E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αρπαξαν €200.000 από ηλικιωμένη ‑ Τα φύλαγε μέσα σε τενεκέδες

Η καταγγελία της 76χρονης έγινε ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου

Δημοσίευση 29/10/2020 | 17:36

Αρπαξαν €200.000 από ηλικιωμένη ‑ Τα φύλαγε μέσα σε τενεκέδες

Μια απίστευτη υπόθεση με την αρπαγή «θησαυρού» που ηλικιωμένη έκρυβε σε τενεκέδες στο πατάρι του εξοχικού της στο Πόρτο Ράφτη ερευνά η Ασφάλεια.

Η καταγγελία της 76χρονης έγινε ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, στο Α.Τ Χολαργού με την ίδια να καταθέτει ότι μέσα από δύο τενεκέδες στους οποίους έκρυβε 350.000 ευρώ έλειπαν οι 200.000!

Μάλιστα κάποιες λεπτομέρειες που ανέφερε, δίνουν διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση καθώς όπως είπε, το άγνωστο χέρι που της άρπαξε τον «θησαυρό» είχε αφαιρέσει και στις 17 Σεπτεμβρίου και άλλα χρήματα τα οποία όμως δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει.

Οι τενεκέδες είχαν αλλάξει θέση

Στην καταγγελία της η 76χρονη έδωσε πολλές λεπτομέρειες για τον «θησαυρό» που αποφάσισε να φυλάξει στους τενεκέδες. Όπως είπε, τα χρήματα προέρχονται από μια κληρονομιά και τα φύλαγε σε δύο μεταλλικά δοχεία στο πατάρι της εξοχικής της κατοικίας στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα, είπε ότι τα έκρυβε από το 2015 και το 2018 που ήλεγξε τελευταία φορά είδε ότι ήταν εκεί.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε το εξοχικό της για να πάρει ένα ποσό από τα κρυμμένα και τότε διαπίστωσε ότι έλειπαν κάποια χρήματα χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει πόσα ήταν αυτά. Μέχρι που λίγες ημέρες αργότερα, στις 27 Σεπτεμβρίου, πήγε και πάλι και τότε είδε έκπληκτη ότι όχι μόνο είχαν μετακινηθεί οι τενεκέδες αλλά από μέσα έλειπαν και 200.000 ευρώ. Άγνωστο γιατί, η γυναίκα καθυστέρησε να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία και αποφάσισε στις 26 Οκτωβρίου να ενημερώσει το Α.Τ της περιοχής του Χολαργού όπου διαμένει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής

Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE

Κόσμος 03.02.2026
Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί έξω από το σπίτι τους με μια πινακίδα που έγραψε «ευχαριστούμε για τις προσευχές σας»

Τέλος στις κρυφές λαβές στις πόρτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Auto + Moto 03.02.2026
Το σύστημα που έγινε δημοφιλές από τα Tesla του Έλον Μασκ βρίσκεται στο επίκεντρο ελέγχων έπειτα από μία σειρά θανατηφόρων συμβάντων

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Σίνδο, απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Ελλάδα 03.02.2026
Kατευθυνόταν προς την έναρξη του δρομολογίου του

Χωρίς ταξί για δύο μέρες η Αττική

Ελλάδα 03.02.2026
Ξεκίνησε η απεργία του ΣΑΤΑ

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Δεν είχε πειράξει κανέναν»

Ελλάδα 03.02.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την απαγωγή και τη δολοφονία 27χρονου επιχειρηματία - Η μητέρα του ζητά δικαιοσύνη και απαντήσεις για το έγκλημα