E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

«Πάλεψε» για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ

Δημοσίευση 22/11/2020 | 10:35

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κορωνοϊό. Χωρίς υποκείμενα νοσηματα. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Είχε περάσει λίγος καιρός από τότε που είδε το παιδί του να γεννιέται.

Ο 39χρονος Δημητρης Μπέλος, ή αλλιώς γνωστός ως DJ Desibel, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από την τεράστια μάχη που έδωσε με τον ιο.
Φεύγοντας βύθισε στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τη γυναίκα του, την αγαπημένη του Ιωάννα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο κορωνοϊός τον έριξε τόσο γρήγορα στο κρεβάτι και παρά την τεράστια μάχη που έδωσε τον «λύγισε».

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να μείνει ζωντανός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παλεύοντας μέρα με την ημέρα για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγειας του.

Του τοποθέτησαν αναπνευστήρα σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν την αναπνοή του η οποία κοβόταν λόγω του κορωνοϊού.

«Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από που», είπε στο protothema.gr, ένας φίλος του.

Όπως ανέφερε είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Οι πνεύμονες του γέμισαν με αίμα!», μας είπε ακόμη ένας συνεργάτης του. Η σύζυγος του σύμφωνα με πληροφορίες είναι συντετριμμένη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τους στενούς της συγγενείς να προσπαθούν να την στηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από χθες με μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του.

«Συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στο παιδί του», έγραψε ένας DJ στο Facebook. «Και έρχεται η στιγμή που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να πιστέψεις. 39χρονων ο δημητρης με την πανέμορφη οικογένεια μας άφησε πριν από λίγες ώρες», ήταν το μήνυμα ενός άλλου στενού του φίλου στο Facebook. «Είναι απίστευτο. Έχω πάθει σοκ. Τι να πω καλό ταξίδι παλικάρι μου», έγραψε ακόμη ένα άτομο στο διαδίκτυο.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δημοσιοποιήσει τα τέλη του Σεπτεμβρίου το χαρμόσυνο νέο της γεννησης του παιδιού στο προφίλ του στο facebook με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και είχε γράψει, ευχαριστώντας τη σύζυγό του: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού ‑ Παίρνουν θέση στους ωκεανούς

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Κρητικό χωριό καταργεί το αλκοόλ στα γλέντια για να σταματήσει τα τροχαία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο καταργεί πλήρως το αλκοόλ στις εκδηλώσεις-πανηγύρια του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 ‑ Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.