E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάρτι με ημίγuμνες χορεύτριες παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κάποιες ταμπέλες μαγαζιών αναβόσβηναν, με την ένδειξη «Ελάτε να κολλήσετε»

Δημοσίευση 25/10/2020 | 11:11

Πάρτι με ημίγuμνες χορεύτριες παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κρούσματα απειθαρχίας και χθες, παρά τα νέα μέτρα και την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς ορισμένοι μαγαζάτορες επιμένουν να μην συμμορφώνονται με τις οδηγίες της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων.

Το ρεπορτάζ του protothema.gr για τους έξι φοιτητές που διασκέδασαν την περασμένη Παρασκευή σε κλαμπ στο Γκάζι και μια βδομάδα μετά διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό είναι ενδεικτικό της χαοτικής και ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί σε αρκετά δημοφιλή στέκια της νεολαίας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μαγαζιά που εδώ και καιρό δεν τηρούν τα μέτρα για την προστασία από την εξάπλωση της πανδημίας, εν γνώσει μάλιστα της αστυνομίας, που ωστόσο να φαίνεται να κάνει τα... στραβά μάτια.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι τα περισσότερα μαγαζιά διαθέτουν μόνο κλειστούς χώρους κι έτσι ο κίνδυνος μετάδοσης πολλαπλασιάζεται. Οι πελάτες δεν τηρούν τις αποστάσεις, οι ιδιοκτήτες, παρά την οδηγία να μην υπάρχουν όρθιοι, τους αφήνουν να μετακινούνται ανενόχλητοι, το προσωπικό δεν φοράει μάσκες και κάπως έτσι προκύπτουν νέα κρούσματα σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Χθες το βράδυ και παρά το μούδιασμα από την επιβολή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τις 00.30, λίγες ώρες πριν και σε ορισμένα μαγαζιά του κέντρου, οι ταμπέλες αναβόσβηναν με την ένδειξη «Ελάτε να κολλήσετε». Κράχτης η παρουσία ημίγuμνων καλλονών που χόρευαν αισθησιακά πάνω στην μπάρα και σε υπερυψωμένα σημεία, με το σκηνικό να θυμίζει κάτι από το σενάριο της ταινίας τρόμου «From Dusk till Dawn», όπου οι πρωταγωνιστές μπαίνουν ανυποψίαστοι σε ένα μπαρ, δίχως να γνωρίζουν τι πρόκειται να τους ξημερώσει. Κάπως έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, όπως συνέβη άλλωστε και στο κλαμπ στο Γκάζι, οι πελάτες μπαίνουν μέσα, συνωστίζονται και οι πιθανότητες να έχουν κολλήσει αγγίζουν το 50%.

Την ίδια στιγμή, οι επιχειρηματίες της εστίασης και της διασκέδασης που έχουν «ματώσει» οικονομικά για να τηρήσουν τα μέτρα με γνώμονα την δημόσια υγεία, βλέπουν απείθαρχους ανταγωνιστές τους «να παίρνουν όλο το χαρτί» μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες, από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Προκλητικοί, δε, έφτασαν σε σημείο να βάλουν νταλίκα μπροστά από την είσοδο μαγαζιού (συνέβη στην Κυψέλη), για να μην είναι ορατό ποιος βγαίνει και μπαίνει, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους πελάτες μέσω video wall να μην ανεβάζουν εικόνες στα σόσιαλ μίντια που θα μπορούσαν να τους εκθέσουν λόγω του συνωστισμού.

Ιδιοκτήτης μπαρ στα Εξάρχεια σφράγισε με δική του πρωτοβουλία την είσοδο του μπαρ του στη 1 τα ξημερώματα, εμποδίζοντας όσους ήθελαν να εξέλθουν, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μία επιπλέον ώρα για να αποχωρήσουν, με το «έτσι θέλω», προκειμένου να χτυπήσει στην ταμειακή του μερικά ποτά παραπάνω.

Σε μπαρ στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο βρίσκεται επί του δρόμου, η πυκνή διακοσμητική βλάστηση δύσκολα κρύβει τον συνωστισμό που επικρατεί στο εσωτερικό του μαγαζιού και γύρω από τη μπάρα, όπου ο ένας διασκεδάζει κυριολεκτικά πάνω στον άλλον. Τελευταία εικόνα: η πηγμένη από Ι.Χ. λεωφόρος Κηφισίας χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα να πηγαίνουν σημειωτόν καλύπτοντας την απόσταση Αμπελόκηποι-Μαρούσι σε 40 λεπτά, στην προσπάθεια των Αθηναίων να γυρίσουν έγκαιρα στο σπίτι...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ζυγώνει η ώρα», γράφει ο Αλέξης Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για το νέο κόμμα

Πολιτική 18.04.2026
Σε άρθρο του υπό τον τίτλο Ωρα Ευθύνης, στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζει ζωτική ανάγκη «μια νέα ισχυρή κυβερνώσα Αριστερά»

Νέο σοκ στην παγκόσμια οικονομία: Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν ξανά τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 18.04.2026
Το Ιράν αναφέρει ότι κλείνουν λόγω του συνεχιζόμενου αποκλεισμού των ιρανικών λιμανιών από τις ΗΠΑ

Ο Τραμπ σόκαρε τον Νετανιάχου: Το Ισραήλ ζήτησε εξηγήσεις

Κόσμος 18.04.2026
Το αυστηρό ύφος της ανάρτησης Τραμπ για την εκεχειρία στον Λίβανο και η «απαγόρευση» που φέρεται να επιβάλει στο Ισραήλ, αιφνιδίασε Νετανιάχου και συνεργάτες

Τιμές καυσίμων: Ανάσα μετά τη «βουτιά» του πετρελαίου ‑ Πότε θα φανεί η μείωση στις αντλίες

Οικονομία 18.04.2026
Γιατί παραμένουν υψηλές οι τιμές στα πρατήρια

Ιράν: Ανοιγμα μέρους του ιρανικού εναέριου χώρου, για πρώτη φορά μετά την έναρξη του πολέμου

Κόσμος 18.04.2026
Το Ιράν είχε κλείσει τον εναέριο χώρο του στις 28 Φεβρουαρίου

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε πως τη βiασε 21χρονος – Είχε καταναλώσει αλκοόλ σε μπαρ στον Εύοσμο

Ελλάδα 18.04.2026
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές

Δημογραφική κατάρρευση στην Ελλάδα – Θα χάσουμε το 1/3 του πληθυσμού μας έως το τέλος του 2099

Ελλάδα 18.04.2026
Σοκάρουν τα στοιχεία της Eurostat για τη γήρανση του πληθυσμού και τη συρρίκνωση της Ε.Ε.

Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, Όσκαρ Σμιντ, σε ηλικία 68 χρονών

Αθλητικά Νέα 18.04.2026
Ο μεγαλύτερος Βραζιλιάνος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών

Η Αθήνα στις πιο αγχωτικές πόλεις για οδήγηση

Ελλάδα 18.04.2026
Τι προτείνει συγκοινωνιολόγος

Γνωστός ράπερ συνελήφθη από μέλη της ΟΠΚΕ

Ελλάδα 18.04.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κοζάνη, όπου μετέβη για επαγγελματικές υποχρεώσεις

Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές

Πολιτισμός 18.04.2026
Eντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε πισίνα κι έκτοτε νοσηλευόταν σε κώμα

Τέξας: Σύλληψη μοντέλου OnlyFans, μητέρας τριών παιδιών για υπόθεση μαστροπείας

Κόσμος 18.04.2026
Eκδιδόταν κι η ίδια από τον σύζυγό της