E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

Ψάχνουν τη λύση στη Μύκονο

Δημοσίευση 12/10/2020 | 08:27

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

«Ερωtικό τρίγωνο» βλέπουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας μαζί με έναν φαρμακοποιό στο σπίτι της στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ύποπτος θεωρείται πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημερωσης της Κορίνθου ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στις δύο σορούς από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη στην υπηρεσία της Κορίνθου. Από την εξέταση αναμένεται να προκύψει -επίσημα- ο τρόπος θανάτου τους και άλλα στοιχεία.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το θρίλερ ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε λόγω της αμεσης παρεμβασης των Πυροσβεστων.

Παρά τις έρευνες στο σημείο από την ΕΛΑΣ δεν εντοπίστηκε κάποιος τραυματίας. Όπως αναφέρει από χθες το loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Χθες το πρωί ένας άνδρας ο οποίος έμενε δίπλα στο σπίτι της αλλοδαπής είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο. Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου μπήκαν περίπου στις 16:15 στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος. Αρκετά κοντά της ήταν νεκρός ένας άνδρας ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως είναι γνωστός φαρμακοποιός με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια. Τα δυο πτώματά τους έφεραν πολλαπλά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γuμνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Αργεντινή 1‑0: Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Φούριας Ρόχας

E-Daily 2.TopNews 20.07.2026
Ο Φεράν Τόρες σκόραρε στο 106` της παράτασης και χάρισε στην Ισπανία τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, σε έναν τελικό όπου η «Φούρια Ρόχα» κυριάρχησε απόλυτα.

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα αναμένεται να φθηνύνουν από τον Σεπτέμβριο

E-Daily 1.Hero 20.07.2026
Μετά τη λήξη του πλαφόν, τίθεται σε ισχύ συμφωνία πάγωματος τιμών σε 2.000 προϊόντα για Ιούλιο-Αύγουστο, με νέες μειώσεις να προγραμματίζονται από το φθινόπωρο.

Η Αγκυρα αντιδρά στην αναστολή λειτουργίας 11 σχολείων στη Θράκη και επαναφέρει τους ισχυρισμούς περί «τουρκικής μειονότητας»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Για καταπιεστικές αποφάσεις και πρακτικές που συνιστούν παραβίαση των διατάξεων της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Καταγγελίες για πλαστό έρανο για την επιστροφή των σορών στη Μολδαβία, αύριο θα επιχειρήσουν οι γιατροί να ξυπνήσουν την 7χρονη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη η θεία που θα αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού - Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή του παιδιού σκοτώθηκαν όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη Χαλκιδική

Μουντιάλ 2026: Πόσα εκατομμύρια θα εισπράξει η ομάδα που θα σηκώσει την κούπα

E-Daily 3.Left Χτες
Η FIFA διαθέτει φέτος τεράστια ποσά για τους νικητές - ο πρωταθλητής κόσμου θα φύγει με 37,1 εκατ. ευρώ, ενώ και ο φιναλίστ εξασφαλίζει κέρδος ρεκόρ.

Μελόνι για τον κοσμηματοπώλη‑δολοφόνο: «Ποιος μπορεί να κρίνει τον φόβο του ανθρώπου;»

Κόσμος Χτες
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να κινήσει τη διαδικασία απονομής χάριτος στον Μάριο Ροτζιέρο, που καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 14 χρόνια και 9 μήνες για τη δολοφονία δύο ληστών.

Ο Τσιτσιπάς επέστρεψε στην κορυφή: Πρώτος τίτλος μετά από 17 μήνες στο Γκστάαντ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Κολινιόν με 2-1 σετ στον τελικό του ATP 250 στην Ελβετία και κατέκτησε τον 13ο τίτλο της καριέρας του.

Σοκαριστικό βίντεο: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τούμπαρε μετά από σύγκρουση με ΙΧ στα Χανιά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή με ανακοπή - ένας διασώστης τραυματίστηκε με κατάγματα στον θώρακα, ο ασθενής κατέληξε και τα αίτια ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στα Σελίνια της Σαλαμίνας

Ελλάδα Χτες
Μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Οκτώ αεροσκάφη και ελικόπτερο επιχειρούν από αέρος

Ο Μέσι «μίλησε» πριν τον τελικό του Μουντιάλ ‑ το μήνυμα που συγκλόνισε εκατομμύρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αρχηγός της Αργεντινής ανάρτησε συγκινητικό μήνυμα λίγες ώρες πριν τον τελικό με την Ισπανία, εστιάζοντας στη διαδρομή της ομάδας και όχι στο τρόπαιο.

Ινδία: Πώς σχεδίασε η σύζυγος τον «τέλειο» θάνατο του άνδρα της με δηλητηριώδες φίδι

E-Daily 3.Left Χτες
Η 32χρονη Νταμίνι, μαζί με τον εραστή της και δύο γητευτές φιδιών, φέρεται να νάρκωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια άφησε κράιτ να τον δαγκώσει ώστε ο θάνατος να μοιάζει με ατύχημα.

Τελικός Μουντιάλ 2026: Efood και Wolt σταματούν τις παραδόσεις – Από τι ώρα και γιατί

Ελλάδα Χτες
Οι διανομείς των δύο μεγάλων πλατφορμών κηρύσσουν στάση εργασίας από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο 20χρονου συναδέλφου τους.