E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κοζάνη: Οι τέσσερις «ένοχοι» που οδήγησαν σε lockdown

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά

Δημοσίευση 18/10/2020 | 10:25

Κοζάνη: Οι τέσσερις «ένοχοι» που οδήγησαν σε lockdown

Τέσσερις είναι οι «ένοχοι» παράγοντες που οδήγησαν σε lockdown την Κοζάνη σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά. 

 Κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην πόλη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε τέσσερις βασικές εστίες που που προκάλεσαν την εκτόξευση των κρουσμάτων στην περιοχή.   

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, τέσσερα μπαρ, ένα πάρτι γενεθλίων, ένας γάμος και δύο κηδείες είναι μεταξύ των βασικών υπόπτων για την εξάπλωση το ιού στην περιφερειακή ενότητα, που οδήγησαν τελικά στο lockdown.   

-Το πρώτο έχει να κάνει με τη διασπορά και κρούσματα σε τουλάχιστον τέσσερα καφέ-μπαρ της Κοζάνης, τα οποία, μάλιστα, ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ονομαστικά.  

-Το δεύτερο είναι ένα πάρτι, που έλαβε χώρα στο χωριό Χρώμιο, με συμμετοχή 70 ατόμων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αυτό το πάρτι οδήγησε στην εμφάνιση 11 κρουσμάτων.   

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, όντως πραγματοποιήθηκε πάρτι σε κατοικία, στο Χρώμιο, στο οποίο ο γιος του ιδιοκτήτη γιόρτασε τα γενέθλιά του, με τη συμμετοχή πολλών νέων, ειδικά από την Κοζάνη.   

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πάρτι φαίνεται πως αποτέλεσε και την εστία κάποιων κρουσμάτων στην κωμόπολη της Αιανής.   

- Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με τη στενή σχέση, όπως χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς, της αύξησης των κρουσμάτων στην ΠΕ Κοζάνης με την προ εβδομάδων έξαρση στην Πέλλα (μέσω μετακινήσεων). «Τελικά δεν την πλήρωσε η Πέλλα με την αύξηση των κρουσμάτων και την πλήρωσε η Κοζάνη» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.   

- Το τέταρτο στοιχείο που ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει να κάνει με δυο κηδείες και ένα γάμο, που τελικά αποτέλεσαν από τις σημαντικές εστίες μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού στην ΠΕ Κοζάνης. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.

Απίστευτο! Πώς η ΑΑΔΕ εντόπισε κρυφό τζίρο 203.000 ευρώ από ένα ... φλιτζάνι καφέ

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Με βάση τις αγορές καφέ, σοκολάτας και τσαγιού, οι ελεγκτές εντόπισαν αδήλωτα έσοδα 203.000 ευρώ και η ΔΕΔ επικύρωσε τον καταλογισμό φόρου και ΦΠΑ.

Εκτάκτως στη Σύρο ο σύζυγος της νεκρής διασώστριας του ΕΚΑΒ – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή στα στοιχεία

Εκπληκτικό θέαμα: Λίμνη στην Κίνα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα αυτοκίνητα οδηγούν στον ουρανό

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Ο συγκεκριμένος δρόμος βρίσκεται στο Τσιζού, στην επαρχία Ανχούι της Κίνας

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις αιτήσεις για την επιμέλεια των δίδυμων αδελφών του 3χρονου που πέθανε από ασιτία

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξετάζει τέσσερις αιτήσεις επιμέλειας για τα δίδυμα αδέλφια του τρίχρονου που έχασε τη ζωή του από ασιτία

Μηνύματα «112» σε κατοίκους Βόρειας Εύβοιας, Σκύρου και Λάρισας – «Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αρχές – Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές αυτές