E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Κύριοι ύποπτοι η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της

Πού εστιάζουν τις έρευνες τους οι αναλυτές της ΕΛΑΣ

Δημοσίευση 9/11/2020 | 08:18

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Κύριοι ύποπτοι η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος φίλος της

Φώς στην άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα ρίχνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών. Για τον λόγο αυτό, απο χθές το βράδυ μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, ως βασικοι ύποπτοι για το άγριο σκηνικό του θανάτου.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εστιάζουν στο γεγονός οτι ο 17χρονος, σεσημασμένος για ναρκωτικά, διέμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της Αγίας Βαρβάρας και είχε καθημερινές προστριβές με τη μητέρα της φιλης του. Παράλληλα, διερευνουν για ποιο λόγο τα δυο παιδιά βρέθηκαν στις Σέρρες και αν προσπάθησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς πρόκειται για ανηλίκους και απαιτουνται ειδικοί χειρισμοί για να σχηματίσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών το πάζλ της φρικαλέας αυτής υπόθεσης. Η γυναίκα που έχασε πριν ένα χρόνο τον σύζυγό της και εργαζόταν ως καθαρίστρια για να μεγαλώσει το παιδί της, βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες και σφαγμένη καθώς είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το σπίτι ήταν ψαγμένο, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη παραβίασης ενω οι αρχές απο την πρώτη στιγμή αναζητούσαν την 15χρονη κόρη της η οποία είχε εξαφανιστεί. Τα ξημερώματα της Κυριακής η μαθήτρια εντοπίστηκε στις Σέρρες σε όχημα μαζί με τον Ρουμάνο φίλο της απο συνεργείο της Αστυνομίας που διενεργούσε ελέγχους για Covid-19.

«Η εμπλοκή της ερευνάται απο την Αστυνομία. Σε καθε περίπτωση οποιαδήποτε ευθύνη της θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη συμφωνα με το δίκαιο ανηλίκων» τονίζει στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπει την 15χρονη κ. Σπυρος Δημητριου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκες σκέφτονται να αποκτήσουν παιδί με το DNA νεκρών συντρόφων τους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νέο ντοκιμαντέρ διερευνά την αμφιλεγόμενη πρακτική της «μεταθανάτιας τεκνοποίησης» - «Είναι η ανθρώπινη ανάγκη να αισθανόμαστε συνδεδεμένοι»

Πάτρα: Αγνοείται 16χρονη μαθήτρια που επέστρεφε από εξετάσεις

E-Daily 2.TopNews Χτες
Εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου, μετά τη λήξη των ενδοσχολικών προαγωγικών εξετάσεων

Βρετανία: Επίθεση με βαλλίστρα σε πανεπιστήμιο – Ένας σοβαρά τραυματίας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το θύμα, υπάλληλος ασφαλείας του Πανεπιστημίου του Σάρεϊ, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ανω Λιόσια: Πυροβολισμοί και συμπλοκή – 13 συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι εμπλεκόμενοι έκαναν χρήση καραμπινών, αφήνοντας πίσω τους εκτεταμένες ζημιές στον οικισμό

Γαλλία: Σορός παιδιού με ρούχα παρόμοια με της 11χρονης Λιάνας εντοπίστηκε σε σιλό σιτηρών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τις επόμενες ώρες η σορός θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για την επίσημη ταυτοποίησή της

Υπάτιος Πατμάνογλου: Συγκλονιστική ανάρτηση 9 χρόνια μετά το τροχαίο που του στέρησε σύζυγο και γιο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πατέρας που έχασε σύζυγο και παιδί σε θανατηφόρο τροχαίο στην Αθηνών - Λαμία το 2017 μοιράστηκε συγκινητική φωτογραφία του γιου του

Καλαμάτα: Η θεία των κοριτσιών δεν μπορεί να αναλάβει την επιμέλειά τους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το Σάββατο απολογείται ο 41χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, της 39χρονης Βασιλικής

Γυναίκα κλέβει θαμώνες σε καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης – Αναστάτωση στην περιοχή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Επιχειρηματίες και πολίτες που ήρθαν σε επαφή μαζί της εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Γαλλία: Σορός εντοπίστηκε κοντά στο σημείο εξαφάνισης της 11χρονης Λιχάνα – Ειδοποιήθηκε η οικογένεια

Κόσμος Χτες
Η σορός ανακαλύφθηκε μέσα σε σιλό σιτηρών εγκαταλελειμμένου εργοστασίου που παρέμενε κλειστό για πάνω από 15 χρόνια.

Ο χάρτης με τους καρχαρίες στην Ελλάδα ‑ Σε ποιες θάλασσες κόβουν βόλτες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ποια είδη και σε ποιες περιοχές της Ελλάδας κάνουν την εμφάνισή τους