E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην συνεργάτης του Τραμπ απειλούσε να αυτοκτονήσει

Τον είχε απολύσει μετά το φιάσκο στην Τούλσα

Δημοσίευση 28/9/2020 | 12:13

Πρώην συνεργάτης του Τραμπ απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο Μπραντ Παρσκέιλ αντικαταστάθηκε τον Ιούλιο, τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, «πληρώνοντας» ότι ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν σε πτώση στις δημοσκοπήσεις αλλά και το φιάσκο της συγκέντρωσης στην Τούλσα.

Ήταν η σύζυγος του Μπραντ Παρσκέιλ εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία. Το ζευγάρι μένει στο Φορτ Λόντερντεϊλ στη Φλόριντα. Η κλήση που έγινε στην αστυνομία ανέφερε πως «ένας ένοπλος επιχειρούσε να αυτοκτονήσει», δήλωσε στο CNN η αστυνομικός Ντιάνα Γκρίνλο.

Ο άνδρας στη συνέχεια αναγνωρίστηκε ως ο Μπραντ Παρσκέιλ από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διευκρίνισαν πως το τηλεφώνημα είχε γίνει από τη σύζυγό του, η οποία δήλωσε πως ο Παρκσέιλ ήταν «οπλισμένος, πως είχε πρόσβαση σε πολλά πυροβόλα όπλα στο σπίτι τους και πως απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του», πρόσθεσε η Γκρίνλο.

Ο πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ παραδόθηκε γρήγορα στους αστυνομικούς. Στη Φλόριντα, ο νόμος επιτρέπει την προσωρινή κράτηση ανθρώπων που πάσχουν από ψυχική νόσο.

Ο Παρσκέιλ είχε απαλλαγεί από τα καθήκοντά του μετά την μια προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Τούλσα της Οκλαχόμα, η οποία είχε επικριθεί τόσο για την πολύ χαμηλή συμμετοχή σ’ αυτήν όσο και για την ομιλία του προέδρου που δεν είχε… ειρμό.

Παρέμεινε ωστόσο ένα σημαντικό μέλος της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας.

«Ο Μπραντ Παρσκέιλ είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας και τον αγαπάμε όλοι. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον ίδιο και την οικογένειά του με όλα τα μέσα», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Τραμπ, ο Τιμ Μέρτογκ, στην εφημερίδα South Florida Sun Sentinel.

«Οι αηδιαστικές προσωπικές επιθέσεις των Δημοκρατικών και των δυσαρεστημένων RINOs (σ.σ. Republicans in name only, Ρεπουμπλικάνοι μόνο κατ’ όνομα) προχώρησαν υπερβολικά μακριά και θα έπρεπε να ντρέπονται γι’ αυτό που έκαναν σ’ αυτόν τον άνθρωπο και την οικογένειά του», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανδρας κατάπιε ναρκωτικά για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο και πνίγηκε

Ελλάδα 17.12.2025
Τραγική κατάληξη είχε περιστατικό αστυνομικού ελέγχου στη Λευκάδα

Παιδιά με καρκίνο θύματα απάτης ‑ Έχασαν τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για τη θεραπεία τους

Κόσμος 17.12.2025
Έρευνα του βρετανικού μέσου αποκαλύπτει ένα τεράστιο δίκτυο που εξαπατά γονείς και παιδιά εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την απελπισία τους

Καιρός: «Καταρρέει» ο αντικυκλώνας – Πρόβλεψη για Χριστούγεννα με κακοκαιρία

Καιρός 17.12.2025
Γενικά αίθριος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Ξεκινά σήμερα η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Χριστουγέννων από τη ΔΥΠΑ

Οικονομία 17.12.2025
Οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν με απευθείας κατάθεση στους λογαριασμούς των προπληρωμένων καρτών των δικαιούχων.

Στάση εργασίας στα λεωφορεία σήμερα ‑ Οι ώρες και οι γραμμές που δεν επηρεάζονται

Ελλάδα 17.12.2025
Η στάση εργασίας θα ισχύει από τις 11:00 έως τις 17:00

Κίνητρα για σπίτια στo ενοίκιο, μπλόκο στα Airbnb: Ποιοι ωφελούνται από τα νέα μέτρα

Οικονομία 17.12.2025
Ανακαίνιση έως 90%, διπλή επιστροφή ενοικίου, φορολογικά κίνητρα και νέοι κανόνες στη βραχυχρόνια μίσθωση αλλάζουν τις ισορροπίες στην αγορά κατοικίας

Χαλάνδρι: Καθηγητής τραυμάτισε μαθητή κατά τη διάρκεια κατάληψης – Του έπιασε τα δάχτυλα με κόφτη

Ελλάδα 17.12.2025
Σφάδαζε από τον πόνο ο 17χρονος... Δικογραφία για τη διευθύντρια, τον καθηγητή και το μαθητή.

Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, γιατρούς, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και ανακαινίσεις με επιδότηση 90%

Πολιτική 17.12.2025
«Οι υποχρεώσεις τους θα μετατραπούν σε ευρώ με σταθερό χαμηλό επιτόκιο, θα προβλέπεται και κούρεμα»

Τραμπ: Ανακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»

Κόσμος 17.12.2025
Ανακοινώνει πλήρη ναυτικό αποκλεισμό της χώρας

Προϋπολογισμός 2026: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» από τη Βουλή μετά από θυελλώδη συζήτηση

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση, η ψήφιση του προϋπολογισμού εκλαμβάνεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Koυπόνι 200 ευρώ για Gigabit Voucher – Όλα τα βήματα για να προλάβετε την επιδότηση

Tech + Science Χτες
Λίγες ημέρες έμειναν για την αίτηση για τις οπτικές ίνες – Πότε εκπνέει η προθεσμία