E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασέλγεια ανηλίκων στον Πειραιά: 5 και 10 ετών τα θύματα του 52χρονου δράστη

Τι είπαν τα δύο μικρά αγόρια στους αστυνομικούς για όσα πέρασαν στα χέρια του Ιωάννη Μπεκρή

Δημοσίευση 30/9/2020 | 10:53

Ασέλγεια ανηλίκων στον Πειραιά: 5 και 10 ετών τα θύματα του 52χρονου δράστη

Τον τρόπο με τον οποίο ο 52χρονος Ιωάννης Μπεκρης πλησίασε τα δυο παιδια και ασέλγησε σε βάρος τους, περιέγραψαν στους αστυνομικούς τα δυο ανήλικα θύματα του, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους.

«Με το που μας είδε μας είπε "έλα εδώ ρε" και μπήκαμε μέσα στο εργοστάσιο και ανάψαμε φωτιά», λέει το ένα από τα δυο θύματα του στην κατάθεση του. «Του έδωσε λεφτά, 50 λεπτά», περιγράφει το άλλο ανήλικο αγόρι.

«Ήμασταν στις συνοικίες μαζί με τον ξάδερφο μου. Τον... (σ.σ. και αυτός ανήλικος). Μαζεύαμε κουτάκια και τα πουλούσαμε σε παλιατζή για δυο ευρώ. Μετά περάσαμε από ένα παλιό εργοστάσιο όπου μένει ο Γιάννης και είναι γεμάτο σκουπίδια», είπε ο 10χρονος στην κατάθεση του στους αστυνομικους της Υποδιευθυνσης Προστασιας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλειας Αττικης της ΕΛΑΣ και συνέχισε «τον Γιάννη τον γνωρίσαμε στον δρόμο εδώ και πολλά χρόνια. Έκλεβε και μάζευε σίδερα. Τον ήξερε ο μεγαλος μου αδερφος. Με το που μας είπε μας είπε "έλα εδώ ρε" μπήκαμε μέσα στο εργοστάσιο και ανάψαμε φωτιά». Τότε ο ανήλικος περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ασέλγησε σε βάρος του ο 52χρονος ο οποιος συνελήφθη από τις αρχές.

Αντίστοιχα ο άλλος ανήλικος, ηλικιας 5 ετών, περιγράφοντας στους ανδρες της ασφαλειας τι συνέβη, τους είπε πως: «Του είπα να φύγει αλλά αυτός δεν έφευγε»

Ο Ιωάννης Μπεκρής:

Σύμφωνα με τη δικογραφία της υπόθεσης ο δράστης είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για αντίστοιχες πράξεις. Τα θύματα του ήταν δυο επίσης άστεγα παιδιά.

«Τον είδα να πειράζει τα παιδιά», φέρεται να κατέθεσε ο άνδρας ο οποιος είδε τον δράστη της στιγμή της ασέλγειας. Όπως λένε πληροφορίες ο 52χρονος μάζευε αρκετά πράγματα στο έγκαταλελειμμενο κτίριο στον πειραια και μπαινόβγαινε αρκετά το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα τις κινήσεις του να έχουν παρατηρήσει αρκετοί πολίτες.

Οι ανήλικοι, σύμφωνα με τη μαρτυρία που έφτασε στην αστυνομια, ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση. Τα δυο παιδιά οδηγήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες σε ειδικους ψυχολόγους προκειμένου να εξεταστούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Κακουργηματικές διώξεις σε βάρος των συλληφθέντων

Ελλάδα 14.12.2025
Μετά από πολύωρη διαδικασία η Ευρωπαία Εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον τους βαρύτατες κατηγορίες

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος Χτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα Χτες
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό