E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Κύριοι ύποπτοι η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της

Πού εστιάζουν τις έρευνες τους οι αναλυτές της ΕΛΑΣ

Δημοσίευση 9/11/2020 | 08:18

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Κύριοι ύποπτοι η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της

Φώς στην άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα ρίχνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών. Για τον λόγο αυτό, απο χθές το βράδυ μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, ως βασικοι ύποπτοι για το άγριο σκηνικό του θανάτου.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εστιάζουν στο γεγονός οτι ο 17χρονος, σεσημασμένος για ναρκωτικά, διέμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της Αγίας Βαρβάρας και είχε καθημερινές προστριβές με τη μητέρα της φιλης του. Παράλληλα, διερευνουν για ποιο λόγο τα δυο παιδιά βρέθηκαν στις Σέρρες και αν προσπάθησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς πρόκειται για ανηλίκους και απαιτουνται ειδικοί χειρισμοί για να σχηματίσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών το πάζλ της φρικαλέας αυτής υπόθεσης. Η γυναίκα που έχασε πριν ένα χρόνο τον σύζυγό της και εργαζόταν ως καθαρίστρια για να μεγαλώσει το παιδί της, βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες και σφαγμένη καθώς είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το σπίτι ήταν ψαγμένο, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη παραβίασης ενω οι αρχές απο την πρώτη στιγμή αναζητούσαν την 15χρονη κόρη της η οποία είχε εξαφανιστεί. Τα ξημερώματα της Κυριακής η μαθήτρια εντοπίστηκε στις Σέρρες σε όχημα μαζί με τον Ρουμάνο φίλο της απο συνεργείο της Αστυνομίας που διενεργούσε ελέγχους για Covid-19.

«Η εμπλοκή της ερευνάται απο την Αστυνομία. Σε καθε περίπτωση οποιαδήποτε ευθύνη της θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη συμφωνα με το δίκαιο ανηλίκων» τονίζει στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπει την 15χρονη κ. Σπυρος Δημητριου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα Χτες
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα Χτες
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός Χτες
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος Χτες
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος Χτες
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα Χτες
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα Χτες
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.