E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιαννιτσά: Συμμορία που «δέρνει για να γελάσει» οι ανήλικες που χτύπησαν τη 13χρονη

Οι ανήλικες δρουν σαν συμμορία με το κωδικό όνομα «BEEF»

Δημοσίευση 28/9/2020 | 13:09

Γιαννιτσά: Συμμορία που «δέρνει για να γελάσει» οι ανήλικες που χτύπησαν τη 13χρονη

Σοκ προκαλεί η υπόθεση του ξυλοδαρμού ενός 13χρονου κοριτσιού από ομάδα ανηλίκων στα Γιαννιτσά. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας κ. Αναστασία Δαρδανελιώτη, η οποία μίλησε στο protothema.gr, πρόκειται για συμμορία ανήλικων κοριτσιών και μάλιστα Ελληνόπουλων, ηλικίας από 13 έως και 14 ετών που απείλησαν και ξυλοκόπησαν άσχημα το νεαρό κορίτσι.

Αυτό που σόκαρε περισσότερο τη δικηγόρο αλλά και τους γονείς της 13χρονης, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο protothema.gr η κ. Δαρδανελιώτης, είναι ότι τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια πριν ξυλοκοπήσουν το 13χρονο κορίτσι, της ζήτησαν να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που κάνουν «beef» με την ίδια να αρνείται κατηγορηματικά . Το «beef» το χρησιμοποιούν όταν θέλουν να δείρουν κάποιον για να γελάσουν, σύμφωνα με τη δικηγόρο. Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών, ο οποίος διέταξε και έρευνα και σύμφωνα με πληροφορίες γονείς και άλλων θυμάτων έχουν αρχίσει και ανοίγουν τα στόματά τους για τη δράση των συγκεκριμένων κοριτσιών.

«Όταν το κορίτσι μετέβη στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τους γονείς του, λιποθύμησε. Το παιδί είναι με ρήξη αυχένος και έχει κολάρο στο λαιμό του. Έχει πάθει ψυχολογικό σοκ και αυτή τη στιγμή παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο. Το ραντεβού μου με τη 13χρονη κράτησε πέντε ώρες γιατί το παιδί έκλαιγε ασταμάτητα και πραγματικά σοκαρίστηκα με όλα αυτά που άκουσα. Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 21.30 το βράδυ, στο προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών. Η 13χρονη έκανε βόλτες με τις φίλες της με σκοπό να συναντήσει κάποιες άλλες φίλες. Τα τέσσερα κορίτσια, την ακολουθούσαν εκείνο το βράδυ και άνευ λόγου και αιτίας και εντελώς απρόκλητα την ξυλοκόπησαν πολύ άσχημα. Την είχαν περικυκλώσει και την έδερναν εναλλάξ. Και μάλιστα, μιλάμε για κορίτσια ηλικίας 13 και 14 ετών, κατοίκους Γιαννιτσών» λέει η δικηγόρος της οικογένειας.

Και προσθέτει: «Το «beef» είναι ένας όρος μεταξύ των ανηλίκων και στα ελληνικά σημαίνει κρέας. Οι ανήλικοι το έχουν σαν παιχνίδι και λένε μεταξύ τους «πάμε να κάνουμε beef» δηλαδή να δείρουμε κάποιον για να γελάσουμε. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ζήτησαν από τη 13χρονη να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο που κάνουν αυτό το «beef» και επειδή το παιδί αρνήθηκε, τότε οι άλλες τέσσερις ανήλικες την ακολούθησαν και την έσπασαν στο ξύλο σε άλλο σημείο της πόλης» λέει στο prorothema.gr.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 13χρονης, ο οποίος μίλησε στο karatzova.com «το συμβάν σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, στις 9.30 το βράδυ, στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών όπου τα τέσσερα κορίτσια που μηνύουμε επιτέθηκαν, γρονθοκόπησαν και χτύπησαν άσχημα την κόρη μου στο κεφάλι, χωρίς καμιά αιτία, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο».

Το κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί, λόγω έλλειψης παιδοχειρουργού, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, όπου παρέμεινε σε νοσηλεία για δύο ημέρες. Η διάγνωση, σύμφωνα με τους μηνυτές, ήταν κάκωση κεφαλής και μετατόπιση αυχένα, που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση κολάρου.

