E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

Ψάχνουν τη λύση στη Μύκονο

Δημοσίευση 12/10/2020 | 08:27

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

«Ερωtικό τρίγωνο» βλέπουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας μαζί με έναν φαρμακοποιό στο σπίτι της στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ύποπτος θεωρείται πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημερωσης της Κορίνθου ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στις δύο σορούς από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη στην υπηρεσία της Κορίνθου. Από την εξέταση αναμένεται να προκύψει -επίσημα- ο τρόπος θανάτου τους και άλλα στοιχεία.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το θρίλερ ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε λόγω της αμεσης παρεμβασης των Πυροσβεστων.

Παρά τις έρευνες στο σημείο από την ΕΛΑΣ δεν εντοπίστηκε κάποιος τραυματίας. Όπως αναφέρει από χθες το loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Χθες το πρωί ένας άνδρας ο οποίος έμενε δίπλα στο σπίτι της αλλοδαπής είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο. Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου μπήκαν περίπου στις 16:15 στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος. Αρκετά κοντά της ήταν νεκρός ένας άνδρας ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως είναι γνωστός φαρμακοποιός με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια. Τα δυο πτώματά τους έφεραν πολλαπλά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γuμνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα 13.02.2026
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.

Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Στουρνάρα: Κομπάρσος στο μαύρο θέατρο της προπαγάνδας – Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο

Πολιτική 13.02.2026
«Η αλήθεια επίσης είναι ότι ο κος Στουρνάρας δεν υπήρξε ποτέ ένας αντικειμενικός τεχνοκράτης Διοικητής της Τράπεζας»

Ποια είναι η Φιλιππινέζα influencer που έφαγε το καβούρι του διαβόλου και πέθανε

Κόσμος 13.02.2026
Η ίδια και ο σύζυγός της ήταν έμπειροι ψαράδες στις Φιλιππίνες και προκαλεί εντύπωση το ότι δεν αντιλήφθηκαν το τοξικό μαλακόστρακο

Οι αγρότες φτάνουν στην Αθήνα: Μεταφέρουν τα τρακτέρ με φορτηγά, έρχονται με λεωφορεία, πλοία και ΙΧ

Ελλάδα 13.02.2026
Η άφιξη τους στην Αθήνα αναμένεται στις 15:00 το μεσημέρι - Σκοπεύουν να διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα

Politico: Οι χώρες της Δύσης «βλέπουν να πλησιάζει» ο Γ` Παγκόσμιος Πόλεμος

Κόσμος 13.02.2026
Η ανησυχία για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο εντείνεται στις χώρες της Δύσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά να θεωρούν πλέον πιθανό το ξέσπασμα μιας μεγάλης διεθνούς σύγκρουσης μέσα στην επόμενη πενταετία

«Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»: Νέες αντιδράσεις στις ΗΠΑ για τη δήλωση του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Jr.

Κόσμος 13.02.2026
Ο υπουργός Υγείας των ΗΠΑ μίλησε για τις εξαρτήσεις του και προκάλεσε αντιδράσεις και αιτήματα για παραίτηση

Νέα ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτούρκικα: Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως «θερμή υποδοχή»

Πολιτική 13.02.2026
Η Μαρία Καρυστιανού αμφισβητεί την επιλογή της προσφυγής στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για τη μοναδική διαφορά με την Τουρκία που αναγνωρίζει η Ελλάδα για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Οι ΗΠΑ στέλνουν το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο στη Μέση Ανατολή

Κόσμος 13.02.2026
Ένα ακόμη αμερικάνικο αεροπλανοφόρο βρίσκεται ήδη στην Αραβική Θάλασσα

Πυροβολισμοί στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας: 2 νεκροί και 1 τραυματίας

Κόσμος 13.02.2026
Οι πυροβολισμοί έπεσαν μέσα σε κοιτώνα – Ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα θύματα - Αγνωστο το αν συνελήφθη ο δράστης - Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου

Πώς το κύκλωμα των αχυράνθρωπων έβγαλε εκατομμύρια με το κόλπο με τα ΑΦΜ μιας χρήσης

Ελλάδα 13.02.2026
Πάνω από 43 εκατ. ευρώ τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