E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

Δημοσίευση 1/10/2020 | 09:36

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Λιάνας Λαζάρου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, από τον σύζυγό της στην Πρέβεζα, αναμένεται να «ξυπνήσουν» την ερχόμενη εβδομάδα στην αίθουσα του Εφετείου, όπου ο δολοφόνος θα δώσει μάχη για να σπάσει τα ισόβια.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του, ο πατέρας της Λιάνας μιλά για τις απειλές που δέχεται από τον γαμπρό του μέσα από τη φυλακή αλλά και για το εγγόνι του, το οποίο είναι πλέον έξι ετών.

«Μας παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και απειλεί πως αν βγει έξω, θα μας σκοτώσει. Θέλει να σπάσει τα ισόβια και να βγει έξω. Δεν το αξίζει, έστειλε την κορούλα μου στον άλλο κόσμο και εγώ με τη μητέρα της μεγαλώνουμε μόνοι μας, το εγγονάκι μας. Ζούμε και παλεύουμε για αυτό το αγγελούδι» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας και συνεχίζει: «Η εγγονούλα μου η οποία είναι έξι ετών σήμερα, συνεχίζει και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Να μην ξεχνάμε ότι το παιδί ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό και έχει μνήμες. Κι εγώ και η γυναίκα μου, όλα αυτά τα χρόνια τη μεγαλώνουμε με πολύ αγάπη και υπομονή» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης είχε καταδικάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων τον 34χρονο, τότε, άντρα που σκότωσε το βράδυ της 12ης Ιουνίου του 2017, την 27χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στην Πέτρα Πρεβέζης, χτυπώντας τη με σκεπάρνι στο κεφάλι.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Όμως λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της. Tο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 34χρονο συζυγοκτόνο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τότε, κατά τη διάρκεια της δίκης, οι καταθέσεις της οικογένειας ήταν συγκλονιστικές. Ο 34χρονος είχε ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του τόσο από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας όσο και από τη μικρή τους κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα

Λαοθάλασσα στην Τεχεράνη: Σε λαϊκό προσκύνημα ο Χαμενεΐ ενώπιον 20 εκατομμυρίων πιστών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Σε λαϊκό προσκύνημα στην Τεχεράνη η σορός του Αλί Χαμενεΐ. Κλίμα οργής, συνθήματα εκδίκησης και αναμονή για 20 εκατομμύρια πιστούς.

Η στιγμή που ένοπλοι εισβάλλουν στο σπίτι της δημοσιογράφου που απήγαγαν στο Μεξικό ‑ Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μερες

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Καλυμμένοι με κουκούλες και όπλα - Συνελήφθησαν οκτώ άτομα, ανάμεσά τους και τέσσερις δημοτικοί αστυνομικοί

Σπαρακτική σκηνή στο Μαϊάμι: Ο Nούνο Ντα Κόστα και ο γιος του κλαίνε μαζί μετά τον αποκλεισμό από την Αργεντινή ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο επιθετικός του Πράσινου Ακρωτηρίου μοιράστηκε μία συγκινητική στιγμή με τον μικρό γιο του μετά το τέλος της πορείας στο Μουντιάλ