E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ο θάνατος τους συγκλόνισε τη χώρα

Δημοσίευση 22/11/2020 | 13:04

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού, Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορoνοϊό, ύστερα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πώς, όμως, βρέθηκε σε αυτήν την τραγική θέση ο γνωστός Dj που ήταν τόσο αγαπητός στη πόλη του Πειραιά, είναι κάτι που εξοργίζει τους κοντινούς του ανθρώπους και φίλους.

Ο Δημήτρης Μπέλλος εργαζόταν σε ένα κατάστημα εστίασης που εκτός από εκείνον κόλλησαν τουλάχιστον αλλά δέκα άτομα και μάλιστα μετά από ένα live του τραγουδιστή που επίσης είχε βρεθεί και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, το κατάστημα που εργαζόταν είχε κλείσει για λίγες ημέρες, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια, και μάλιστα οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης. Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορονοϊό ήταν και η σύζυγος του.

Οι φίλοι του μιλάνε για ένα παιδί με χιούμορ και πάντα με διάθεση να βοηθάει τους γύρω του. Μάλιστα, πολλοί συνάδελφοι του λένε πως πάντα τους στήριζε και πάντα προσπαθούσε να βρει δουλειά σε άλλους dj που είχαν ανάγκη, σε καταστήματα εστίασης.

Τις τελευταίες ημέρες προτού νοσήσει ήταν πολύ χαρούμενος με τον ερχομό του νέου παιδιού στις 28 Σεπτέμβρη.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου από κορονοϊό, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν καθημερινά οι επιστήμονες, ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν πυρά στον 2ο μήνα – Τραυματίες Αμερικανοί στρατιώτες στη Σαουδική Αραβία

Κόσμος 28.03.2026
Νεκρός και τραυματίες από ιρανικό πλήγμα στο Τελ Αβίβ, ενώ ο Ρούμπιο εκτιμά ότι οι στόχοι των ΗΠΑ θα επιτευχθούν μέσα σε δύο εβδομάδες.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τα 5 βήματα για την αίτηση και πόσα ευρώ δικαιούστε

Οικονομία 28.03.2026
Η πλατφόρμα στο gov.gr αναμένεται να ανοίξει μέσα στην εβδομάδα, με στόχο οι πρώτες πληρωμές να γίνουν πριν τα μέσα Απριλίου.

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα Χτες
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα Χτες
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα Χτες
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος Χτες
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα Χτες
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα Χτες
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας