία της Μάνης, σχηματίζοντας την εικόνα του δράστη ως ενός ανθρώπου βίαιου, με εμμονές και συχνά ξεσπάσματα ζήλιας.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, ο άνδρας κατά το παρελθόν είχε επιτεθεί ακόμη και στην ίδια του την αδερφή και την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον μηνύσει, ενώ ζήλευε τη σύζυγο του παθολογικά και γι αυτό την εξύβριζε σχεδόν κάθε μέρα γιατί ήταν πεπεισμένος ότι τον απατούσε.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση της 28χρονης ανιψιάς της δολοφονηθείσης, ο άνδρας της, της είχε επιτεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με μαχαίρι και η ίδια για να προφυλαχθεί χρησιμοποίησε ως ασπίδα ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο μαχαίρωσε με λύσσα και έκανε κομμάτια και άλλη μια με καραμπίνα.

Αίσθηση προκαλεί και η κατάθεση ενός αστυνομικού ο οποίος αναφέρει ότι ο συζυγοκτόνος της Μάνης μετά την εκτέλεση της 44χρονης έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα!

Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα ο δράστης είπε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν συνέχεια σε καθημερινή βάση για ασήμαντες αφορμές χωρίς ποτέ να τη χτυπήσω και κλείναμε το θέμα με αγάπη. Εγώ είμαι καχύποπτος και για το λόγο αυτό έχω επισκεφθεί ψυχίατρο ο οποίος μου έχει χορηγήσει αντιψυχωτικά φάρμακα (στο σπίτι βρέθηκαν δισκία Lexotanil και xanax) τα οποία τα παίρνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τα παίρνω και είμαι μια χαρά. Και έπαιρνε επίσης και η γυναίκα μου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη χθες γιατί δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα».

Τη σκότωσε και μετά έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Η κατάθεση του αστυνομικού που εδόθη στις 5:20 το ξημέρωμα της 23ης Νοεμβρίου είναι αποκαλυπτική. «Όπως πληροφορήθηκα από τους συναδέλφους μου στη μονοκατοικία κατά την είσοδο τους και στο δάπεδο υπήρχε αρκετή ποσότητα νερού προερχόμενη από το μπάνιο που ήταν παρακείμενο από το σημείο που ανευρέθηκε το πτώμα. Στις σχετικές ερωτήσεις που του κάναμε μας είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του με την καραμπίνα, κατόπιν αυτός έκανε μπάνιο και έπλυνε το σώμα του, άλλαξε ρούχα και εξήλθε της οικίας του για να παραδοθεί. Σας παραδίδω το πουκάμισο χρώματος μοβ που ο δράστης φορούσε κατά την προσαγωγή του και είχε αίματα πάνω».

«Γέμισε με μαχαιριές τον αρκούδο»

Η 28χρονη ανιψιά της θανούσης - κόρη της αδερφής της - η οποία δουλεύει σε σούπερ μάρκετ της οικογένειας λέει ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά, τους κακομεταχειριζόταν και τσακωνόντουσαν. Η κοπέλα παρέδωσε μια γνωμάτευση ψυχιάτρου του 2017 στην οποία λέει ότι είχε επισκεφθεί μαζί με τη γυναίκα του τον ψυχίατρο και είχε δηλώσει ότι δεν ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και δεν είχε κανένα ψυχικό νόσημα. Η μικρή λέει ότι πήρε τη γνωμάτευση για να πάρει την άδεια κατοχή των όπλων και στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα δεύτερο ψυχίατρο ο οποίος όμως είπε ότι θα έπρεπε να του αφαιρέσουν το όπλο.

