E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

«Πάλεψε» για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ

Δημοσίευση 22/11/2020 | 10:35

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κορωνοϊό. Χωρίς υποκείμενα νοσηματα. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Είχε περάσει λίγος καιρός από τότε που είδε το παιδί του να γεννιέται.

Ο 39χρονος Δημητρης Μπέλος, ή αλλιώς γνωστός ως DJ Desibel, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από την τεράστια μάχη που έδωσε με τον ιο.
Φεύγοντας βύθισε στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τη γυναίκα του, την αγαπημένη του Ιωάννα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο κορωνοϊός τον έριξε τόσο γρήγορα στο κρεβάτι και παρά την τεράστια μάχη που έδωσε τον «λύγισε».

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να μείνει ζωντανός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παλεύοντας μέρα με την ημέρα για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγειας του.

Του τοποθέτησαν αναπνευστήρα σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν την αναπνοή του η οποία κοβόταν λόγω του κορωνοϊού.

«Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από που», είπε στο protothema.gr, ένας φίλος του.

Όπως ανέφερε είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Οι πνεύμονες του γέμισαν με αίμα!», μας είπε ακόμη ένας συνεργάτης του. Η σύζυγος του σύμφωνα με πληροφορίες είναι συντετριμμένη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τους στενούς της συγγενείς να προσπαθούν να την στηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από χθες με μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του.

«Συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στο παιδί του», έγραψε ένας DJ στο Facebook. «Και έρχεται η στιγμή που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να πιστέψεις. 39χρονων ο δημητρης με την πανέμορφη οικογένεια μας άφησε πριν από λίγες ώρες», ήταν το μήνυμα ενός άλλου στενού του φίλου στο Facebook. «Είναι απίστευτο. Έχω πάθει σοκ. Τι να πω καλό ταξίδι παλικάρι μου», έγραψε ακόμη ένα άτομο στο διαδίκτυο.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δημοσιοποιήσει τα τέλη του Σεπτεμβρίου το χαρμόσυνο νέο της γεννησης του παιδιού στο προφίλ του στο facebook με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και είχε γράψει, ευχαριστώντας τη σύζυγό του: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μεγάλη έξοδος: 629.000 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα

Ελλάδα 11.04.2026
Πόσοι πέρασαν τις εθνικές οδούς

Πέδρο Σάντσεθ: Η Ευρώπη να «κάνει μεγάλα όνειρα» και να αναλάβει ρόλο ως ηθικός ηγέτης

Κόσμος 11.04.2026
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για το μέλλον της Ευρώπης

Ιρανικές πηγές: «Το πρόσωπο του Μοτζταμπά Χαμενεΐ έχει παραμορφωθεί, υπέστη σοβαρά τραύματα στα πόδια»

Κόσμος 11.04.2026
Ο 56χρονος αναρρώνει και παραμένει σε πνευματική διαύγεια, ανέφεραν στο Reuters άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον στενό του κύκλο

Ο ιερέας της Χίου που ξεχωρίζει με τον μοναδικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος της Ανάστασης

Ελλάδα 11.04.2026
Ο ιερέας που έχει γίνει διάσημος για τον χαρακτηριστικό τρόπο που μεταφέρει το μήνυμα της Ανάστασης του Ιησού

Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα: Το εντυπωσιακό έθιμο του τεχνητού σεισμού

Ελλάδα 11.04.2026
Αναπαριστούν με αυτόν τον τρόπο τον σεισμό που κατά τις Γραφές ακολούθησε την Πρώτη Ανάσταση

Χάντερ Μπάιντεν προκαλεί τους γιους του Τραμπ σε αγώνα πάλης σε «κλουβί»

Κόσμος Χτες
Για τον εορτασμό των 250 χρόνων από την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να φιλοξενήσει αγώνες με επαγγελματίες αθλητές του UFC στον Λευκό Οίκο

Λουτσέσκου: Ο συγκινητικός επικήδειος του Ραζβάν στην κηδεία του Μιρτσέα

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κηδεύτηκε με στρατιωτικές τιμές στο Βουκουρέστι και ο γιος του, Ραζβάν, ήταν εκεί μέχρι το τέλος