E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ο θάνατος τους συγκλόνισε τη χώρα

Δημοσίευση 22/11/2020 | 13:04

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού, Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορoνοϊό, ύστερα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πώς, όμως, βρέθηκε σε αυτήν την τραγική θέση ο γνωστός Dj που ήταν τόσο αγαπητός στη πόλη του Πειραιά, είναι κάτι που εξοργίζει τους κοντινούς του ανθρώπους και φίλους.

Ο Δημήτρης Μπέλλος εργαζόταν σε ένα κατάστημα εστίασης που εκτός από εκείνον κόλλησαν τουλάχιστον αλλά δέκα άτομα και μάλιστα μετά από ένα live του τραγουδιστή που επίσης είχε βρεθεί και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, το κατάστημα που εργαζόταν είχε κλείσει για λίγες ημέρες, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια, και μάλιστα οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης. Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορονοϊό ήταν και η σύζυγος του.

Οι φίλοι του μιλάνε για ένα παιδί με χιούμορ και πάντα με διάθεση να βοηθάει τους γύρω του. Μάλιστα, πολλοί συνάδελφοι του λένε πως πάντα τους στήριζε και πάντα προσπαθούσε να βρει δουλειά σε άλλους dj που είχαν ανάγκη, σε καταστήματα εστίασης.

Τις τελευταίες ημέρες προτού νοσήσει ήταν πολύ χαρούμενος με τον ερχομό του νέου παιδιού στις 28 Σεπτέμβρη.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου από κορονοϊό, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν καθημερινά οι επιστήμονες, ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπλόκα αγροτών: Δακρυγόνα και ένταση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Ελλάδα 08.12.2025
Με ρίψη χημικών και κρότου λάμψης απάντησε η αστυνομία στην προσπάθεια των αγροτών να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να αποκλείσουν το αεροδρόμιο

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ελλάδα 08.12.2025
Από τις 11 Δεκεμβρίου, τα μαγαζιά στην Αθήνα θα λειτουργούν σε ενιαίο ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ

Taste Atlas: Το διάσημο πιάτο που έφερε την ελληνική κουζίνα στη 2η θέση παγκοσμίως

Κόσμος 08.12.2025
Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η ιταλική κουζίνα, με την ελληνική να κατακτά τη δεύτερη, συγκεντρώνοντας 4,60 βαθμούς

Οπαδοί Μπράιτον για Κωστούλα: «Ο Λιονέλ Μέσι αγωνίζεται στο AMEX»

Αθλητικά Νέα 08.12.2025
Αποθέωση για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό μετά την εμφάνισή του κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Ρέθυμνο: Ανήλικος μέθυσε βαριά σε γάμο – Συνελήφθη ο πατέρας του

Ελλάδα 08.12.2025
Ο πατέρας του 17χρονου συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ ‑ Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ελλάδα 08.12.2025
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του 2χρονου Λίο στον Αγιο Λέοντα Ζακύνθου, μετά την επίθεση από πίτμπουλ που φιλοξενούσε η οικογένεια

Κρήτη: Αγωνιώδης επιχείρηση διάσωσης 40χρονου ‑ Super puma δεν κατάφερε να τον προσεγγίσει

Ελλάδα 08.12.2025
Από το μεσημέρι της Κυριακής, προσπάθειες προσέγγισης στο δύσβατο σημείο όπου βρίσκεται τραυματισμένος ο 40χρονος

Επείγον: Η Ευρώπη «γονατίζει» από τη νέα γρίπη – Τι κρύβει η παραλλαγή Κ;

Ελλάδα 08.12.2025
Πιέσεις στα υγειονομικά συστήματα από το ξέσπασμα γρίπης και επαναφορά της μάσκας