E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμόγελο του Παιδιού: Πρέπει να πληρώσει σχεδόν 28.000 ευρώ για… τέλη κυκλοφορίας

Στα οχήματα αυτά συγκαταλέγονται οι κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά

Δημοσίευση 25/11/2020 | 14:29

Χαμόγελο του Παιδιού: Πρέπει να πληρώσει σχεδόν 28.000 ευρώ για… τέλη κυκλοφορίας

Σχεδόν 28.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε τέλη κυκλοφορίας μέχρι το τέλος του χρόνου. Συγκεκριμένα, το ποσό -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του – ανέρχεται σε 27.927,59 ευρώ και αφορά οχήματα «που καθημερινά, στη διάθεση και σε συνεργασία με τον κρατικό μηχανισμό, όλο το 24ωρο σε κάθε σημείο της Ελλάδας σώζουν ζωές και δίνουν λύσεις στα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη».

Στα οχήματα αυτά συγκαταλέγονται οι κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά που είναι ενταγμένες στο ΕΚΑΒ, οι ιατρικές μονάδες προληπτικής και οδοντιατρικής που παρέχουν εξετάσεις σε συνεργασία με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει επίσης να καταβληθούν για το κινητό εργαστήριο «Οδυσσέας» που πραγματοποιεί εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τη γενική γραμματεία Αθλητισμού, για τις ιατρικές μονάδες παιδιατρικής κατ’ οίκον νοσηλείας, που παρέχουν φροντίδα σε παιδιά με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Στα οχήματα του οργανισμού, συγκαταλέγονται επίσης τα οχήματα άμεσης κοινωνικής επέμβασης, που μεταφέρουν παιδιά σε άμεσο κίνδυνο σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές και τα οχήματα που μεταφέρουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια του οργανισμού πανελλαδικά, καθώς και τα φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα και άλλα ευπαθή είδη για τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και στηρίζει ο οργανισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Το Ιράν έχει ηττηθεί, εκλιπαρεί για συμφωνία αλλά εγώ δεν τη θέλω

Κόσμος 14.03.2026
«Τα μέσα ενημέρωσης των ψευδών ειδήσεων απεχθάνονται να μεταδώσουν πόσο καλά τα έχει πάει ο αμερικανικός στρατός εναντίον του Ιράν, που είναι εντελώς ηττημένο και θέλει συμφωνία, αλλά όχι συμφωνία που θα αποδεχόμουν»

Axios: Το Ισραήλ σχεδιάζει μαζική χερσαία εισβολή στο Λίβανο ‑ Η κατάσταση θα θυμίσει Γάζα

Κόσμος 14.03.2026
Την ίδια ώρα, ο IDF στέλνει ενισχύσεις και κινητοποιεί επιπλέον εφεδρείες, προειδοποιώντας για σκηνικά που θα θυμίζουν τη Γάζα όσον αφορά την ισοπέδωση κτιρίων που χρησιμοποιούνται ως αποθήκες όπλων.

Τραμπ: «Εξαφανίσαμε κάθε στρατιωτικό στόχο στο νησί Χαργκ στο Ιράν»

Κόσμος 14.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέβασε βίντεο από τους βομβαρδισμούς

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail

ΑΕΚ: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΑΕΚ έχει 12% πιθανότητες να φτάσει στη Λειψία και να κερδίσει την κούπα - Η Κρίσταλ Πάλας το φαβορί

Η Κούβα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Πολιτισμός Χτες
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Ελλάδα Χτες
Έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ όπου μεταφέρθηκε η σορός