E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμόγελο του Παιδιού: Πρέπει να πληρώσει σχεδόν 28.000 ευρώ για… τέλη κυκλοφορίας

Στα οχήματα αυτά συγκαταλέγονται οι κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά

Δημοσίευση 25/11/2020 | 14:29

Χαμόγελο του Παιδιού: Πρέπει να πληρώσει σχεδόν 28.000 ευρώ για… τέλη κυκλοφορίας

Σχεδόν 28.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε τέλη κυκλοφορίας μέχρι το τέλος του χρόνου. Συγκεκριμένα, το ποσό -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του – ανέρχεται σε 27.927,59 ευρώ και αφορά οχήματα «που καθημερινά, στη διάθεση και σε συνεργασία με τον κρατικό μηχανισμό, όλο το 24ωρο σε κάθε σημείο της Ελλάδας σώζουν ζωές και δίνουν λύσεις στα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη».

Στα οχήματα αυτά συγκαταλέγονται οι κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά που είναι ενταγμένες στο ΕΚΑΒ, οι ιατρικές μονάδες προληπτικής και οδοντιατρικής που παρέχουν εξετάσεις σε συνεργασία με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει επίσης να καταβληθούν για το κινητό εργαστήριο «Οδυσσέας» που πραγματοποιεί εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τη γενική γραμματεία Αθλητισμού, για τις ιατρικές μονάδες παιδιατρικής κατ’ οίκον νοσηλείας, που παρέχουν φροντίδα σε παιδιά με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Στα οχήματα του οργανισμού, συγκαταλέγονται επίσης τα οχήματα άμεσης κοινωνικής επέμβασης, που μεταφέρουν παιδιά σε άμεσο κίνδυνο σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές και τα οχήματα που μεταφέρουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια του οργανισμού πανελλαδικά, καθώς και τα φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα και άλλα ευπαθή είδη για τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και στηρίζει ο οργανισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2‑0: Ήταν κακός, έχασε και έπεσε στην 3η θέση

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιστροφή στις νίκες για τους Περιστεριώτες

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0‑5: Ασταμάτητο το… τρένο του Νίκολιτς

Αθλητικά Νέα 14.12.2025
Επιβλητική εμφάνιση από την Ένωση

Τροχαίο ατύχημα για τον Αρη Μουγκοπέτρο: «Για ακόμη μια φορά είχα άγιο»

Ελλάδα 14.12.2025
Αντιμέτωπος με μια ακόμη δοκιμασία ήρθε σήμερα 14 Δεκεμβρίου ο Αρης Μουγκοπέτρος

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό

Ελλάδα 14.12.2025
Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.