Σύμφωνα πάντα με τους μηνυτές, τα συγκεκριμένα κορίτσια έχουν ασκήσει και στο παρελθόν μπούλινγκ σε άλλα συνομίλικα παιδιά, ενώ πριν από δύο εβδομάδες είχαν χτυπήσει και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επεισόδιο μεταξύ Ναν και Ντόρσεϊ που αποβλήθηκαν

Αθλητικά Νέα 30.03.2026
Ενεπλάκη και ο Λεσόρ, με σκισμένη φανέλα ο γκαρντ του Ολυμπιακού

Καθηγήτρια έκανε σeξ με μαθητή, απολύθηκε και τον παρενοχλούσε μέχρι που μπήκε φυλακή

Κόσμος 30.03.2026
«Ήταν πραγματικά περίεργο, την είδα μπροστά μου»

Γερμανία: 14χρονος μαχαιρώθηκε έξω από σχολείο στο Αμβούργο

Κόσμος 30.03.2026
O ανήλικος τραυματίας μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση

Η επιστήμη απαντά εάν γίνεται να αναπαραχθούμε σε άλλους πλανήτες

Tech + Science 30.03.2026
Σε συνθήκες μικροβαρύτητας, τα σπερματοζωάρια εξακολουθούν να κινούνται, απλώς δεν μπορούν να βρουν τον δρόμο τους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ακυρη η καθαίρεση της Παρασκευής Τυχεροπούλου, δικαστήριο διατάσσει να επιστρέψει στη θέση της

Ελλάδα 30.03.2026
Το Μονομελές Πρωτοδικείο ανέτρεψε την απόφαση της διοίκησης Μπαμπασίδη, έκρινε ότι η καθαίρεσή της ήταν παράνομη και καταχρηστική και διατάσσει την επανατοποθέτησή της στη θέση της Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου

Ακαθάριστα οικόπεδα: Ώρα μηδέν για τους ιδιοκτήτες ‑ Ποιοι εξαιρούνται, πόσο είναι το πρόστιμο

Ελλάδα 30.03.2026
Ξεκινούν από 1η Απριλίου οι υποχρεωτικοί καθαρισμοί οικοπέδων, εν όψει αντιπυρικής περιόδου - Υποχρεωτικά η δήλωση καθαρισμού μέχρι και τις 15 Ιουνίου

Δείτε βίντεο: Μπουλντόζα εισβάλλει σε υπαίθρια αγορά στο Πεκίνο, τουλάχιστον 13 νεκροί

Κόσμος 30.03.2026
Το συμβάν σημειώθηκε το Σάββατο 29 Μαρτίου στην υπαίθρια αγορά Νταχαντζί, στην περιοχή Φανγκσάν, όταν ένας 50χρονος οδηγός βαρέος οχήματος εισέβαλε σε ώρα που το μέρος ήταν γεμάτο κόσμο

Θεσσαλονίκη: Ημίγυμνη και με ζώνη στον λαιμό βρέθηκε νεκρή η 59χρονη στον Εύοσμο

Ελλάδα 30.03.2026
Οι αρχές εξετάζουν με προσοχή τον τρόπο με τον οποίο είχε τοποθετηθεί, καθώς θεωρείται κρίσιμο στοιχείο για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

Πώς το Ιράν κερδίζει δισεκατομμύρια από τον πόλεμο του Τραμπ – Αποκαλυπτικά νούμερα

Κόσμος 30.03.2026
Ενώ οι πετρελαιο - μοναρχίες του Κόλπου αιμορραγούν, η Τεχεράνη βρίσκει τρόπους να βγάζει λεφτά εν μέσω σύγκρουσης - Η Κίνα, οι «σκιώδεις» εξαγωγές και ο ρόλος των Φρουρών της Επανάστασης

Anthropic: Το νέο AI μοντέλο της εταιρείας ονομάζεται «Mythos» και αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για έναν χάκερ

Tech + Science 30.03.2026
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το Mythos καθιστά πολύ πιο πιθανές τις μεγάλης κλίμακας κυβερνοεπιθέσεις το 2026