E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε στην μάνα του ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του

Η 31χρονη συνελήφθη όταν η μητέρα του εφήβου ανακάλυψε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του

Δημοσίευση 21/10/2020 | 10:22

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε στην μάνα του ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του

Μία πρώην δασκάλα στη Φλόριντα παραδέχτηκε ότι ήταν «τσιμπημένη» με μαθητή με τον οποίο διατηρούσε ανάρμοστη ερωτική σχέση, ενώ μεταξύ τους είχε τελεστεί και σeξουαλική πράξη στο σπίτι του αγοριού.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Kristen O’Brien (που παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα από τη δουλειά της στο σχολείο United Brethren Christ Academy της περιοχής Χόουλι Χιλ) συνελήφθη πριν από μερικές μέρες για ανάρμοστη σeξουαλική επαφή με μαθητή.

Πηγές της τοπικής αστυνομίας αναφέρουν ότι η 31χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μητέρα του αγοριού, όταν η τελευταία ανανάλυψε κάποια ύποπτα μηνύματα στο κινητό του γιου της και πήγε να της ζητήσει τον λόγο. Σύμφωνα με τις Αρχές, η O’Brien αποκάλυψε στη μητέρα του εφήβου ότι είχαν όντως μια «ανάρμοστη συναισθηματική σχέση» και ότι η ίδια ήταν «τσιμπημένη μαζί του».

Σύμφωνα με το Daytona Beach News-Journal, η εκπαιδευτικός εξήγησε στην (μάλλον εμβρόντητη μαμά) πως είχε δώσει στον νεαρό τρεις επιλογές: Να παραστήσουν ότι δεν του είχε πει ποτέ πως ήταν τσιμπημένη μαζί του, να κόψουν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους ή να κάνουν αυτό που πρόσταζε η καρδιά τους χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις.

Η O’Brien φέρεται να παραδέχτηκε ότι σε μία περίσταση, το αγόρι την άγγιξε με σeξουαλικό τρόπο ενώ ήταν τυλιγμένοι κάτω από την ίδια κουβέρτα στον καναπέ του σπιτιού του. Επίσης, η 31χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι κάποια στιγμή είχε προσπαθήσει «να κάνει [το αγόρι] να ζηλέψει» κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα στον αδερφό του και πηγαίνοντας τον τελευταίο στα McDonald!

Η O’Brien αντιμετωπίζει κατηγορίες για σeξουαλική επαφή με ανήλικο κάτω των 16 ετών, ενώ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση σύμφωνα με ΜΜΕ της Φλόριντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα

Λαοθάλασσα στην Τεχεράνη: Σε λαϊκό προσκύνημα ο Χαμενεΐ ενώπιον 20 εκατομμυρίων πιστών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Τεχεράνη η σορός του Αλί Χαμενεΐ. Κλίμα οργής, συνθήματα εκδίκησης και αναμονή για 20 εκατομμύρια πιστούς.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι της δημοσιογράφου που απήγαγαν στο Μεξικό ‑ Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μερες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Καλυμμένοι με κουκούλες και όπλα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί

Σπαρακτική σκηνή στο Μαϊάμι: Ο Nούνο Ντα Κόστα και ο γιος του κλαίνε μαζί μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο επιθετικός του Πράσινου Ακρωτηρίου μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή με τον μικρό γιο του μετά το τέλος της πορείας στο Μουντιάλ