E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χτίστης έπεσε από σκάλα τριών μέτρων: Πέθανε από κορωνοϊό λένε οι γιατροί

Στην αυτοψία που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι πνεύμονές του ήταν μπλοκαρισμένοι

Δημοσίευση 20/11/2020 | 16:58

Χτίστης έπεσε από σκάλα τριών μέτρων: Πέθανε από κορωνοϊό λένε οι γιατροί

Ένας 51χρονος χτίστης που πέθανε έπειτα από πτώση από σκάλα τριών μέτρων στην πραγματικότητα σκοτώθηκε από κορωνοϊό, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες.

Ο άντρας-του οποίου το όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε-υπέστη σκισίματα στο μέτωπο και μώλωπες στο πρόσωπο, στον αγκώνα και στο αριστερό χέρι, μετά από πτώση από σκάλα σε υπό ανέγερση οικοδομή.

Το ασθενοφόρο έσπευσε στην οικοδομή στην Κροατία και προσπάθησαν απεγνωσμένα να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του επιτόπου, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail».

Στο νοσοκομείο έκαναν τεστ για κορωνοϊό στον άτυχο άντρα και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Στην αυτοψία που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι πνεύμονές του ήταν μπλοκαρισμένοι, κάτι που οδήγησε τους γιατρούς να διαγνώσουν σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS).

Η επικίνδυνη για τη ζωή κατάσταση-που συνήθως οδηγεί σε νοσηλεία-προκαλείται όταν τα ζωτικά όργανα δεν λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο.

Οι επιστήμονες στο πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ ανέφεραν ότι ήταν η ασθένεια που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό που οδήγησε στην πτώση, οπότε επιχειρηματολόγησαν πως ο θάνατος πρέπει να καταγραφεί ως θάνατος από κορωνοϊό, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν ήταν αρκετά σοβαροί ώστε να προκαλέσουν τον θάνατο του άτυχου άντρα.

Η απόφαση των γιατρών να αποδοθεί ο θάνατος στον κορωνοϊό παρουσιάστηκε σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Forensic Pathology», από την ομάδα παθολόγων του γενικού νοσοκομείου του Ντουμπρόβνικ, υπό την ηγεσία του Βέλιμπορ Πούζοβιτς.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα Χτες
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα Χτες
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος Χτες
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα Χτες
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα Χτες
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα Χτες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα Χτες
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα Χτες
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση