E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

«Πάλεψε» για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ

Δημοσίευση 22/11/2020 | 10:35

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κορωνοϊό. Χωρίς υποκείμενα νοσηματα. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Είχε περάσει λίγος καιρός από τότε που είδε το παιδί του να γεννιέται.

Ο 39χρονος Δημητρης Μπέλος, ή αλλιώς γνωστός ως DJ Desibel, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από την τεράστια μάχη που έδωσε με τον ιο.
Φεύγοντας βύθισε στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τη γυναίκα του, την αγαπημένη του Ιωάννα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο κορωνοϊός τον έριξε τόσο γρήγορα στο κρεβάτι και παρά την τεράστια μάχη που έδωσε τον «λύγισε».

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να μείνει ζωντανός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παλεύοντας μέρα με την ημέρα για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγειας του.

Του τοποθέτησαν αναπνευστήρα σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν την αναπνοή του η οποία κοβόταν λόγω του κορωνοϊού.

«Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από που», είπε στο protothema.gr, ένας φίλος του.

Όπως ανέφερε είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Οι πνεύμονες του γέμισαν με αίμα!», μας είπε ακόμη ένας συνεργάτης του. Η σύζυγος του σύμφωνα με πληροφορίες είναι συντετριμμένη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τους στενούς της συγγενείς να προσπαθούν να την στηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από χθες με μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του.

«Συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στο παιδί του», έγραψε ένας DJ στο Facebook. «Και έρχεται η στιγμή που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να πιστέψεις. 39χρονων ο δημητρης με την πανέμορφη οικογένεια μας άφησε πριν από λίγες ώρες», ήταν το μήνυμα ενός άλλου στενού του φίλου στο Facebook. «Είναι απίστευτο. Έχω πάθει σοκ. Τι να πω καλό ταξίδι παλικάρι μου», έγραψε ακόμη ένα άτομο στο διαδίκτυο.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δημοσιοποιήσει τα τέλη του Σεπτεμβρίου το χαρμόσυνο νέο της γεννησης του παιδιού στο προφίλ του στο facebook με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και είχε γράψει, ευχαριστώντας τη σύζυγό του: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

Ελλάδα Χτες
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου

Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Σταυρούλας: Είχε δύο μαχαιριές στο στήθος, την έδεσε και την φίμωσε ο Σκοπιανός

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το σημείο που ήταν θαμμένη το υπέδειξε ο καθ` ομολογίαν δολοφόνος της - Αύριο η ιατροδικαστική εξέταση

Ανησυχία για τον Ροντ Στιούαρτ: Σταμάτησε συναυλία για να πάρει οξυγόνο μετά από λιποθυμική τάση

Κόσμος Χτες
Είχε ακυρώσει σειρά εμφανίσεων λόγω προβλημάτων υγείας μόλις λίγες εβδομάδες πριν

Μεγαλώνει η «επανάσταση των φλαμίνγκο» στην Αλβανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους των Τιράνων ενάντια στην επένδυση Κούσνερ

Κόσμος Χτες
Η μεγαλύτερη κινητοποίηση των τελευταίων εβδομάδων συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που αντιδρούν στην κατασκευή πολυτελούς τουριστικού συγκροτήματος κοντά σε προστατευόμενο υγροβιότοπο

Αγγελόκαστρο Αγρινίου: Μυστήριο με 70χρονο που βρέθηκε νεκρός και χωρίς ρούχα στην άκρη του δρόμου – Πού στρέφονται οι έρευνες

Ελλάδα Χτες
Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου

Βρέφος επτά μηνών στην Πάτρα με τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα μηρού – Ενδείξεις κακοποίησης

Ελλάδα Χτες
Οι θεράποντες ιατροί κρίνουν τους τραυματισμούς του βρέφους ασυμβίβαστους με τυχαίο ατύχημα