E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμόγελο του Παιδιού: Πρέπει να πληρώσει σχεδόν 28.000 ευρώ για… τέλη κυκλοφορίας

Στα οχήματα αυτά συγκαταλέγονται οι κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά

Δημοσίευση 25/11/2020 | 14:29

Χαμόγελο του Παιδιού: Πρέπει να πληρώσει σχεδόν 28.000 ευρώ για… τέλη κυκλοφορίας

Σχεδόν 28.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε τέλη κυκλοφορίας μέχρι το τέλος του χρόνου. Συγκεκριμένα, το ποσό -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του – ανέρχεται σε 27.927,59 ευρώ και αφορά οχήματα «που καθημερινά, στη διάθεση και σε συνεργασία με τον κρατικό μηχανισμό, όλο το 24ωρο σε κάθε σημείο της Ελλάδας σώζουν ζωές και δίνουν λύσεις στα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη».

Στα οχήματα αυτά συγκαταλέγονται οι κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά που είναι ενταγμένες στο ΕΚΑΒ, οι ιατρικές μονάδες προληπτικής και οδοντιατρικής που παρέχουν εξετάσεις σε συνεργασία με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού», τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει επίσης να καταβληθούν για το κινητό εργαστήριο «Οδυσσέας» που πραγματοποιεί εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τη γενική γραμματεία Αθλητισμού, για τις ιατρικές μονάδες παιδιατρικής κατ’ οίκον νοσηλείας, που παρέχουν φροντίδα σε παιδιά με σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας σε συνεργασία με το ΑΠΘ και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Στα οχήματα του οργανισμού, συγκαταλέγονται επίσης τα οχήματα άμεσης κοινωνικής επέμβασης, που μεταφέρουν παιδιά σε άμεσο κίνδυνο σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τις εισαγγελικές αρχές και τα οχήματα που μεταφέρουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 σπίτια του οργανισμού πανελλαδικά, καθώς και τα φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα και άλλα ευπαθή είδη για τις χιλιάδες οικογένειες που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και στηρίζει ο οργανισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου

«Κατεβάζουν ρολά» οι λαϊκές αγορές από τις 7 Ιανουαρίου ‑ Το πρόγραμμα των απεργιακών κινητοποιήσεων

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και αυτοκτόνησε

Ελλάδα Χτες
Ο 50χρονος δεν άντεξε το βάρος της ανείπωτης απώλειας που κουβαλούσε τους τελευταίους μήνες και αυτοκτόνησε

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος ύστερα από έμφραγμα

Υπέστη έμφραγμα ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό

Αγρότες από όλη την Ελλάδα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ‑ Σχέδια για 48ωρους αποκλεισμούς δρόμων

Ελλάδα Χτες
«Οι δρόμοι δεν είναι δικοί τους, είναι δικοί μας. Τους πληρώνουμε με τη δουλειά και τους φόρους μας» διαμηνύουν

Προβλήματα στο FIR Αθηνών: Ξεκινούν και πάλι οι αφίξεις στα ελληνικά αεροδρόμια

Ελλάδα Χτες
Δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων με μεταθέσεις σε άλλες ημερομηνίες

Κώστας Γκίνης: Με το σταυρό στο στόμα βρέθηκε νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Πορόιας

Ελλάδα Χτες
Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση του 45χρονου άνδρα

Παράλυση στα ελληνικά αεροδρόμια ‑ Τι ισχύει για τις αποζημιώσεις των επιβατών

Ελλάδα Χτες
Πολλοί επιβάτες να ταλαιπωρούνται και να αναζητούν διευκρινίσεις για τα δικαιώματά τους