E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε στην μάνα του ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του

Η 31χρονη συνελήφθη όταν η μητέρα του εφήβου ανακάλυψε ύποπτα μηνύματα στο κινητό του

Δημοσίευση 21/10/2020 | 10:22

Δασκάλα που αποπλάνησε μαθητή είπε στην μάνα του ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του

Μία πρώην δασκάλα στη Φλόριντα παραδέχτηκε ότι ήταν «τσιμπημένη» με μαθητή με τον οποίο διατηρούσε ανάρμοστη ερωτική σχέση, ενώ μεταξύ τους είχε τελεστεί και σeξουαλική πράξη στο σπίτι του αγοριού.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Kristen O’Brien (που παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα από τη δουλειά της στο σχολείο United Brethren Christ Academy της περιοχής Χόουλι Χιλ) συνελήφθη πριν από μερικές μέρες για ανάρμοστη σeξουαλική επαφή με μαθητή.

Πηγές της τοπικής αστυνομίας αναφέρουν ότι η 31χρονη βρέθηκε αντιμέτωπη με τη μητέρα του αγοριού, όταν η τελευταία ανανάλυψε κάποια ύποπτα μηνύματα στο κινητό του γιου της και πήγε να της ζητήσει τον λόγο. Σύμφωνα με τις Αρχές, η O’Brien αποκάλυψε στη μητέρα του εφήβου ότι είχαν όντως μια «ανάρμοστη συναισθηματική σχέση» και ότι η ίδια ήταν «τσιμπημένη μαζί του».

Σύμφωνα με το Daytona Beach News-Journal, η εκπαιδευτικός εξήγησε στην (μάλλον εμβρόντητη μαμά) πως είχε δώσει στον νεαρό τρεις επιλογές: Να παραστήσουν ότι δεν του είχε πει ποτέ πως ήταν τσιμπημένη μαζί του, να κόψουν κάθε επικοινωνία μεταξύ τους ή να κάνουν αυτό που πρόσταζε η καρδιά τους χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις.

Η O’Brien φέρεται να παραδέχτηκε ότι σε μία περίσταση, το αγόρι την άγγιξε με σeξουαλικό τρόπο ενώ ήταν τυλιγμένοι κάτω από την ίδια κουβέρτα στον καναπέ του σπιτιού του. Επίσης, η 31χρονη ανέφερε στις Αρχές ότι κάποια στιγμή είχε προσπαθήσει «να κάνει [το αγόρι] να ζηλέψει» κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα στον αδερφό του και πηγαίνοντας τον τελευταίο στα McDonald!

Η O’Brien αντιμετωπίζει κατηγορίες για σeξουαλική επαφή με ανήλικο κάτω των 16 ετών, ενώ αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση σύμφωνα με ΜΜΕ της Φλόριντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Τον φοβόμουν μη με βαρέσει»: Τι κατέθεσε στις Αρχές ο 13χρονος που έδωσε 370.000 ευρώ στον 34χρονο που τον εκβίαζε

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Τον απειλούσαν και για την οικογένειά του, ότι θα έχει προβλήματα αν το μάθουν ότι είχε ρίξει ένα βεγγαλικό σε προαύλιο εκκλησίας

Αγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομήλικό του σε πανηγύρι στα Τρίκαλα: Του έλεγε «θα σε σκοτώσω, πώς είσαι έτσι;»

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης, διάσειση και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με κάταγμα και μώλωπες στο μέτωπο

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

Χανιά: Πώς «έσπασε» ο 43χρονος και ομολόγησε τη δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Οι αστυνομικοί τον είχαν κρίνει από την πρώτη στιγμή ως τον βασικό ύποπτο και σήμερα (21/06) ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 45χρονης στα Χανιά.

Νέο Ηράκλειο: Εμπορος έπαιρνε προκαταβολές για αμάξια και μετά γινόταν καπνός

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
«Δεν το έχουμε πάρει ποτέ στα χέρια μας, το ίδιο αμάξι το έχει πουλήσει 3 φορές» ανέφερε ένα από τα φερόμενα θύματα του εμπόρου.

«Απελαθήκαμε από το Ισραήλ» λένε Έλληνες συνδικαλιστές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι αναφέρει η Γιώτα Λαζαροπούλου που απελάθηκε από το Ισραήλ μαζί με άλλους συνδικαλιστές ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στη Ραμάλα. Η απάντηση του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ημαθία: Τι συνέβη σε σούπερ μάρκετ εν ώρα λειτουργίας ‑ «Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τμήμα οροφής κατέρρευσε πάνω από τα ταμεία καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πελάτη και την έντονη αντίδραση του Σωματείου Εργαζομένων.

ΗΠΑ ‑ Ιράν: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρώτος γύρος των τεχνικών συνομιλιών στο Μπούργκενστοκ ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες, με την ιρανική αντιπροσωπεία να υποβάλλει διαμαρτυρία για τις απειλές Τραμπ.

Σε «κόκκινο συναγερμό» η Γαλλία λόγω καύσωνα ‑ Κλείνουν σχολεία, απαγορεύεται το αλκοόλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κύμα “σφοδρού καύσωνα διαρκείας” πλήττει τη Γαλλία με τις Αρχές να λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για την προστασία των πολιτών. Επηρεάζεται και ο ιστορικός θεσμός “Fête de la Musique”.

Κύπρος: Νεκρός ο 22χρονος φοιτητής που είχε απαχθεί ‑ Συνελήφθη συνομήλικος που υπέδειξε τον τόπο ταφής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα τελευταία βήματα του φοιτητή, τα μηνύματα λύτρων και η σύλληψη του υπόπτου

Κορωπί: Ανήλικος ποδηλάτης χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο – Βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα Χτες
Το παιδί στάθηκε εξαιρετικά τυχερό παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Θρίλερ στη Λήμνο: Τουρίστες ανακάλυψαν ανθρώπινο κρανίο και οστά στη θαλάσσια περιοχή του Φαναρακίου

Ελλάδα Χτες
Τα οστά που περισυλλέχθηκαν παρελήφθησαν από άνδρες του Λιμενικού Μούδρου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λήμνου