E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

Ψάχνουν τη λύση στη Μύκονο

Δημοσίευση 12/10/2020 | 08:27

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: «Ερωtικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

«Ερωtικό τρίγωνο» βλέπουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας μαζί με έναν φαρμακοποιό στο σπίτι της στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ύποπτος θεωρείται πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημερωσης της Κορίνθου ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στις δύο σορούς από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη στην υπηρεσία της Κορίνθου. Από την εξέταση αναμένεται να προκύψει -επίσημα- ο τρόπος θανάτου τους και άλλα στοιχεία.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το θρίλερ ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε λόγω της αμεσης παρεμβασης των Πυροσβεστων.

Παρά τις έρευνες στο σημείο από την ΕΛΑΣ δεν εντοπίστηκε κάποιος τραυματίας. Όπως αναφέρει από χθες το loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Χθες το πρωί ένας άνδρας ο οποίος έμενε δίπλα στο σπίτι της αλλοδαπής είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο. Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου μπήκαν περίπου στις 16:15 στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος. Αρκετά κοντά της ήταν νεκρός ένας άνδρας ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως είναι γνωστός φαρμακοποιός με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια. Τα δυο πτώματά τους έφεραν πολλαπλά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γuμνά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης για αγρότες: Η συντριπτική πλειοψηφία δεν είναι στα μπλόκα – Θέλουν διάλογο και τους «τραμπουκίζουν»

Ελλάδα 29.12.2025
«Αυτοί που φώναζαν για τον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν στήριξαν τη μεταρρύθμιση στη Βουλή»

Ροδόπη: Αγρότες πέταξαν βαμβάκι και σανό στο γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Ελλάδα 29.12.2025
Κατά πληροφορίες, τόσο ο βουλευτής όσο και οι συνεργάτες του απουσίαζαν τη στιγμή της κινητοποίησης

Σέρρες: Αφαντος παραμένει ο διοικητής της πυροσβεστικής – «Δεν τον είδε κανείς»

Ελλάδα 29.12.2025
Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα, με τις Αρχές να διατηρούν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

Λαβρόφ: Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να πλήξουν με 91 drones την κατοικία του Πούτιν – «Είναι ψέματα», λέει ο Ζελένσκι

Κόσμος 29.12.2025
Η Ρωσία αναμένεται να αλλάξει στάση στις διαπραγματεύσεις μετά την καταγγελλόμενη επίθεση - Αρνείται τις κατηγορίες η Ουκρανία

Συνελήφθη παίκτης του Κολοσσού Ρόδου για υπόθεση ναρκωτικών

Ελλάδα 29.12.2025
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία

Κρήτη, Πομπηία και Στόουνχεντζ: Οι αρχαιολογικές ανακαλύψεις του 2025 που ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε

Πολιτισμός 29.12.2025
Ο λαβύρινθος 4.000 ετών και ο μύθος του Μινώταυρου – Νέα ευρήματα σε Πομπηία, Ισπανία και Γαλλία

Google: Το «δώρο» στους χρήστες του Gmail – Η σημαντική αλλαγή που έρχεται σύντομα

Tech + Science 29.12.2025
Η Google λανσάρει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους του Gmail να απαλλαγούν από τις… ντροπιαστικές διευθύνσεις.

ΑΑΔΕ: «Παγώνουν» 10 ψηφιακές εφαρμογές για δηλώσεις και πληρωμές την Πρωτοχρονιά

Οικονομία 29.12.2025
Η πρόσβαση στις ψηφιακές εφαρμογές «παγώνει» και θα επανέλθει την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου

Πάτρα: Ανήλικος έπεσε από μπαλκόνι ‑ Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

Ελλάδα 29.12.2025
Οι συνθήκες της πτώσης του ανήλικου διερευνώνται

Θεσσαλονίκη: Υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ πήγαινε στο φαρμακείο για τη μητέρα του

Ελλάδα 29.12.2025
Ο 55χρονος διασωληνώθηκε στο σημείο από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Δύο αδέλφια νεκρά από αναθυμιάσεις

Ελλάδα 29.12.2025
Πρόκειται για μία γυναίκα 65 ετών και έναν άνδρα 73 ετών, οι οποίοι φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, πιθανότατα προερχόμενες από ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσαν για θέρμανση

Μουγκοπέτρος: Αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο

Ελλάδα 29.12.2025
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν αθώος για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, την οποία υπέβαλε η σύζυγός του ανήμερα των Χριστουγέννων, και οδήγησε στη σύλληψή του