E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Σάλος για τη στάση του πατέρα της ανήλικης

Δημοσίευση 12/11/2020 | 10:01

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Μια απίστευτη υπόθεση σeξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης με την συνδρομή του πατέρα της, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την 7η Δεκεμβρίου 2020.

Το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου και έναν 41χρονο συντοπίτη του, ενόχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Στον πρώτο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ στον δεύτερο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. Στον πρώτο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ και στον δεύτερο ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 14χρονη κόρη του στον πρώτο έναντι αμοιβής από 5 – 20 ευρώ κάθε φορά από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017. Η ανήλικη, φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και την 16η Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο στους αστυνομικούς του ΑΤ Καλύμνου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές.
Διέμενε με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί, ο 67χρονος την τράβηξε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε.

Ο πατέρας και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος φέρεται να της άφησε τότε ως αμοιβή το ποσό των 5 ευρώ. Υποστηρίζει ότι τότε είχε εξιστορήσει το τι είχε συμβεί στον πατέρα της και εκείνος την παρότρυνε να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος.

Ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα.
Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της. Τόνισε επίσης ότι για τα πάθη της είχε μιλήσει σε ψυχολόγο του σχολείου της αλλά ντρεπόταν πολύ.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας της, την παρότρυνε να βρίσκεται με τον 67χρονο και κάποιες φορές μάλιστα την μάλωνε. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τόνισαν ότι πρόκειται για μυθεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left Χτες
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Ελλάδα Χτες
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left Χτες
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος Χτες
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα