E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα τελευταία SMS της 30χρονης πριν πέσει με το αυτοκίνητο σε χαράδρα

Δημοσίευση 21/9/2020 | 17:29

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα-Μοσχονά με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξή της το βράδυ του Σαββάτου. Οπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, από τα οποία προκύπτουν ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδια» (η οικογένεια βάφτισε το τέταρτο παιδάκι της την προπερασμένη Κυριακή) φέρεται να του γραψε, πριν πατήσει το γκάζι και πέσει στο γκρεμό.

Εναγωνίως ο σύζυγος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία του, προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να την μεταπείσει.

Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν, όταν ο σύζυγός της έφθασε στο σημείο. Η 31χρονη είχε κάνει πράξη τα λεγόμενά της και βρισκόταν βαριά τραυματισμένη στο βάθος της χαράδρας. Ο άνδρας της την άκουγε, ήταν αδύνατον όμως να την προσεγγίσει. Στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, όπου τελικά αργά το βράδυ του Σαββάτου, την ανέσυραν νεκρή.

Τα μηνύματα που αντηλλάγησαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας, φαίνεται πως ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος. Ηδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

Το μυστήριο με την καραμπίνα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένα τηλεφώνημα - αυτή τη φορά ενός εκ των παιδιών του ζευγαριού - προς τον πατέρα του, τον ενημέρωνε πως η μητέρα του έφυγε από το σπίτι, έχοντας πάρει μαζί και μια καραμπίνα, κάτι που τον κινητοποίησε άμεσα. Έτσι, ενημέρωσε τις αρχές και άρχισε και ο ίδιος την αναζήτηση της νεαρής συζύγου του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο που έφερε μαζί της η άτυχη γυναίκα, αλλά η Αστυνομία πιστοποιεί πως δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Τι μπορεί να την οδήγησε στο μοιραίο

Στο μεταξύ, πρόσφατα η νεαρή μάνα είχε φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να επιδείκνυε υπερευαισθησία, μετά από περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το βρέφος. Μάλιστα, του συμβάντος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε μια σκηνή φόρτισης που δεν αξιολογείται από την αστυνομία ως σοβαρή, αλλά προκάλεσε σύγχυση στην 30χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος 20.11.2025
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός 20.11.2025
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα 20.11.2025
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος 20.11.2025
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος 20.11.2025
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος 20.11.2025
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα 20.11.2025
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος 20.11.2025
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα 20.11.2025
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας