E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

«Πάλεψε» για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ

Δημοσίευση 22/11/2020 | 10:35

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κορωνοϊό. Χωρίς υποκείμενα νοσηματα. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Είχε περάσει λίγος καιρός από τότε που είδε το παιδί του να γεννιέται.

Ο 39χρονος Δημητρης Μπέλος, ή αλλιώς γνωστός ως DJ Desibel, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από την τεράστια μάχη που έδωσε με τον ιο.
Φεύγοντας βύθισε στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τη γυναίκα του, την αγαπημένη του Ιωάννα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο κορωνοϊός τον έριξε τόσο γρήγορα στο κρεβάτι και παρά την τεράστια μάχη που έδωσε τον «λύγισε».

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να μείνει ζωντανός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παλεύοντας μέρα με την ημέρα για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγειας του.

Του τοποθέτησαν αναπνευστήρα σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν την αναπνοή του η οποία κοβόταν λόγω του κορωνοϊού.

«Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από που», είπε στο protothema.gr, ένας φίλος του.

Όπως ανέφερε είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Οι πνεύμονες του γέμισαν με αίμα!», μας είπε ακόμη ένας συνεργάτης του. Η σύζυγος του σύμφωνα με πληροφορίες είναι συντετριμμένη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τους στενούς της συγγενείς να προσπαθούν να την στηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από χθες με μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του.

«Συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στο παιδί του», έγραψε ένας DJ στο Facebook. «Και έρχεται η στιγμή που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να πιστέψεις. 39χρονων ο δημητρης με την πανέμορφη οικογένεια μας άφησε πριν από λίγες ώρες», ήταν το μήνυμα ενός άλλου στενού του φίλου στο Facebook. «Είναι απίστευτο. Έχω πάθει σοκ. Τι να πω καλό ταξίδι παλικάρι μου», έγραψε ακόμη ένα άτομο στο διαδίκτυο.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δημοσιοποιήσει τα τέλη του Σεπτεμβρίου το χαρμόσυνο νέο της γεννησης του παιδιού στο προφίλ του στο facebook με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και είχε γράψει, ευχαριστώντας τη σύζυγό του: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Κάθειρξη 10 ετών στον 16χρονο για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Την ενοχή του κατηγορούμενου με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είχε ζητήσει και η εισαγγελέας

Πότε απαγορεύεται ο ιδιοκτήτης να ζητήσει αύξηση ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Τι συμβουλεύει η ΕΕΚΕ για να μην τη «πατήσεις»

Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Παρά την πτώση του πετρελαίου, η Ελλάδα παραμένει από τις ακριβότερες χώρες στα καύσιμα - Οι φόροι, τα διυλιστήρια και το «πλαφόν» στο μικροσκόπιο

Ξεμένουν από προσωπικό τα νοσοκομεία της Αθήνας

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Είναι ενδεικτικό ότι σε όλο το ΕΣΥ παραμένουν κενές 20.000 οργανικές θέσεις μόνο νοσηλευτών

Αμερικανός υπουργός Ενέργειας: «Καύσωνας; Υπερβολές... Το κρύο σκοτώνει περισσότερο»

Κόσμος 27.06.2026
Διαφορετική προσέγγιση στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής από τις κυβερνήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη - Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η σύγκριση μεταξύ θανάτων από ψύχος και καύσωνα είναι παραπλανητική

Formula 1: Δραματική στιγμή στην Αυστρία, ο Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις μπαριέρες

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ο Μαξ Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο της RB22 και κατέληξε στις μπαριέρες της στροφής 9 στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας.

Εκβιασμός μέσω social media: 41χρονος πλήρωσε 4.770 ευρώ μετά από διαδικτυακή απάτη με χαρτομαντεία

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ταυτοποιήθηκε 36χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

Λιβαδειά: «Πήγα τη γυναίκα μου να γεννήσει και δεν την έφερα ποτέ πίσω»

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ζητά απαντήσεις ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

86χρονη έχασε 180.000 ευρώ σε τηλεφωνική απάτη, της είπαν ότι πρόκειται να αλλάξει νόμισμα η χώρα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Οι δράστες την κράτησαν στο τηλέφωνο για αρκετή ώρα, πείθοντάς την ότι επρόκειτο για απολύτως νόμιμη και επείγουσα διαδικασία

Πολωνία: Κεραυνός «χτυπά» το εμβληματικό συντριβάνι του Βρότσλαβ – Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Από τον κεραυνό προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σύστημα φωτισμού, με τις παραστάσεις να αναστέλλονται