E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα τελευταία SMS της 30χρονης πριν πέσει με το αυτοκίνητο σε χαράδρα

Δημοσίευση 21/9/2020 | 17:29

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα-Μοσχονά με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξή της το βράδυ του Σαββάτου. Οπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, από τα οποία προκύπτουν ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδια» (η οικογένεια βάφτισε το τέταρτο παιδάκι της την προπερασμένη Κυριακή) φέρεται να του γραψε, πριν πατήσει το γκάζι και πέσει στο γκρεμό.

Εναγωνίως ο σύζυγος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία του, προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να την μεταπείσει.

Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν, όταν ο σύζυγός της έφθασε στο σημείο. Η 31χρονη είχε κάνει πράξη τα λεγόμενά της και βρισκόταν βαριά τραυματισμένη στο βάθος της χαράδρας. Ο άνδρας της την άκουγε, ήταν αδύνατον όμως να την προσεγγίσει. Στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, όπου τελικά αργά το βράδυ του Σαββάτου, την ανέσυραν νεκρή.

Τα μηνύματα που αντηλλάγησαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας, φαίνεται πως ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος. Ηδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

Το μυστήριο με την καραμπίνα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένα τηλεφώνημα - αυτή τη φορά ενός εκ των παιδιών του ζευγαριού - προς τον πατέρα του, τον ενημέρωνε πως η μητέρα του έφυγε από το σπίτι, έχοντας πάρει μαζί και μια καραμπίνα, κάτι που τον κινητοποίησε άμεσα. Έτσι, ενημέρωσε τις αρχές και άρχισε και ο ίδιος την αναζήτηση της νεαρής συζύγου του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο που έφερε μαζί της η άτυχη γυναίκα, αλλά η Αστυνομία πιστοποιεί πως δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Τι μπορεί να την οδήγησε στο μοιραίο

Στο μεταξύ, πρόσφατα η νεαρή μάνα είχε φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να επιδείκνυε υπερευαισθησία, μετά από περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το βρέφος. Μάλιστα, του συμβάντος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε μια σκηνή φόρτισης που δεν αξιολογείται από την αστυνομία ως σοβαρή, αλλά προκάλεσε σύγχυση στην 30χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Κατέληξε 36χρονη γιατρός μετά από επιπλοκές στον τοκετό

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η τραγική είδηση σκόρπισε τη θλίψη στο νησί

Αποκαλυπτική η βαλλιστική για το μακελειό στα Βορίζια: 124 κάλυκες, 13 όπλα και το «ένοχο» 9άρι που συνδέει τρεις υποθέσεις

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Στην έκθεση γίνεται λόγος για 76 κάλυκες καλάσνικοφ από τέσσερα διαφορετικά όπλα - Η βολίδα που αφαιρέθηκε από την σορό του 39χρονου Φανούρη Καργάκη δεν κατέστη δυνατό να συνδεθεί με κάποιο απ` αυτά τα τέσσερα συγκεκριμένα καλάσνικοφ

Έφταιγαν τα μπαλάκια στον Τσιτσιπά: Η έκρηξη του Έλληνα τενίστα στην πρεμιέρα του στη Μαγιόρκα, βίντεο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε και αποκλείστηκε από τον Περουβιανό, Ιγνάσιο Μπούσε με 2-0 σετ στο τουρνουά της Μαγιόρκα

Τι κάνουν στην Κύπρο με τους τόνους λαγοκέφαλου που πιάνουν κάθε χρόνο

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η διαδικασία αυτή έχει οδηγήσει στην εξολόθρευση τεράστιων πληθυσμών λαγοκέφαλου από τις κυπριακές θάλασσες

Ανατριχιαστική υπόθεση στην Ουγγαρία: Συνελήφθη 30χρονος νοσοκόμος, ο οποίος συνέλεγε ανθρώπινα μέλη από νοσοκομείο και νεκροταφεία

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Οι αρχές ερευνούν τη μακάβρια συλλογή λειψάνων που βρέθηκε στο σπίτι και τον χώρο εργασίας του - Δείτε βίντεο

Αθώα η Παναγιώτα Βλαντή στη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη: «Δεν κατασκεύασα κανένα γεγονός», είπε

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Με καταθέσεις Δώρας Χρυσικού και παρουσία Ζέτας Δούκα η δίκη της Παναγιώτας Βλαντή με τον Γιώργο Κιμούλη

Πριν το απόλυτο σοκ στο NBA με τη μεταγραφή στους Χιτ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκίνησε το πανελλήνιο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Το γεύμα αγάπης που μοιράστηκε σε πάνω από 200 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παλιοί γνώριμοι του Γιάννη από τα Σεπόλια

Φρίκη στη Βρετανία: Κοριτσάκι μόλις 2 ετών ξεψύχησε μετά από σωματική και σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα της και τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η άτυχη Ίζαμπελ έφερε 21 κατάγματα στο κορμάκι της μετά από συνεχή σωματική κακοποίηση ενώ σε επικοινωνία με τη γιαγιά του παιδιού η μάνα του άφηνε υπονοούμενα ότι ο σύντροφός της είναι παιδεραστής

Έφηβη στην Ολλανδία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς της και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με συμμαθητές της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ότι η ανήλικη φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος

Ποια σχολεία συγχωνεύονται και ποια καταργούνται από το υπουργείο Παιδείας

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τον στρατηγικό σχεδιασμό για το σχολικό έτος 2026-2027, με ιδρύσεις, συγχωνεύσεις και ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής.

Βλαντίμιρ Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία ‑ Ο όρος που έθεσε

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Ρώσος πρόεδρος επανέφερε στο τραπέζι τις συμφωνίες που είχαν συζητηθεί στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζοντας ότι το Κίεβο τις είχε αποδεχθεί.

Ποιος ήταν ο «προσωπικός εχθρός» του Πούτιν που βρέθηκε νεκρός από μανιτάρια στη Ρίγα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Γκριγκόρι Νεχορόσεφ, που είχε αποκαλύψει τη φερόμενη σχέση Πούτιν-Καμπάεβα, πέθανε σε ηλικία 69 ετών στη Λετονία όπου ζούσε εξόριστος.