E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Σάλος για τη στάση του πατέρα της ανήλικης

Δημοσίευση 12/11/2020 | 10:01

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Μια απίστευτη υπόθεση σeξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης με την συνδρομή του πατέρα της, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την 7η Δεκεμβρίου 2020.

Το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου και έναν 41χρονο συντοπίτη του, ενόχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Στον πρώτο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ στον δεύτερο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. Στον πρώτο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ και στον δεύτερο ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 14χρονη κόρη του στον πρώτο έναντι αμοιβής από 5 – 20 ευρώ κάθε φορά από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017. Η ανήλικη, φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και την 16η Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο στους αστυνομικούς του ΑΤ Καλύμνου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές.
Διέμενε με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί, ο 67χρονος την τράβηξε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε.

Ο πατέρας και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος φέρεται να της άφησε τότε ως αμοιβή το ποσό των 5 ευρώ. Υποστηρίζει ότι τότε είχε εξιστορήσει το τι είχε συμβεί στον πατέρα της και εκείνος την παρότρυνε να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος.

Ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα.
Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της. Τόνισε επίσης ότι για τα πάθη της είχε μιλήσει σε ψυχολόγο του σχολείου της αλλά ντρεπόταν πολύ.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας της, την παρότρυνε να βρίσκεται με τον 67χρονο και κάποιες φορές μάλιστα την μάλωνε. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τόνισαν ότι πρόκειται για μυθεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέρκυρα: Νεκρός 53χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με φορτηγό στα Καρουμπάτικα στην Κέρκυρα

Τροχαίο στο Πικέρμι: ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε 13χρονη

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Στο «Παίδων» η 13χρονη

Ποδηλάτης στην Πορτογαλία άρπαξε από τον λαιμό και γρονθοκόπησε γυναίκα οδηγό στη μέση του δρόμου

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Βίντεο καταγράφει καρέ - καρέ τη βίαιη επίθεση σε 37χρονη γυναίκα κοντά στο Πόρτο - Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου: «Ανοιξε το βρωμερό στοματάκι σου, που είναι το παιδί μου;»

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν τι ήταν το μυστηριώδες σήμα από το διάστημα που κράτησε επτά ώρες

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες γνωρίζουν δύο βασικούς μηχανισμούς που προκαλούν εκρήξεις ακτίνων γάμμα που

Πέθανε ο 67χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γαμπρό του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών

Δείτε βίντεο: Το μοναδικό γιγάντιο πάντα αλμπίνος στον πλανήτη εντοπίστηκε σε καταφύγιο στην Κίνα

E-Daily 3.Left Χτες
Το εντυπωσιακό ζώο, το οποίο ξεχωρίζει για το εντελώς λευκό τρίχωμά του, εντοπίστηκε να κινείται στην προστατευόμενη περιοχή, προσφέροντας στους επιστήμονες νέα στοιχεία για τη ζωή του στην άγρια φύση

Τουρκία: Παιδιά πηγαίνουν σχολείο πεινασμένα και δουλεύουν 9ωρα – Σοκαριστική έκθεση για τα Αδανα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έκθεση του συνδικάτου Eğitim Sen αποκαλύπτει εκτεταμένη παιδική φτώχεια στα Αδανα της Τουρκίας

Ένας άνδρας βγήκε ζωντανός από το σπήλαιο στο Λάος, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τους υπόλοιπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι επτά άνδρες μπήκαν στο σπήλαιο στην επαρχία Σαϊσομπούν την περασμένη εβδομάδα για να ψάξουν για χρυσό, αλλά κατολίσθηση που προκλήθηκε από καταρρακτώδεις βροχές απέκλεισε το σημείο εξόδου

Ελεύθεροι τρεις έφηβοι που βίαζαν κορίτσια – Θα πληρώσουν 30 ευρώ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Θα παρακολουθούνται από υπηρεσίες, παρά τις σκληρές πράξεις τους

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Πηνειός ποταμός στην Ηλεία από τις ισχυρές καταιγίδες ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες