E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φθιώτιδα: Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον σκότωσε

Οργή στο δικαστήριο για τα ψέματα του δράστη

Δημοσίευση 15/10/2020 | 13:46

Φθιώτιδα: Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον σκότωσε

Το κυνήγι στη Φθιώτιδα βάφτηκε με αίμα. Ο δράστης επί τρεις ημέρες έλεγε ψέματα στην αστυνομία, αλλά κάπια στιγμή ομολόγησε. Ξέσπασαν η μητέρα και η αδερφή του θύματος…

Βαριά καμπάνα επιφύλαξε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας στον 41χρονο – σήμερα – κυνηγό από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης που πριν από 7 χρόνια (23/9/2013) είχε σκοτώσει σε καρτέρι αγριογούρουνου, 51χρονο συγχωριανό του.

Το Δικαστήριο επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, δίνοντας όμως ανασταλτική δύναμη στην έφεση και θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκασή της. Η συνεδρίαση ήταν μαραθώνια και κράτησε μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης (14/10).

Όπως ακούστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ο κατηγορούμενος πέρασε τον 51χρονο για αγριογούρουνο και πυροβόλησε. Ομολόγησε όμως την πράξη του τρεις μέρες αργότερα (26/9), καθώς όπως ειπώθηκε φοβήθηκε τις συνέπειες και για τις δύο οικογένειες.

«Μου σκότωσε το παιδί»

Τραγικές φιγούρες στην αίθουσα του ΜΟΔ Λαμίας η μητέρα και η αδελφή του θύματος που ξέσπασαν κατά του ανθρώπου που πήρε τη ζωή του γιου και αδελφού τους. «Μου σκότωσε το παιδί άδικα. Επτά χρόνια τώρα και κανένας δεν ζήτησε συγνώμη», είπε η χαροκαμένη μάνα και πρόσθεσε: «Ο γιος μου δεν κυνηγούσε. Δε συμπαθούσε τους κυνηγούς. Ήταν εκεί γιατί καθάριζε το μονοπάτι για να έχει πρόσβαση στο Μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών

Πρόταση 10ήμερης κατάπαυσης πυρός μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ

Κόσμος 20.07.2026
Διπλωματικές κινήσεις για αποκλιμάκωση βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης - ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος επιβεβαίωσε στο Reuters ότι διαμεσολαβητές διαβίβασαν σχετική πρόταση