E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

Ψάχνουν τη λύση στη Μύκονο

Δημοσίευση 12/10/2020 | 08:27

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

«Ερωtικό τρίγωνο» βλέπουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας μαζί με έναν φαρμακοποιό στο σπίτι της στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ύποπτος θεωρείται πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημερωσης της Κορίνθου ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στις δύο σορούς από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη στην υπηρεσία της Κορίνθου. Από την εξέταση αναμένεται να προκύψει -επίσημα- ο τρόπος θανάτου τους και άλλα στοιχεία.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το θρίλερ ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε λόγω της αμεσης παρεμβασης των Πυροσβεστων.

Παρά τις έρευνες στο σημείο από την ΕΛΑΣ δεν εντοπίστηκε κάποιος τραυματίας. Όπως αναφέρει από χθες το loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Χθες το πρωί ένας άνδρας ο οποίος έμενε δίπλα στο σπίτι της αλλοδαπής είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο. Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου μπήκαν περίπου στις 16:15 στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος. Αρκετά κοντά της ήταν νεκρός ένας άνδρας ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως είναι γνωστός φαρμακοποιός με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια. Τα δυο πτώματά τους έφεραν πολλαπλά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γuμνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια, Μπόνι Τάιλερ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Έφυγε στα 75 της χρόνια

Σοβαρές καταγγελίες στον Ασπρόπυργο: «Ξέφραγο αμπέλι, κανένα μέτρο ασφαλείας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Μπορεί να γίνει ένα μεγάλης έκτασης βιομηχανικό ατύχημα στην περιοχή και να θρηνήσουμε θύματα»

Σαντορίνη: Τελεσίγραφο ξενοδόχων στην Trivago ‑ «Πληρώστε καμπάνια προβολής ή πάμε δικαστικά»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνη Παγώνη, η Trivago θα πρέπει να προχωρήσει με δικά της έξοδα σε μία ακριβή διαφημιστική καμπάνια για το νησί

Πέθανε η Πάολα Ρεβενιώτη σε ηλικία 68 ετών

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ποια ήταν η Πάολα Ρεβενιώτη

Ιός Δυτικού Νείλου: Πού εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα του 2026 και τι προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της φετινής περιόδου και καλεί τους πολίτες να τηρούν άμεσα μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.

Τόκιο: Συνελήφθη γυναίκα που έραψε τα χείλια της συγκατοίκου της

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το θύμα ζήτησε βοήθεια με σημείωμα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονη που κρατούσε δύο ανήλικα παιδιά σε «τρώγλη» με ακαθαρσίες ζώων

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Το περιστατικό ήρθε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από επώνυμες καταγγελίες που κινητοποίησαν τις αρχές

11 τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, οι 3 διασωληνωμένοι

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Ανησυχία για φορτηγό με δεξαμενή προπανίου που είναι μέσα στην επιχείρηση

Διασωληνωμένος νεαρός που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από βουτιά στη Σκάλα Περαίας

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
Στο σημείο που βούτηξε τα νερά είναι αρκετά ρηχά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι

Η Γερουσιαστής από την Παραγουάη έβρισε τον Εμπαπέ: «Ο πουτ...ς γιος δεν έδωσε το χέρι στον τερματοφύλακά μας»

E-Daily 2.TopNews 09.07.2026
«Ένας Γάλλος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό. Η Γαλλία είναι ο Ζαν Ζακ Ρουσσώ, ο Ρενέ Ντεκάρτ, ο Μοντεσκιέ, ο Βίκτορ Ουγκό, η Σιμόν Ντε Μποβουάρ» είπε στη Γερουσία η Σελέστε Αμαρίγια

15χρονος μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια στην Ουαλία ‑ Η παιδική εγκληματικότητα έχει ξεφύγει

Κόσμος 09.07.2026
Καθηγήτρια στην Ουαλία κατέθεσε ότι μαθητής τη μαχαίρωσε στο κεφάλι μέσα σε τάξη. Ο 16χρονος αρνείται την απόπειρα ανθρωποκτονίας