E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το σκίτσο που έκανε έξαλλο τον Ερντογάν

Δείτε τι ανέβασε Ολλανδός πολιτικός

Δημοσίευση 26/10/2020 | 11:52

Το σκίτσο που έκανε έξαλλο τον Ερντογάν

Την έντονη αντίδραση, όχι μόνο των μελών της τουρκικής κυβέρνησης, αλλά του ίδιου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε η ανάρτηση στο Twitter του Ολλανδού πολιτικού, βουλευτή και αρχηγός αντι-Ισλαμικού κόμματος, Γκερτ Βίλντερς, με ένα σκίτσο που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο με μια βόμβα στο κεφάλι, χαρακτηρίζοντάς τον “τρομοκράτη”.

Μάλιστα, έδωσε και συνέχεια λίγο αργότερα, τονίζοντας πως “η αλήθεια είναι δυσάρεστη κάποιες φορές, αλλά παραμένει αλήθεια!”.

Σε ομιλία του, σε εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος AKP, στη Μαλάτεια, ο Ερντογάν είπε, μεταξύ άλλων: “Αυτή την περίοδο, ο επικεφαλής της Γαλλίας βρίσκεται απέναντι σε μένα, αλλάζοντας διαρκώς στάση. Ας κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του, κάποιος πρέπει να τον ελέγξει.

Υπάρχει επίσης ένα μέλος του κοινοβουλίου της Ολλανδίας, που κάτι γράφει για εμένα και έχει κολλήσει με αυτό. Ας μάθουν επιτέλους τα όριά τους. Έχετε υπολογίσει ποτέ με ποιους πορεύεστε; Ο φασισμός δεν βρίσκεται στην ατζέντα μας, αλλά στη δική σας. Εμείς δεν έχουμε φασισμό και ναζισμό στην ιστορία μας, αλλά κοινωνική δικαιοσύνη”.

Το σκίτσο που ανέβασε ο Ολλανδός πολιτικός:


Επίσης, ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, τονίζοντας: “Είμαστε η χώρα που φιλοξενούμε τους πιο πολλούς πρόσφυγες και μετανάστες, δεν μετανιώνουμε γι’ αυτό. Έχουμε φροντίσει για 4 εκατομμύρια ανθρώπους από τη Συρία κι ενώ περιμέναμε ένα ευχαριστώ από τη Δύση, βλέπουμε πως προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν διάδρομο για τους τρομοκράτες στα σύνορά μας. Αντιμετωπίζουμε παντού εμπόδια, για τις κινήσεις μας στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ μας κατηγορούν για την υποστήριξή μας στο Αζερμπαϊτζάν”.

Πηγή: milliyet

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»