E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάρτι με ημίγuμνες χορεύτριες παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κάποιες ταμπέλες μαγαζιών αναβόσβηναν, με την ένδειξη «Ελάτε να κολλήσετε»

Δημοσίευση 25/10/2020 | 11:11

Πάρτι με ημίγuμνες χορεύτριες παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κρούσματα απειθαρχίας και χθες, παρά τα νέα μέτρα και την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς ορισμένοι μαγαζάτορες επιμένουν να μην συμμορφώνονται με τις οδηγίες της κυβέρνησης και των λοιμωξιολόγων.

Το ρεπορτάζ του protothema.gr για τους έξι φοιτητές που διασκέδασαν την περασμένη Παρασκευή σε κλαμπ στο Γκάζι και μια βδομάδα μετά διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό είναι ενδεικτικό της χαοτικής και ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί σε αρκετά δημοφιλή στέκια της νεολαίας στο κέντρο της πρωτεύουσας. Μαγαζιά που εδώ και καιρό δεν τηρούν τα μέτρα για την προστασία από την εξάπλωση της πανδημίας, εν γνώσει μάλιστα της αστυνομίας, που ωστόσο να φαίνεται να κάνει τα... στραβά μάτια.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι τα περισσότερα μαγαζιά διαθέτουν μόνο κλειστούς χώρους κι έτσι ο κίνδυνος μετάδοσης πολλαπλασιάζεται. Οι πελάτες δεν τηρούν τις αποστάσεις, οι ιδιοκτήτες, παρά την οδηγία να μην υπάρχουν όρθιοι, τους αφήνουν να μετακινούνται ανενόχλητοι, το προσωπικό δεν φοράει μάσκες και κάπως έτσι προκύπτουν νέα κρούσματα σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Χθες το βράδυ και παρά το μούδιασμα από την επιβολή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας μετά τις 00.30, λίγες ώρες πριν και σε ορισμένα μαγαζιά του κέντρου, οι ταμπέλες αναβόσβηναν με την ένδειξη «Ελάτε να κολλήσετε». Κράχτης η παρουσία ημίγuμνων καλλονών που χόρευαν αισθησιακά πάνω στην μπάρα και σε υπερυψωμένα σημεία, με το σκηνικό να θυμίζει κάτι από το σενάριο της ταινίας τρόμου «From Dusk till Dawn», όπου οι πρωταγωνιστές μπαίνουν ανυποψίαστοι σε ένα μπαρ, δίχως να γνωρίζουν τι πρόκειται να τους ξημερώσει. Κάπως έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, όπως συνέβη άλλωστε και στο κλαμπ στο Γκάζι, οι πελάτες μπαίνουν μέσα, συνωστίζονται και οι πιθανότητες να έχουν κολλήσει αγγίζουν το 50%.

Την ίδια στιγμή, οι επιχειρηματίες της εστίασης και της διασκέδασης που έχουν «ματώσει» οικονομικά για να τηρήσουν τα μέτρα με γνώμονα την δημόσια υγεία, βλέπουν απείθαρχους ανταγωνιστές τους «να παίρνουν όλο το χαρτί» μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες, από τις 8 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα.

Προκλητικοί, δε, έφτασαν σε σημείο να βάλουν νταλίκα μπροστά από την είσοδο μαγαζιού (συνέβη στην Κυψέλη), για να μην είναι ορατό ποιος βγαίνει και μπαίνει, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους πελάτες μέσω video wall να μην ανεβάζουν εικόνες στα σόσιαλ μίντια που θα μπορούσαν να τους εκθέσουν λόγω του συνωστισμού.

Ιδιοκτήτης μπαρ στα Εξάρχεια σφράγισε με δική του πρωτοβουλία την είσοδο του μπαρ του στη 1 τα ξημερώματα, εμποδίζοντας όσους ήθελαν να εξέλθουν, λέγοντάς τους ότι θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον μία επιπλέον ώρα για να αποχωρήσουν, με το «έτσι θέλω», προκειμένου να χτυπήσει στην ταμειακή του μερικά ποτά παραπάνω.

