E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Νόμιζα ότι είναι ανοησία» λέει Βρετανός αρνητής μέσα από το νοσοκομείο

«Τώρα είμαι στην εντατική και περιμένω τη θεραπεία χωρίς να γνωρίζω αν θα τα καταφέρω»

Δημοσίευση 27/9/2020 | 13:00

«Νόμιζα ότι είναι ανοησία» λέει Βρετανός αρνητής μέσα από το νοσοκομείο

Αρνητής της ύπαρξης του κορωνοϊού ήταν ο 29χρονος Βρετανός Κρις Γκρέιλι, όταν, όμως, χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία στην αναπνοή που του προκάλεσε ο ιός άλλαξε γνώμη.

«Κι εγώ νόμιζα ότι ο κορωνοϊός ήταν μια ανοησία αλλά είναι πραγματικός» ακούγεται να λέει ο 29χρονος ενώ φοράει μάσκα οξυγόνου.

Ο Γκρέιλι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χάρντφορντσαϊρ και όπως λέει «ένιωθε ανίκητος» απέναντι στον ιό.

Man who caught coronavirus in Tenerife issues stark warning - ShoaiBugti World


Ανησύχος για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του ο Γκρέιλι λέει «δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω» και προειδοποιεί άλλους νεαρούς να μην κάνουν τα ίδια λάθη με τον ίδιο.

«Κόλλησα τον κορωνοϊό στην Τενερίφη ενώ πίστευα ότι είμαι ανίκητος και δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα. Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με μένα» λέει μεταξύ άλλων ο Γκρέιλι.

«Τώρα είμαι στην εντατική και περιμένω τη θεραπεία χωρίς να γνωρίζω αν θα τα καταφέρω. Οπότε θέλω να λάβετε σοβαρά υπόψη το μήνυμα αυτό γιατί θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί» προσθέτει ο 29χρονος στο βίντεο που καταγράφηκε την Παρασκευή.

«Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν μπορώ να ανασάνω. Είμαι σαν ζόμπι. Παίρνω τέσσερα διαφορετικά φάρμακα, είμαι συνεχώς στο οξυγόνο και έχω περισσότερες τρύπες από ένα τζάνκι. Όλα αυτά είναι πραγματικά» καταλήγει ο 29χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού ‑ Παίρνουν θέση στους ωκεανούς

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Κρητικό χωριό καταργεί το αλκοόλ στα γλέντια για να σταματήσει τα τροχαία

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Πολιτιστικός Σύλλογος στο Ρέθυμνο καταργεί πλήρως το αλκοόλ στις εκδηλώσεις-πανηγύρια του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα τροχαία ατυχήματα στην Κρήτη.

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 ‑ Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.