Κορωνοϊός: 27χρονος διασωληνωμένος στην Εντατική του 251
Σοκ προκαλεί η είδηση
Δημοσίευση 19/11/2020 | 17:29

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας μόλις 27 ετών που προσεβλήθη από κορωνοϊό νοσηλεύεται πλέον στην εντατική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, διασωληνωμένος.
Ο 27χρονος διασωληνώθηκε στο Ιπποκράτειο και από εκεί μεταφέρθηκε στο 251 όπου υπήρχε διαθέσιμη κλίνη στην εντατική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και δεν αντιμετώπιζε άλλο πρόβλημα με την υγεία του.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες ένας 25χρονος από την Τήνο, επίσης με καλή υγεία, προσεβλήθη από τον κορωνοϊό και νοσηλεύθηκε στην εντατική του Ασκπληπιείου, ενώ 17χρονη επίσης με καλή υγεία βρέθηκε επί σειρά ημερών διασωληνωμένη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Στο δεύτερο κύμα της πανδημίας ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων έχει μειωθεί θεαματικά, όπως και των νοσηλευομένων, γεγονός που αποδεικνύει ότι η covid-19 χτυπά μεν με ιδιαίτερη βαρύτητα τους μεγαλύτερους σε ηλικίας και έχοντες βεβαρυμένη υγεία, αλλά δεν αφήνει αλώβητους και τους νεότερους σε ηλικία.
Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου
Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα
Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα
Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της
Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη
LIVE Πολιτική Χτες






