E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ο θάνατος τους συγκλόνισε τη χώρα

Δημοσίευση 22/11/2020 | 13:04

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού, Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορoνοϊό, ύστερα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πώς, όμως, βρέθηκε σε αυτήν την τραγική θέση ο γνωστός Dj που ήταν τόσο αγαπητός στη πόλη του Πειραιά, είναι κάτι που εξοργίζει τους κοντινούς του ανθρώπους και φίλους.

Ο Δημήτρης Μπέλλος εργαζόταν σε ένα κατάστημα εστίασης που εκτός από εκείνον κόλλησαν τουλάχιστον αλλά δέκα άτομα και μάλιστα μετά από ένα live του τραγουδιστή που επίσης είχε βρεθεί και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, το κατάστημα που εργαζόταν είχε κλείσει για λίγες ημέρες, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια, και μάλιστα οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης. Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορονοϊό ήταν και η σύζυγος του.

Οι φίλοι του μιλάνε για ένα παιδί με χιούμορ και πάντα με διάθεση να βοηθάει τους γύρω του. Μάλιστα, πολλοί συνάδελφοι του λένε πως πάντα τους στήριζε και πάντα προσπαθούσε να βρει δουλειά σε άλλους dj που είχαν ανάγκη, σε καταστήματα εστίασης.

Τις τελευταίες ημέρες προτού νοσήσει ήταν πολύ χαρούμενος με τον ερχομό του νέου παιδιού στις 28 Σεπτέμβρη.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου από κορονοϊό, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν καθημερινά οι επιστήμονες, ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Γιώργος Μαρίνος

Ελλάδα 11.03.2026
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο ΔΟΕ εισηγείται άνευ προηγουμένου αποδέσμευση στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου

Κόσμος 11.03.2026
Θα αποδεσμευτούν πάνω από τα 182 εκατομμύρια βαρέλια

Αναστασία Ντραγκομίροβα: Θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο 5αθλο

Αθλητικά Νέα 11.03.2026
Η 23χρονη αθλήτρια που γράφει ιστορία με μια ξεχωριστή εκπροσώπηση

ΗΠΑ: 12χρονη πέθανε μετά από καβγά με κοπέλα στον δρόμο, bullying καταγγέλλει η μητέρα της

Κόσμος 11.03.2026
Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο βίντεο, ο καβγάς ξεκίνησε αφού τα δύο κορίτσια διώχθηκαν από το σχολικό λεωφορείο

Τραμπ: Υπονοεί σύντομο τέλος στον πόλεμο με το Ιράν εν μέσω πιέσεων από το πετρέλαιο και τις εκλογές

Κόσμος 11.03.2026
Οι αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και η πτώση της στήριξης των Αμερικανών ενισχύουν τα σενάρια αναζήτησης εξόδου από τη σύγκρουση

Το Ιράν ετοιμάζει ναυτικές νάρκες για να μπλοκάρει τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Ο χειρότερος εφιάλτης για την παγκόσμια οικονομία - Στα Στενά του Ορμούζ παραμένουν εγκλωβισμένα περί τα 3.200 τάνκερ - Προειδοποίηση από Τραμπ

Στασιμοπληθωρισμός 2.0: Πώς το πετρέλαιο μας γυρίζει βίαια στη δεκαετία του ’70

Οικονομία Χτες
Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή εκτοξεύει το πετρέλαιο, αναζωπυρώνει τον στασιμοπληθωρισμό και φέρνει τις κεντρικές τράπεζες σε αδιέξοδο, θυμίζοντας τη δεκαετία του ’70