E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

Δημοσίευση 1/10/2020 | 09:36

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Λιάνας Λαζάρου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, από τον σύζυγό της στην Πρέβεζα, αναμένεται να «ξυπνήσουν» την ερχόμενη εβδομάδα στην αίθουσα του Εφετείου, όπου ο δολοφόνος θα δώσει μάχη για να σπάσει τα ισόβια.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του, ο πατέρας της Λιάνας μιλά για τις απειλές που δέχεται από τον γαμπρό του μέσα από τη φυλακή αλλά και για το εγγόνι του, το οποίο είναι πλέον έξι ετών.

«Μας παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και απειλεί πως αν βγει έξω, θα μας σκοτώσει. Θέλει να σπάσει τα ισόβια και να βγει έξω. Δεν το αξίζει, έστειλε την κορούλα μου στον άλλο κόσμο και εγώ με τη μητέρα της μεγαλώνουμε μόνοι μας, το εγγονάκι μας. Ζούμε και παλεύουμε για αυτό το αγγελούδι» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας και συνεχίζει: «Η εγγονούλα μου η οποία είναι έξι ετών σήμερα, συνεχίζει και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Να μην ξεχνάμε ότι το παιδί ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό και έχει μνήμες. Κι εγώ και η γυναίκα μου, όλα αυτά τα χρόνια τη μεγαλώνουμε με πολύ αγάπη και υπομονή» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης είχε καταδικάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων τον 34χρονο, τότε, άντρα που σκότωσε το βράδυ της 12ης Ιουνίου του 2017, την 27χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στην Πέτρα Πρεβέζης, χτυπώντας τη με σκεπάρνι στο κεφάλι.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Όμως λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της. Tο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 34χρονο συζυγοκτόνο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τότε, κατά τη διάρκεια της δίκης, οι καταθέσεις της οικογένειας ήταν συγκλονιστικές. Ο 34χρονος είχε ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του τόσο από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας όσο και από τη μικρή τους κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς ο πράκτορος των Μυστικών Υπηρεσιών σώθηκε από τον ένοπλο που είχε ανοίξει πυρ χάρη στο κινητό του

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο πράκτορας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Αδιανόητο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης επειδή δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι οποίες προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία: Έκτακτη προσγείωση ελικοπτέρου στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Στο σημείο μετέβησαν οι Αρχές καθώς και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μινώα

Αγιος Δημήτριος: «Μας έπιασε όλους κρίση όταν μάθαμε ότι τον είχε σκοτώσει»

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν τα όσα ακολούθησαν μετά τη δολοφονία του 27χρονο

HΠΑ: Πυροβολισμοί στο Όστιν – Αναφορές για αρκετούς τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Ο δράστης φαίνεται να έχει διαφύγει

Ζημιές στο πλοίο «Νήσος Σάμος» από το τσιγάρο που άναψε Ρομά

E-Daily 2.TopNews 27.04.2026
Aποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σύστημα πυρόσβεσης

Στα γαλανόλευκα η Νέα Υόρκη – Μεγαλειώδης παρέλαση της ομογένειας

Κόσμος 27.04.2026
Με τη συμμετοχή χιλιάδων ομογενών, δεκάδων συλλόγων, κοινοτήτων, σχολείων

Τραμπ κατά δημοσιογράφου στο 60 Minutes: «Δεν είμαι βιaστής, θα έπρεπε να ντρέπεστε!»

Κόσμος 27.04.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αντέδρασε σε αποσπάσματα από τα γραπτά του δράστη