E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

Δημοσίευση 1/10/2020 | 09:36

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Λιάνας Λαζάρου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, από τον σύζυγό της στην Πρέβεζα, αναμένεται να «ξυπνήσουν» την ερχόμενη εβδομάδα στην αίθουσα του Εφετείου, όπου ο δολοφόνος θα δώσει μάχη για να σπάσει τα ισόβια.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του, ο πατέρας της Λιάνας μιλά για τις απειλές που δέχεται από τον γαμπρό του μέσα από τη φυλακή αλλά και για το εγγόνι του, το οποίο είναι πλέον έξι ετών.

«Μας παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και απειλεί πως αν βγει έξω, θα μας σκοτώσει. Θέλει να σπάσει τα ισόβια και να βγει έξω. Δεν το αξίζει, έστειλε την κορούλα μου στον άλλο κόσμο και εγώ με τη μητέρα της μεγαλώνουμε μόνοι μας, το εγγονάκι μας. Ζούμε και παλεύουμε για αυτό το αγγελούδι» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας και συνεχίζει: «Η εγγονούλα μου η οποία είναι έξι ετών σήμερα, συνεχίζει και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Να μην ξεχνάμε ότι το παιδί ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό και έχει μνήμες. Κι εγώ και η γυναίκα μου, όλα αυτά τα χρόνια τη μεγαλώνουμε με πολύ αγάπη και υπομονή» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης είχε καταδικάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων τον 34χρονο, τότε, άντρα που σκότωσε το βράδυ της 12ης Ιουνίου του 2017, την 27χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στην Πέτρα Πρεβέζης, χτυπώντας τη με σκεπάρνι στο κεφάλι.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Όμως λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της. Tο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 34χρονο συζυγοκτόνο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τότε, κατά τη διάρκεια της δίκης, οι καταθέσεις της οικογένειας ήταν συγκλονιστικές. Ο 34χρονος είχε ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του τόσο από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας όσο και από τη μικρή τους κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Βρέχει» πετρέλαιο στη Μόσχα, εκτοξεύτηκε καπάκι δεξαμενής από το διυλιστήριο που χτύπησαν τα ουκρανικά drones: Δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Για τη μεγαλύτερη επίθεση με drones που έχει δεχτεί η ρωσική πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια, μιλούν οι τοπικές Αρχές - Ζημιές σε κατοικίες και εμπορικά κέντρα, έκλεισαν αεροδρόμια - Για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα χτυπήθηκε το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Μόσχας

Το γράμμα του Ντιομαντέ στη νεκρή αδερφή του που «ραγίζει» καρδιές

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο 19χρονος Ιβοριανός ποδοσφαιριστής ήδη θεωρείται από τα ανερχόμενα πρόσωπα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μουντιάλ 2026: Τα διαλείμματα ενυδάτωσης προσφέρουν κέρδη 500 εκ. δολάρια στη FIFA

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ορισμένοι παίκτες και προπονητές έχουν εκφράσει δημόσια τα παράπονά τους για αυτή τη μορφή διακοπής των αγώνων…

Μυστήριο με την κόρη βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και τον πλούσιο σύζυγό της που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η κόρη του σκηνοθέτη από τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» έφυγε από τη ζωή μαζί με τον σύζυγό της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εγκαινιάστηκε το καμαρίνι της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό της, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μέσα από ένα μόνιμο καμαρίνι αφιερωμένο στη ζωή και την

Η Ταϊλάνδη ετοιμάζει τα πρώτα της καλλιστεία για λεσβίες και τρανς άνδρες

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Με το Tom Thailand 2026, οι toms της Ταϊλάνδης αποκτούν για πρώτη φορά πανεθνική προβολή, σε έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε γυναίκες με αρρενωπή ή ανδρόγυνη έκφραση, αλλά και σε τρανς άνδρες.

Πειραιάς: 77χρονος επιτέθηκε με τρίαινα σε δύο άτομα για μία θέση στάθμευσης

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Επίθεση με τρίαινα σημειώθηκε στον Πειριά, με αφορμή μία θέση στάθμευσης.

Ιστορική στιγμή: Το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα ολοκληρώθηκε έπειτα από 220 χρόνια

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Με την ολοκλήρωση της αναστήλωσης του δυτικού αετώματος και την απομάκρυνση των ικριωμάτων, ο Παρθενώνας εμφανίζεται στην πληρέστερη μορφή του εδώ και δύο αιώνες.

Νέα απάτη στα ΑΤΜ: Η κίνηση που πρέπει να κάνετε για να μην σας κλέψουν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Πώς λειτουργεί το σχέδιο των επιτήδειων

Aπάτη‑μαμούθ σε βάρος 78χρονης στην Κηφισιά: «Μαϊμού» υπάλληλοι ΔΕΔΔΗΕ της άρπαξαν 100.000 ευρώ

Ελλάδα 18.06.2026
Οι δράστες επικοινώνησαν με την 78χρονη και, προσποιούμενοι υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, κατάφεραν να την πείσουν να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα και να τα τοποθετήσει σε σακούλα

Μυστήριο με συνεχόμενους σεισμούς στην Μεσοατλαντική Ράχη

Κόσμος 18.06.2026
Οι γεωλογικές δυναμικές της Μεσοατλαντικής Ράχης