Σε μπαρ στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο βρίσκεται επί του δρόμου, η πυκνή διακοσμητική βλάστηση δύσκολα κρύβει τον συνωστισμό που επικρατεί στο εσωτερικό του μαγαζιού και γύρω από τη μπάρα, όπου ο ένας διασκεδάζει κυριολεκτικά πάνω στον άλλον. Τελευταία εικόνα: η πηγμένη από Ι.Χ. λεωφόρος Κηφισίας χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα να πηγαίνουν σημειωτόν καλύπτοντας την απόσταση Αμπελόκηποι-Μαρούσι σε 40 λεπτά, στην προσπάθεια των Αθηναίων να γυρίσουν έγκαιρα στο σπίτι...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αίγιο: «Δεν ξέρω γιατί με φέρατε εδώ – μπήκα στο σπίτι και τους βρήκα σε λίμνη αίματος»

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της 56χρονης θύματος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φαινομενικό διπλό φονικό

Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Το «ναρκωτικό‑φονιάς» εντοπίστηκε σε αιφνιδιαστική επιχείρηση

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Ανησυχητικά ευρήματα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου αναδύονται μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι θάνατοι οκτώ κρατουμένων

Τηλεφωνικές απάτες: Νέα θύματα σε Χαλκιδική και Σέρρες ‑ η λεία ξεπερνά τα 100.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των Αρχών, οι δράστες συνεχίζουν να εντοπίζουν νέα θύματα

Σαγράδα Φαμίλια: Δείτε τι σηματοδοτεί η ιστορική στιγμή που όλος ο κόσμος περίμενε 144 χρόνια

E-Daily 3.Left 09.06.2026
Ο τελευταίος σταυρός στον Πύργο του Ιησού Χριστού ολοκλήρωσε την ψηλότερη εκκλησία στον κόσμο, με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ να αναλαμβάνει να εγκαινιάσει τον ναό στη Βαρκελώνη.

Ίος: 28χρονος δάγκωσε τον διοικητή του ΑΤ στο πόδι για να ξεφύγει μετά την προσαγωγή του

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, 17 και 28 ετών, είχαν προκαλέσει αναστάτωση στο Κέντρο Υγείας του νησιού, οδηγώντας σε καταγγελία για διατάραξη υπηρεσίας

Τροχαίο με εγκλωβισμό οδηγού στη Θήβα

Ελλάδα 09.06.2026
Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα - προανάκριση διενεργεί η τροχαία

Σοκ στην Αιγιάλεια: Δίπλα δίπλα νεκροί μάνα και γιος ‑ Το στοιχείο που εξετάζουν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Νεκρό ζευγάρι μάνας και γιου εντοπίστηκε στο σπίτι τους στον Λόγγο

Γιατί μύριζε αέριο σε όλη την Αττική; Η απάντηση δόθηκε

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Η επιστημονική ομάδα AtmoHUB εντόπισε την πιθανότερη πηγή της έντονης δυσοσμίας που αναστάτωσε την Αθήνα στις 19 Μαΐου

Θεσσαλονίκη: Φίδι φώλιασε σε μηχανή αυτοκινήτου σε νέο περιστατικό

Ελλάδα 09.06.2026
Ο οδηγός άνοιξε το καπό και βρέθηκε μπροστά στο ερπετό

Λαμία: Αγριογούρουνο ανακάλυψε μπάλα σε χωράφι και έκανε… ντρίπλες! – Δείτε βίντεο

Ελλάδα 09.06.2026
Το ζώο σπρώχνει τη μπάλα με τη μουσούδα του και την ακολουθεί καθώς εκείνη κυλάει

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Νάντια Χριστολουκά

Ελλάδα 09.06.2026
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά την εκλεκτή συνάδελφο

Σοκ: Ποια είναι η 37χρονη γυναίκα που έπεισε μια οικογένεια ότι ήταν 12χρονη για να την υιοθετήσουν

E-Daily 2.TopNews 09.06.2026
Η 37χρονη Αμάντα Μαρία Σόουζα ντε Ολιβέιρα έζησε 14 μήνες ως «θετή κόρη» σε οικογένεια στο Ζοϊνβίλ της Βραζιλίας πριν αποκαλυφθεί η απάτη.