Η ανιψιά επίσης κατέθεσε ότι ο δράστης «στο παρελθόν είχε πάει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τη θεία μου. Τα δύο περιστατικά έγιναν πριν πολλά χρόνια. Την πρώτη φορά προσπάθησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι και η θεία μου για να σωθεί έβαλε μπροστά ένα μεγάλο αρκούδο τον οποίο ο θείος μου γέμισε με μαχαιριές και τη δεύτερη φορά την κυνηγούσε με την καραμπίνα και η θεία μου πήρε το αυτοκίνητο του πεθερού της και πήγε στο σπίτι του κ. (σ.σ αναφέρεται σε όνομα) του γιατρού για να σωθεί».

Η αδερφή του δράστη από την πλευρά της κατέθεσε ότι τσακωνόντουσαν. Την ημέρα του φονικού πήγε στο σπίτι του αδερφού της γιατί υπήρχε ένταση, αλλά τελικώς έφυγε και δεν κάθισε. Μάλιστα η γυναίκα άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε έξω. Στην ερώτηση αν και εκείνη την είχε κακοποιήσει είπε χαρακτηριστικά: «Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Είχε υπάρξει βίαιος απέναντι μου στο παρελθόν και του έχω κάνει μήνυση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου: Θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά μεταμεσονύχτιες παραστάσεις

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου σε συνεργασία με την ΚΤΕΛ Αργολίδας θα δρομολογήσει ειδικά λεωφορεία

Ανδρας στο Βόλο επιτέθηκε και χτύπησε τη μητέρα του επειδή δεν είχε λεφτά να του πληρώσει το μηχανάκι

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Το δικαστήριο επέβαλλε στον νεαρό ποινή φυλάκισης 15 μηνών - Υποχρεούται να συμμετάσχει σε συνεδρίες για όσο χρόνο κρίνουν οι θεραπευτές στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας

Μυστικές υπηρεσίες αγοράζουν δεδομένα πολιτών από διαφημιστικές εταιρείες, τι μπορούν να μάθουν από αυτά

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Η εμπορική αγορά δεδομένων γίνεται ολοένα μεγαλύτερη και πιο λεπτομερής

Μυστήριο με τον θάνατο Γερμανίδας στην Χαλκιδική, την εντόπισε νεκρή στο σπίτι η κόρη της

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Στο σημείο αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής για να δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου

Axios: Ο Τραμπ αφήνει πολιτικά εκτεθειμένο τον Νετανιάχου με τη συμφωνία για το Ιράν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποσχέθηκε «ολοκληρωτική νίκη» απέναντι στην Τεχεράνη, όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με μια συμφωνία που θεωρεί στρατηγική ήττα

«Βρέχει» πετρέλαιο στη Μόσχα, εκτοξεύτηκε καπάκι δεξαμενής από το διυλιστήριο που χτύπησαν τα ουκρανικά drones: Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Για τη μεγαλύτερη επίθεση με drones που έχει δεχτεί η ρωσική πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια, μιλούν οι τοπικές Αρχές - Ζημιές σε κατοικίες και εμπορικά κέντρα, έκλεισαν αεροδρόμια - Για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα χτυπήθηκε το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας

Το γράμμα του Ντιομαντέ στη νεκρή αδερφή του που «ραγίζει» καρδιές

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο 19χρονος Ιβοριανός ποδοσφαιριστής ήδη θεωρείται από τα ανερχόμενα πρόσωπα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μουντιάλ 2026: Τα διαλείμματα ενυδάτωσης προσφέρουν κέρδη 500 εκ. δολάρια στη FIFA

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ορισμένοι παίκτες και προπονητές έχουν εκφράσει δημόσια τα παράπονά τους για αυτή τη μορφή διακοπής των αγώνων…

Μυστήριο με την κόρη βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και τον πλούσιο σύζυγό της που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη

Κόσμος 18.06.2026
Η κόρη του σκηνοθέτη από τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» έφυγε από τη ζωή μαζί με τον σύζυγό της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εγκαινιάστηκε το καμαρίνι της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ελλάδα 18.06.2026
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό της, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μέσα από ένα μόνιμο καμαρίνι αφιερωμένο στη ζωή και την