E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη‑ Κορωνοϊός: Νεκρός 37χρονος, πατέρας τριών παιδιών

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενο νόσημα

Δημοσίευση 25/11/2020 | 17:05

Θεσσαλονίκη‑ Κορωνοϊός: Νεκρός 37χρονος, πατέρας τριών παιδιών

Άλλη μια ανθρώπινη τραγωδία εν μέσω της πανδημίας καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 37χρονο οικογενειάρχη, ο οποίος είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Ο πατέρας τριών μικρών παιδιών έχασε χθες βράδυ τη ζωή του, μετά από μάχη που έδωσε με τον φονικό ιό επί δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, o 37χρονος από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Από την αρχή που ξέσπασε η πανδημία, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς φοβόταν μη νοσήσει από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του άτυχου άντρα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες παρουσιάστηκαν τα συμπτώματα, με πόνους στο σώμα, έντονο βήχα και πυρετό. Σε συνεννόηση με τον γιατρό του, έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου μετά από τεστ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός σε κορωνοϊό.

Επί μία εβδομάδα, νοσηλευόταν με παροχή οξυγόνου. Η κατάσταση της υγείας του, όμως, επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Μέσα σε δύο μέρες ο 37χρονος πατέρας δεν άντεξε και έχασε τη μάχη για τη ζωή χθες το βράδυ.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη που είχε ο 37χρονος, ο οποίος άφησε πίσω του τρία μικρά παιδιά. Αυτό που θέλουν να επισημάνουν είναι το πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός όχι μόνο για τους ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, αλλά και για τους νέους, ειδικά αν ταλαιπωρούνται και από κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζάκυνθος: 60χρονος πέθανε από λεπτοσπείρωση ‑ Εντοπίστηκαν άλλα δύο κρούσματα

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Συναγερμός στη Ζάκυνθο για θάνατο από λεπτοσπείρωση και νέα κρούσματα

Η NASA όρισε ημερομηνία για την αρχή του τέλους της ζωής στη Γη

E-Daily 3.Left 22.04.2026
Γιατί οι επιστήμονες ενδιαφέρονται τώρα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ήρθησαν οι ασυλίες των 13 βουλευτών της ΝΔ ‑ Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Προηγήθηκε θυελλώδης συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

Χαλκ Χόγκαν: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις – «Έπαιρνα θανατηφόρες δόσεις φαιντανύλης για να αντέξω τον πόνο»

E-Daily 3.Left 22.04.2026
«Έβαζα δύο χάπια των 80 mg το πρωί κάτω από τα ούλα, είχα δύο επιθέματα των 300 mg στα πόδια και μου έδιναν έξι “γλειφιτζούρια” των 1500 mg» - «Θα έπρεπε να είσαι νεκρός» του είπε φαρμακοποιός

Δολοφονία στους Αμπελόκηπους: «Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου, ήμουν εν βρασμώ»

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το μοιραίο βράδυ στο ισόγειο διαμέρισμα των Αμπελόκηπων τον Νοέμβρη του 2024 έδωσε ο 39χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε για τη δολοφονία με σφυρί της συζύγου του

Κώστας Αχ. Καραμανλής για άρση ασυλίας: «Απολύτως αβάσιμα όσα μου προσάπτονται, κρίνομαι γιατί φέρω συγκεκριμένο επώνυμο»

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι δεν τέλεσε «καμία απολύτως αξιόποινη πράξη» και ανακοίνωσε πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές

Πασίγνωστη influencer αποδείχθηκε ότι ήταν AI ‑ 22χρονος φοιτητής Ιατρικής πίσω από την απάτη

Κόσμος 22.04.2026
Μετά τις αποκαλύψεις κατέβηκαν οι λογαριασμοί της σε Instagram και Facebook - «Δεν νιώθω ότι εξαπατούσα τον κόσμο» λέει ο 22χρονος

Εγκρίθηκε δάνειο ύψους 90 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία από την ΕΕ

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Αναμένεται να ολοκληρωθούν τυπικά αύριο το απόγευμα, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της Κυπριακής Προεδρίας

Πέθανε ο σπουδαίος θεατράνθρωπος Στέφανος Ληναίος

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Μια ζωή στο θέατρο, την τέχνη και τον δημόσιο λόγο

Τρία φορτηγά πλοία δέχτηκαν πυρά στο Στενό του Ορμούζ σήμερα, ανάμεσά τους και το ελληνόκτητο «Epaminondas»

E-Daily 2.TopNews 22.04.2026
Ιρανικό πρακτορείο μετέδωσε ότι πλοίο «αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ιρανικών στρατιωτικών δυνάμεων»