E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Συγκλονίζει ο πατέρας του θύματος

Δημοσίευση 1/10/2020 | 09:36

Δολοφονία με σκεπάρνι στην Πρέβεζα: Να σπάσει τα ισόβια θέλει ο συζυγοκτόνος

Μνήμες από τη συγκλονιστική υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Λιάνας Λαζάρου, μητέρας ενός ανήλικου κοριτσιού, από τον σύζυγό της στην Πρέβεζα, αναμένεται να «ξυπνήσουν» την ερχόμενη εβδομάδα στην αίθουσα του Εφετείου, όπου ο δολοφόνος θα δώσει μάχη για να σπάσει τα ισόβια.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του, ο πατέρας της Λιάνας μιλά για τις απειλές που δέχεται από τον γαμπρό του μέσα από τη φυλακή αλλά και για το εγγόνι του, το οποίο είναι πλέον έξι ετών.

«Μας παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και απειλεί πως αν βγει έξω, θα μας σκοτώσει. Θέλει να σπάσει τα ισόβια και να βγει έξω. Δεν το αξίζει, έστειλε την κορούλα μου στον άλλο κόσμο και εγώ με τη μητέρα της μεγαλώνουμε μόνοι μας, το εγγονάκι μας. Ζούμε και παλεύουμε για αυτό το αγγελούδι» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας και συνεχίζει: «Η εγγονούλα μου η οποία είναι έξι ετών σήμερα, συνεχίζει και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Να μην ξεχνάμε ότι το παιδί ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό και έχει μνήμες. Κι εγώ και η γυναίκα μου, όλα αυτά τα χρόνια τη μεγαλώνουμε με πολύ αγάπη και υπομονή» λέει ο πατέρας της άτυχης Λιάνας.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης είχε καταδικάσει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ιωαννίνων τον 34χρονο, τότε, άντρα που σκότωσε το βράδυ της 12ης Ιουνίου του 2017, την 27χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους, στην Πέτρα Πρεβέζης, χτυπώντας τη με σκεπάρνι στο κεφάλι.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ιωαννίνων με έξι χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα. Όμως λίγες ημέρες μετά υπέκυψε στα τραύματά της. Tο δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 34χρονο συζυγοκτόνο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τότε, κατά τη διάρκεια της δίκης, οι καταθέσεις της οικογένειας ήταν συγκλονιστικές. Ο 34χρονος είχε ζητήσει συγγνώμη για την πράξη του τόσο από την οικογένεια της άτυχης γυναίκας όσο και από τη μικρή τους κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin με τους 3 νεκρούς το 2010

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Έχουν συλληφθεί δύο 42χρονοι - Αναζητείται ακόμη μία γυναίκα, 46 ετών - Σε εξέλιξη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)

Μητσοτάκης: Σε συνεννόηση με τα διυλιστήρια έρχεται μείωση 10 λεπτών στη βενζίνη και 5 στο diesel

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Πρόκεται για την πρώτη φορά που κυβέρνηση παρεμβαίνει στα διυλιστήρια για μείωση στις τιμές των καυσίμων

Θεσσαλονίκη: Τρόμος στη πτήση ‑ Έσπασε παράθυρο, τραυματίστηκε επιβάτης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ο τραυματίας επιβάτης συγκρατήθηκε από τη ζώνη ασφαλείας και τους διπλανούς του, αποφεύγοντας πτώση εκτός αεροπλάνου.

«Μην το κάνεις»: Το δραματικό βίντεο για να μην πέσει γυναίκα από γέφυρα στο Μπρούκλιν

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η γυναίκα έμεινε στη γέφυρα για πάνω από μια ώρα, μέχρι ένας αστυνομικός να την αγκαλιάσει και να την απομακρύνει

Συνελήφθη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης 60χρονος που έκανε παράνομα χειρουργεία σε ζώα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στην κατοικία του, εντοπίστηκαν ιατρικά εργαλεία, καθώς και τραπέζι χειρουργείου

Αγρια δολοφονία 43χρονης στην Ιρλανδία: Την βρήκε ξυλοκοπημένη η 13χρονη κόρη της, ύποπτος ο 28χρονος μετανάστης σύντροφός της

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η Τζέιμι Κάρνεϊ είχε γνωρίσει τον Αχμάντ Αλσακέρ σε πορεία υπέρ της Παλαιστίνης

WSJ: Το Ισραήλ ενημέρωσε τις ΗΠΑ για νέο ιρανικό σχέδιο δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Θέλουν να εξοντώσουν τον ηγέτη των ΗΠΑ, εμένα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος από την Αγκυρα - Αγνωστες οι πληροφορίες που παρέδωσε η Μοσάντ στις ΗΠΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Γιατί κράτησε ανοιχτή τη Βουλή για τον Ποινικό Κώδικα και ποιους εξυπηρέτησε ο «εντιμότατος»;

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η λέξη ντροπή δεν είναι πια αρκετή για να αποδώσει το πολιτικό κατάντημα του Τσίπρα, ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Τρεις συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Χανιά για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Δύο άντρες και μία γυναίκα οι συλληφθέντες - Οι δύο αποτελούσαν το «επιχειρησιακό ζευγάρι» και ο τρίτος είχε υποστηρικτικό ρόλο – Πρόκειται για άτομα γνωστά στον αναρχικό χώρο, η γυναίκα έφυγε για Κρήτη μετά τη δολοφονία

Σκηνικό πρωτοφανούς έντασης από την Ζ. Κωνσταντοπούλου ‑ Κάλεσε την αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
«Πρέπει να επιληφθεί η αστυνομική αρχή για το αυτόφωρο κακούργημα που διαπράττουν οι βουλευτές της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εγώ ένα τσιγάρο άναψα»: Βίντεο με τραυματία εργαζόμενο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη στην επιχείρηση στον Ασπρόπυργο

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Από την φωτιά τραυματίστηκαν έντεκα άτομα - Τα τρία δίνουν μάχη διασωληνωμένα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας