E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονιστικές καταθέσεις περιλαμβάνει η δικογραφία - Η μαρτυρία της 28χρονης ανιψιάς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 08:41

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μέσα από τη δικογραφία της Μάνης, σχηματίζοντας την εικόνα του δράστη ως ενός ανθρώπου βίαιου, με εμμονές και συχνά ξεσπάσματα ζήλιας.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, ο άνδρας κατά το παρελθόν είχε επιτεθεί ακόμη και στην ίδια του την αδερφή και την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον μηνύσει, ενώ ζήλευε τη σύζυγο του παθολογικά και γι αυτό την εξύβριζε σχεδόν κάθε μέρα γιατί ήταν πεπεισμένος ότι τον απατούσε.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση της 28χρονης ανιψιάς της δολοφονηθείσης, ο άνδρας της, της είχε επιτεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με μαχαίρι και η ίδια για να προφυλαχθεί χρησιμοποίησε ως ασπίδα ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο μαχαίρωσε με λύσσα και έκανε κομμάτια και άλλη μια με καραμπίνα.

Αίσθηση προκαλεί και η κατάθεση ενός αστυνομικού ο οποίος αναφέρει ότι ο συζυγοκτόνος της Μάνης μετά την εκτέλεση της 44χρονης έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα!

Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα ο δράστης είπε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν συνέχεια σε καθημερινή βάση για ασήμαντες αφορμές χωρίς ποτέ να τη χτυπήσω και κλείναμε το θέμα με αγάπη. Εγώ είμαι καχύποπτος και για το λόγο αυτό έχω επισκεφθεί ψυχίατρο ο οποίος μου έχει χορηγήσει αντιψυχωτικά φάρμακα (στο σπίτι βρέθηκαν δισκία Lexotanil και xanax) τα οποία τα παίρνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τα παίρνω και είμαι μια χαρά. Και έπαιρνε επίσης και η γυναίκα μου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη χθες γιατί δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα».

Τη σκότωσε και μετά έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Η κατάθεση του αστυνομικού που εδόθη στις 5:20 το ξημέρωμα της 23ης Νοεμβρίου είναι αποκαλυπτική. «Όπως πληροφορήθηκα από τους συναδέλφους μου στη μονοκατοικία κατά την είσοδο τους και στο δάπεδο υπήρχε αρκετή ποσότητα νερού προερχόμενη από το μπάνιο που ήταν παρακείμενο από το σημείο που ανευρέθηκε το πτώμα. Στις σχετικές ερωτήσεις που του κάναμε μας είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του με την καραμπίνα, κατόπιν αυτός έκανε μπάνιο και έπλυνε το σώμα του, άλλαξε ρούχα και εξήλθε της οικίας του για να παραδοθεί. Σας παραδίδω το πουκάμισο χρώματος μοβ που ο δράστης φορούσε κατά την προσαγωγή του και είχε αίματα πάνω».

«Γέμισε με μαχαιριές τον αρκούδο»

Η 28χρονη ανιψιά της θανούσης - κόρη της αδερφής της - η οποία δουλεύει σε σούπερ μάρκετ της οικογένειας λέει ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά, τους κακομεταχειριζόταν και τσακωνόντουσαν. Η κοπέλα παρέδωσε μια γνωμάτευση ψυχιάτρου του 2017 στην οποία λέει ότι είχε επισκεφθεί μαζί με τη γυναίκα του τον ψυχίατρο και είχε δηλώσει ότι δεν ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και δεν είχε κανένα ψυχικό νόσημα. Η μικρή λέει ότι πήρε τη γνωμάτευση για να πάρει την άδεια κατοχή των όπλων και στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα δεύτερο ψυχίατρο ο οποίος όμως είπε ότι θα έπρεπε να του αφαιρέσουν το όπλο.

Η ανιψιά επίσης κατέθεσε ότι ο δράστης «στο παρελθόν είχε πάει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τη θεία μου. Τα δύο περιστατικά έγιναν πριν πολλά χρόνια. Την πρώτη φορά προσπάθησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι και η θεία μου για να σωθεί έβαλε μπροστά ένα μεγάλο αρκούδο τον οποίο ο θείος μου γέμισε με μαχαιριές και τη δεύτερη φορά την κυνηγούσε με την καραμπίνα και η θεία μου πήρε το αυτοκίνητο του πεθερού της και πήγε στο σπίτι του κ. (σ.σ αναφέρεται σε όνομα) του γιατρού για να σωθεί».

Η αδερφή του δράστη από την πλευρά της κατέθεσε ότι τσακωνόντουσαν. Την ημέρα του φονικού πήγε στο σπίτι του αδερφού της γιατί υπήρχε ένταση, αλλά τελικώς έφυγε και δεν κάθισε. Μάλιστα η γυναίκα άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε έξω. Στην ερώτηση αν και εκείνη την είχε κακοποιήσει είπε χαρακτηριστικά: «Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Είχε υπάρξει βίαιος απέναντι μου στο παρελθόν και του έχω κάνει μήνυση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στην Καστοριά: Τι συνέβη με το 4χρονο αγοράκι που έπεσε σε πισίνα και πώς αντέδρασαν οι γιατροί

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο παππούς εντόπισε το παιδάκι στον πάτο της πισίνας και το ανέσυρε αναίσθητο - διακομίστηκε εκτάκτως στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση στις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στην Ηλεία: Δημοσίευμα για βαν‑ποpνεία και trafficking

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Βαλκάνιοι μαστροποί με έδρα την Πάτρα εξωθούν αλλοδαπές και γυναίκες Ρομά στην πορνεία σε υπαίθριες περιοχές της Ηλείας, έναντι μόλις 10-20 ευρώ.

Αρχαιολογική ανακάλυψη: Τάφος 3.000 ετών κοντά στο Λούξορ με την επιγραφή Paser

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ολλανδική αρχαιολογική αποστολή του Πανεπιστημίου του Λέιντεν αποκάλυψε στη νεκρόπολη Σέιχ Αμπντ ελ-Κούρνα τάφο της περιόδου των Ραμεσίδων με επιγραφές που φέρουν το όνομα «Πασέρ».