E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Μάρτυρες την είδαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

«Γύρνα πίσω» την καλεί η οικογένειά της

Δημοσίευση 20/10/2020 | 17:18

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Μάρτυρες την είδαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση-θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος Βασίλη, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν από την περιοχή του Κορωπίου, το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα την υπηρεσία Silver Alert υπάρχουν τέσσερις μαρτυρίες που ισχυρίζονται ότι είδαν τη νεαρή κοπέλα να περιπλανάται σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί , μαρτυρίες αναφέρουν ότι μια γυναίκα είδε τη 19χρονη κοπέλα σε κατάσταση σοκ και να κλαίει στο δρόμο μόνη της. Η γυναίκα πλησίασε το νεαρό κορίτσι και προσπάθησε να τη βοηθήσει ενώ η Άρτεμις στη συνέχεια έφυγε.

Ένας άλλος μάρτυρας αναφέρει ότι τη Δευτέρα το πρωί, κατεβαίνοντας στη στάση του λεωφορείου «Πανεπιστήμιο», είδε τη 19χρονη να είναι τρομαγμένη και βιαστική. Επίσης μια άλλη πληροφορία η οποία προέρχεται από ανθρώπους του ΕΚΑΒ είναι ότι εκλήθησαν να παραλάβουν μια 20χρονη κοπέλα στην περιοχή Μοναστηράκι, η οποία είχε λιποθυμήσει στο δρόμο. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η Άμεση Δράση αλλά η κοπέλα δήλωσε ότι είναι καλά και δεν τους ακολούθησε. Όλες αυτές οι μαρτυρίες διαβιβάστηκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου που ερευνά την υπόθεση και γίνονται έρευνες για τη διασταύρωσή τους.

«Γύρνα κοντά μας» ζητά η οικογένεια

Η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert μέσω του protothema.gr κάνει έκκληση στη γυναίκα η οποία το Σάββατο το πρωί είδε την Άρτεμιδα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και συνομίλησε μαζί της για να την βοηθήσει, να επικοινωνήσει με την υπηρεσία γιατί η μαρτυρία της θα βοηθήσει στον εντοπισμό της κοπέλας. Η οικογένεια κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσουν με την αστυνομία και το 1065 και ζητούν από το κορίτσι τους να γυρίσει και πάλι κοντά τους.

Οι φόβοι της οικογένειας για την τύχη του παιδιού τους μεγαλώνουν καθώς είναι η πέμπτη μέρα που η νεαρή κοπέλα βρίσκεται μακριά από το σπίτι της χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Απαντήσεις για την εξαφάνιση της κόρης τους αναζητούν οι γονείς στο κινητό της τηλέφωνο και στους λογαριασμούς της στo κινητό της τηλέφωνο και στα social media ενώ την ημέρα της εξαφάνισής της, η Άρτεμις καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να περπατά μέρα μεσημέρι σε δρόμο στο Κορωπί.

Αίτημα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της στα social media

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το κορίτσι να περνά μπροστά από κατάστημα λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι για να πάει στη στάση από όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να πάει στον προορισμό της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 19χρονη κοπέλα πήγε σε μια στάση λεωφορείου που είναι μακρύτερα από εκείνη που θα έπρεπε να έχει πάει γεγονός που προβληματίζει την οικογένειά της, αλλά κανείς δεν ξέρει αν τελικά η Άρτεμις επιβιβάστηκε σε λεωφορείο ή όχι.

Την ίδια ώρα, η Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα η υπηρεσία Silver Alert θα ζητήσει τη συνεργασία του Εισαγγελέα έτσι ώστε να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες άμεσα για να ανοίξουν οι λογαριασμοί της 19χρονης και να διαπιστωθεί με ποιους είχε μιλήσει και με ποιους είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα πριν από την εξαφάνισή της.

Είπε στους γονείς της ότι θα πάει σε συνέντευξη για δουλειά

Σύμφωνα με τον πατέρα της Αρτέμιδος, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr η κόρη του εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Φεύγοντας από το σπίτι, ενημέρωσε τους γονείς της ότι θα πάει να δώσει μια συνέντευξη για να την πάρουν για δουλειά σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών στο Κορωπί. Οι γονείς έμειναν ήσυχοι ότι το παιδί τους θα πάει εκεί, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας η Άρτεμις δεν πήγε ποτέ και οι Αρχές στρέφονται τώρα προς το φιλικό της περιβάλλον.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα είχε γνωρίσει κάποιον μέσω και είχε χωρίσει πρόσφατα από τον 24χρονο άντρα με τον οποίο διατηρούσε σχέση, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. Ο πατέρας της κάνει λόγο για ένα γλυκό παιδί, συνεσταλμένο και ντροπαλό και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»