E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Σάλος για τη στάση του πατέρα της ανήλικης

Δημοσίευση 12/11/2020 | 10:01

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Μια απίστευτη υπόθεση σeξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης με την συνδρομή του πατέρα της, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την 7η Δεκεμβρίου 2020.

Το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου και έναν 41χρονο συντοπίτη του, ενόχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Στον πρώτο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ στον δεύτερο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. Στον πρώτο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ και στον δεύτερο ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 14χρονη κόρη του στον πρώτο έναντι αμοιβής από 5 – 20 ευρώ κάθε φορά από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017. Η ανήλικη, φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και την 16η Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο στους αστυνομικούς του ΑΤ Καλύμνου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές.
Διέμενε με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί, ο 67χρονος την τράβηξε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε.

Ο πατέρας και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος φέρεται να της άφησε τότε ως αμοιβή το ποσό των 5 ευρώ. Υποστηρίζει ότι τότε είχε εξιστορήσει το τι είχε συμβεί στον πατέρα της και εκείνος την παρότρυνε να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος.

Ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα.
Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της. Τόνισε επίσης ότι για τα πάθη της είχε μιλήσει σε ψυχολόγο του σχολείου της αλλά ντρεπόταν πολύ.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας της, την παρότρυνε να βρίσκεται με τον 67χρονο και κάποιες φορές μάλιστα την μάλωνε. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τόνισαν ότι πρόκειται για μυθεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα

Αθλητικά Νέα 10.12.2025
«Οι προγνώσεις είναι επισφαλείς»

«AI situationship»: Ποια είναι η τάση στο dating που θα καθορίσει το 2026;

Tech + Science 10.12.2025
Η εφαρμογή γνωριμιών «happn» προβλέπει την άνοδο μιας αμφιλεγόμενης νέας τάσης στο dating, η οποία θολώνει ακόμη περισσότερο τα όρια ανάμεσα στην ανθρώπινη και την τεχνητή συντροφικότητα

«Θα γαμ… την ΑΕΚ»: Τούρκος κωμικός προκαλεί σε βίντεο της Σάμσουνσπορ

Αθλητικά Νέα 10.12.2025
Φτιάχνουν κλίμα στη Σαμψούντα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (11/12)

Επιστροφή ενοικίου: Η κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση για να διορθώσει τα λάθη της

Οικονομία 10.12.2025
Ανοίγει ο δρόμος για συμπλήρωση στοιχείων αναφορικά με την επιστροφή ενοικίου

Η ιταλική κουζίνα ανακηρύχθηκε άυλη πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO

Πολιτισμός 10.12.2025
Η πρώτη εθνική κουζίνα στη λίστα

ΗΠΑ: Πακέτο στήριξης 12 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε ο Τραμπ για τους αγρότες

Κόσμος 10.12.2025
Οι ζημιές για τους αγρότες φέτος κυμαίνονται από 35 έως 44 δισ. δολάρια για τις εννέα κύριες καλλιέργειες εμπορευμάτων - Χαμηλές τιμές στις καλλιέργειες και οι συνέπειες στις εξαγωγές από τους δασμούς Τραμπ, τα βασικά προβλήματα

Η Ουγγαρία αρνείται να εφαρμόσει το σύμφωνο της ΕΕ για τη μετανάστευση: Δεν θα δεχτούμε ούτε έναν μετανάστη

Κόσμος 10.12.2025
Η κυβέρνηση Όρμπαν συνεχίζει να τηρεί σκληρή στάση στις πολιτικές της ΕΕ για το μεταναστευτικό

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος η προσωπική διαφορά από την 1η Ιανουαρίου

Οικονομία 10.12.2025
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς

Σε ομάδα‑έκπληξη ο Τάκης Λεμονής: Επέστρεψε στους πάγκους μετά από 8 χρόνια!

Αθλητικά Νέα 10.12.2025
Μετά από περίπου οκτώ χρόνια αποχής, ο Τάκης Λεμονής επιστρέφει στους πάγκους στα 65 του χρόνια

Ο πρώτος 3D‑εκτυπωμένος κερατοειδής στον κόσμο αποκαθιστά πλήρως την όραση ασθενούς

Κόσμος 10.12.2025
Η πρώτη επιτυχής μεταμόσχευση 3D-printed κερατοειδούς αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα βήματα της αναγεννητικής ιατρικής μέχρι σήμερα