E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καμίνια: Το κίνητρο της φονικής συμπλοκής ‑ Προσαγωγές από ΕΛ.ΑΣ.

Ποιο είναι το κύριο σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2020 | 08:22

Καμίνια: Το κίνητρο της φονικής συμπλοκής ‑ Προσαγωγές από ΕΛ.ΑΣ.

Παράνομες οικονομικές δοσοληψίες εκτιμούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ότι βρίσκονται πίσω από τη φονική συμπλοκή σε διαμέρισμα της οδού Αγίων Αναργύρων 49 στα Καμίνια, χθες Παρασκευή (20/11)

Επρόκειτο για μια καταδρομική επίθεση με ρόπαλα και μαχαίρια σε σπίτι όπου ζούσαν τρεις άντρες πακιστανικής καταγωγής. Ο ένας άντρας τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρι, ο δεύτερος τραυματίστηκε σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο και ο τρίτος ξυλοκοπήθηκε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είναι επίσης πακιστανικής καταγωγής και φέρονται να είχαν οικονομικές δοσοληψίες με κάποια από τα θύματα. Το πιθανότερο σενάριο των Αρχών είναι οι ροπαλοφόροι να πραγματοποίησαν την καταδρομική επίθεση ως «απάντηση» σε μεταξύ τους συναλλαγή που «χάλασε». Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από την επίθεση μπορεί να βρίσκεται κάποιο «χρέος».

Οι συναλλαγές αφορούσαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., είτε σε διακίνηση τσιγάρων και ναρκωτικών, είτε σε διακίνηση κινητών τηλεφώνων. Οι δράστες εκτιμάται ότι ανήκουν σε κύκλωμα που λυμαίνεται περιοχές του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρώσει, πίσω από την ομάδα των μαχαιροβγαλτών, κρύβεται ένας Πακιστανός που όλοι τον γνωρίζουν και τον τρέμουν, καθώς δεν διστάζει να «καθαρίσει» με αίμα όλα τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του. 

Οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ, με τη φωτογραφία στα χέρια, τον αναζητούν στα περίεργα στέκια της Αθήνας σε μια προσπάθεια να τον βάλουν στο χέρι, ενώ παράλληλα αναζητούν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του θανάτου, που μπούκαραν χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Ανάργυρων στα Καμίνια, έσφαξαν τον έναν Πακιστανό της αντίπαλης συμμορίας και τραυμάτισαν άλλους δύο ομοεθνείς του. Με οδηγό τη μαρτυρία του ενός θύματος που έδωσε στην Αστυνομία στοιχεία, αλλά και το βίντεο της φρίκης, οι αστυνομικοί σαρώνουν τα στέκια της Αθήνας, για να περάσουν χειροπέδες και στους υπολοίπους της ομάδας. 

Αργά το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι έγιναν και προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση. 

Χθες λίγη ώρα μετά το άγριο σκηνικό, οι ομάδες της ΟΠΚΕ σάρωσαν περιοχές του κέντρου και μετά από αξιοποίηση του δικτύου πληροφοριών, κατάφεραν να εντοπίσουν οικία οπού οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχαν βρει καταφύγιο κάποιοι από τους δράστες.

Οι αστυνομικοί, αφού έθεσαν το χώρο υπό διακριτική επιτήρηση, λίγο αργότερα όταν είδαν τέσσερις Πακιστανούς να βγαίνουν, αναγνωρίσαν δυο από αυτούς ως τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο να χτυπούν μέχρι θανάτου με ξύλα τον ομοεθνή τους.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η επίθεση έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/11). Οι τρεις Πακιστανοί είδαν ξαφνικά μπροστά τους ομάδα με ρόπαλα και μαχαίρια που τους αιφνιδίασε και άρχισε να τους μαχαιρώνει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες εισέβαλαν ξαφνικά στο σπίτι και τραυμάτισαν θανάσιμα τον έναν από τους τρεις κατοίκους του διαμερίσματος, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά τον δεύτερο, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματος. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο τρίτος κάτοικος του σπιτιού δεν μαχαιρώθηκε αλλά ξυλοκοπήθηκε. Πρόκειται για έναν από τους βασικούς μάρτυρες που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι έχουν αφήσει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πίσω τους ίχνη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανζουρλισμός για Σπανούλη: Έπεσε το σάιτ της ΚΑΕ Αρης όταν ανακοινώθηκε ο «Kill Bill»!

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Η εποχή Βασίλη Σπανούλη στον Αρη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Καλλιάνος ‑ Κακοκαιρία express και μετά 36άρια ‑ Ποιες περιοχές θα είναι στο «κόκκινο»

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Μπόρες και καταιγίδες από την Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να εκτοξεύεται από το Σάββατο

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί σαλάτα γνωστής εταιρείας ‑ Μην την καταναλώσετε

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός Listeria monocytogenes

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τα δύο αδελφάκια βρίσκονται ακόμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έχοντας δίπλα τους ειδικούς για ψυχολογική υποστήριξη και φροντίδα

ΗΠΑ: Νεκρή influencer σε ξενοδοχείο πολυτελείας ‑Κυκλοφορούσε γυμνή στο λόμπι ‑ Το ασυνήθιστο βίντεο

E-Daily 3.Left 03.06.2026
Eίχε ταξιδέψει στη Βραζιλία προκειμένου να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση.

«Ξαναχτύπησε» ο Κάμελ στον Βόλο: Επίθεση σε βάρος του κατήγγειλε διερχόμενος πεζός στα Παλαιά

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές από παλαιότερες υποθέσεις και έχει απασχολήσει επανειλημμένα για παραβατική συμπεριφορά και επιθέσεις κυρίως σε βάρος γυναικών

Θεσσαλονίκη: «Προσέβαλε την προσωπικότητά μου και τον ανδρισμό μου» ‑ Στη φυλακή ο 38χρονος που σκότωσε τον πρώην πεθερό του

E-Daily 2.TopNews 03.06.2026
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 38χρονος μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα