E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Σάλος για τη στάση του πατέρα της ανήλικης

Δημοσίευση 12/11/2020 | 10:01

Ρόδος: Με βίασε και μου πέταξε στο πρόσωπο 5 ευρώ

Μια απίστευτη υπόθεση σeξουαλικής εκμετάλλευσης μιας ανήλικης με την συνδρομή του πατέρα της, η οποία είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου την 7η Δεκεμβρίου 2020.

Το πρωτόδικο δικαστήριο, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία, έκρινε τους κατηγορούμενους και συγκεκριμένα έναν 67χρονο κάτοικο Καλύμνου και έναν 41χρονο συντοπίτη του, ενόχους για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

Στον πρώτο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ στον δεύτερο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. Στον πρώτο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ και στον δεύτερο ποινή κάθειρξης 13 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό, αφού ο πατέρας φέρεται να εξωθούσε στην πορνεία την 14χρονη κόρη του στον πρώτο έναντι αμοιβής από 5 – 20 ευρώ κάθε φορά από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017. Η ανήλικη, φέρεται να εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε στις θείες της και την 16η Αυγούστου 2017 κατήγγειλε τον πατέρα της και τον 67χρονο στους αστυνομικούς του ΑΤ Καλύμνου.

Σημειώνεται ότι η μητέρα του κοριτσιού βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα της και δεν έχουν συχνές επαφές.
Διέμενε με τον πατέρα της και με τον αδελφό της σε ισόγεια κατοικία απέναντι από ένα χωράφι κοντά σε ένα καφενείο. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί, ο 67χρονος την τράβηξε με το ζόρι σε ένα χωράφι και εκεί την βίασε.

Ο πατέρας και ο αδελφός της δεν ήταν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος φέρεται να της άφησε τότε ως αμοιβή το ποσό των 5 ευρώ. Υποστηρίζει ότι τότε είχε εξιστορήσει το τι είχε συμβεί στον πατέρα της και εκείνος την παρότρυνε να ξεχάσει τι είχε συμβεί και ότι θα κανόνιζε τον 67χρονο ο ίδιος.

Ισχυρίστηκε ότι ο 67χρονος συνέχισε όμως να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα.
Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ και ότι η ίδια άφηνε τα χρήματα στον πατέρα της. Τόνισε επίσης ότι για τα πάθη της είχε μιλήσει σε ψυχολόγο του σχολείου της αλλά ντρεπόταν πολύ.

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πατέρας της, την παρότρυνε να βρίσκεται με τον 67χρονο και κάποιες φορές μάλιστα την μάλωνε. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τόνισαν ότι πρόκειται για μυθεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εικόνες σαν από το «Stanger Things» στον ουρανό του Θιβέτ ‑Δείτε το σπάνιο φυσικό φαινόμενο των red sprites

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Σε υψόμετρο άνω των 5.000 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σιδηρόδρομος: Ελάχιστα 24ωρα μετά την επανασύνδεση της Φλώρινας επέστρεψαν τα... λεωφορεία

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Το πρόβλημα οφείλεται στις ελλείψεις τροχαίου υλικού,

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω μεθυσμένου επιβάτη

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο

Ζάκυνθος: Νεκρή 58χρονη τουρίστρια που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στον Λαγανά

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Ναυαγοσώστης ξενοδοχειακής μονάδας παρείχε τις πρώτες βοήθειες

Καλαμάτα: Ο 41χρονος χτυπούσε και κλωτσούσε την Βασιλική ακόμα κι όταν ήταν έγκυος

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
«Από τα 17 την έδερνε. Μέχρι τα 39 πόσα χρόνια είναι;»

Καιρός: Καλοκαιρινές βροχούλες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Πού αναμένονται καταιγίδες

Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός

E-Daily 2.TopNews 04.06.2026
Και στο να δημιουργηθούν «πιλοτικές ζώνες» υπό τον αποκλειστικό έλεγχο του λιβανικού στρατού

Ανατιμήσεις κατά 12% σε φρούτα και λαχανικά στα σούπερ μάρκετ κρατούν «ζωντανό» τον πληθωρισμό

Οικονομία Χτες
Σε χαμηλό επταμήνου καταγράφεται ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ, ωστόσο, αξιοσημείωτες είναι οι ανατιμήσεις σε φρούτα και λαχανικά

Ναύπακτος: Μητέρα έσωσε την τελευταία στιγμή το παιδί της από αυτοκίνητο που καρφώθηκε σε κατάστημα

Ελλάδα Χτες
Το βίντεο από τη στιγμή του συμβάντος πραγματικά σοκάρει

Θερμαϊκός: Νέα έξαρση φυτοπλαγκτόν καλύπτει τη θάλασσα στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Έχει καλυφθεί μεγάλο τμήμα του παραλιακού μετώπου

Η Δήλος βυθίζεται ένα εκατοστό τον χρόνο

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μελέτης

Καλαμάτα: Με GPS, κοριούς και ψεύτικα προφίλ παρακολουθούσε τη Βασιλική ο 41χρονος

Ελλάδα Χτες
Ζητούσε καθημερινά και επίμονα από τον σύζυγό της έναν ειρηνικό χωρισμό