E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Δημοσίευση 23/9/2020 | 10:05

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που ήδη εκδηλώνονται σήμερα Τετάρτη (23-09-2020) στο βόρειο Ιόνιο, και θα συνεχιστούν και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, ενώ θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν μέχρι το απόγευμα και την Ήπειρο, ενώ μετά το μεσημέρι σταδιακά θα επεκταθούν και στο νότιο Ιόνιο.

Την Πέμπτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά. Το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και πιθανώς ομίχλες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Ο καιρός σε χάρτη για το Σαββατοκύριακο - Επιμένει η κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά

Το Σάββατο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και τα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-09-2020 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-09-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίδομα 250 ευρώ: Ποιοι δεν το έλαβαν ‑ Πότε θα γίνει η δεύτερη πληρωμή

Οικονομία 25.11.2025
Τι ισχύει για όσους δεν είδα στον λογαριασμό τους την έκτακτη οικονομική ενίσχυση

Λουτράκι: Σε διαθεσιμότητα η δασκάλα που κατήγγειλε 6χρονο μαθητή ότι τη θώπευσε – Τι λέει μετά το σάλο που προκάλεσε

Ελλάδα Χτες
Νέες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη συμπεριφορά της 55χρονης δασκάλας στο Λουτράκι - Διατάχθηκε ΕΔΕ εις βάρος της και μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνες απομακρύνθηκε από το σχολείο

Ταυτοποιήθηκε 79χρονος που απείλησε διαδικτυακά πολιτικό πρόσωπο

Ελλάδα Χτες
Μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα

Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο: Ο δράστης «είχε κόψει την αναπνοή» στο θύμα

Ελλάδα Χτες
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου

Προσωπικός Αριθμός: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αυτόματης έκδοσης ‑ Τι να κάνετε εάν δεν τον έχετε λάβει

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, 9.311.529 πολίτες διαθέτουν πλέον προσωπικό αριθμό

Αυστραλία: Ακροδεξιά γερουσιαστής εμφανίστηκε με μπούρκα ζητώντας την απαγόρευσή της

Κόσμος Χτες
«Αν δεν θέλουν να φοράω μπούρκα, ας την απαγορεύσουν», ανέφερε, χαρακτηρίζοντας την ενδυμασία «καταπιεστική» και «κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια»

Τροχαία: Νέοι σαρωτικοί έλεγχοι για μεθυσμένους οδηγούς στην Αττική – 12 συλλήψεις και 387 παραβάσεις σε αλκοτέστ

Ελλάδα Χτες
Η Τροχαία πραγματοποίησε συνολικά 22.800 ελέγχους το τελευταίο τετραήμερο και βεβαιώθηκαν 387 παραβάσεις, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Κασσελάκης: «Κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού» το βιβλίο Τσίπρα

Ελλάδα Χτες
«Η Ιθάκη του Τσίπρα θα καταλήξει «Τιτανικός» για το πανάκριβο rebranding του», διαμηνύει ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι βάζει «φρένο» στην παγκόσμια περιοδεία των Μποφίλιου ‑ Χαρούλη

Ελλάδα Χτες
Οι δύο ερμηνευτές έχουν προγραμματίσει παγκόσμια περιοδεία με έργα του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη σε 9 χώρες και 22 πόλεις

Αλιμος: Ανδρας επιτίθεται και παρενοχλεί γυναίκες – «Με φίλησε στο στόμα και με χούφτωσε» λέει ένα από τα θύματά του

Ελλάδα Χτες
Ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου