E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα τελευταία SMS της 30χρονης πριν πέσει με το αυτοκίνητο σε χαράδρα

Δημοσίευση 21/9/2020 | 17:29

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα-Μοσχονά με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξή της το βράδυ του Σαββάτου. Οπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, από τα οποία προκύπτουν ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδια» (η οικογένεια βάφτισε το τέταρτο παιδάκι της την προπερασμένη Κυριακή) φέρεται να του γραψε, πριν πατήσει το γκάζι και πέσει στο γκρεμό.

Εναγωνίως ο σύζυγος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία του, προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να την μεταπείσει.

Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν, όταν ο σύζυγός της έφθασε στο σημείο. Η 31χρονη είχε κάνει πράξη τα λεγόμενά της και βρισκόταν βαριά τραυματισμένη στο βάθος της χαράδρας. Ο άνδρας της την άκουγε, ήταν αδύνατον όμως να την προσεγγίσει. Στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, όπου τελικά αργά το βράδυ του Σαββάτου, την ανέσυραν νεκρή.

Τα μηνύματα που αντηλλάγησαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας, φαίνεται πως ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος. Ηδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

Το μυστήριο με την καραμπίνα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένα τηλεφώνημα - αυτή τη φορά ενός εκ των παιδιών του ζευγαριού - προς τον πατέρα του, τον ενημέρωνε πως η μητέρα του έφυγε από το σπίτι, έχοντας πάρει μαζί και μια καραμπίνα, κάτι που τον κινητοποίησε άμεσα. Έτσι, ενημέρωσε τις αρχές και άρχισε και ο ίδιος την αναζήτηση της νεαρής συζύγου του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο που έφερε μαζί της η άτυχη γυναίκα, αλλά η Αστυνομία πιστοποιεί πως δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Τι μπορεί να την οδήγησε στο μοιραίο

Στο μεταξύ, πρόσφατα η νεαρή μάνα είχε φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να επιδείκνυε υπερευαισθησία, μετά από περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το βρέφος. Μάλιστα, του συμβάντος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε μια σκηνή φόρτισης που δεν αξιολογείται από την αστυνομία ως σοβαρή, αλλά προκάλεσε σύγχυση στην 30χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Κάθειρξη 10 ετών στον 16χρονο για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Την ενοχή του κατηγορούμενου με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είχε ζητήσει και η εισαγγελέας

Πότε απαγορεύεται ο ιδιοκτήτης να ζητήσει αύξηση ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Τι συμβουλεύει η ΕΕΚΕ για να μην τη «πατήσεις»

Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Παρά την πτώση του πετρελαίου, η Ελλάδα παραμένει από τις ακριβότερες χώρες στα καύσιμα - Οι φόροι, τα διυλιστήρια και το «πλαφόν» στο μικροσκόπιο

Ξεμένουν από προσωπικό τα νοσοκομεία της Αθήνας

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Είναι ενδεικτικό ότι σε όλο το ΕΣΥ παραμένουν κενές 20.000 οργανικές θέσεις μόνο νοσηλευτών

Αμερικανός υπουργός Ενέργειας: «Καύσωνας; Υπερβολές... Το κρύο σκοτώνει περισσότερο»

Κόσμος 27.06.2026
Διαφορετική προσέγγιση στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής από τις κυβερνήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη - Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η σύγκριση μεταξύ θανάτων από ψύχος και καύσωνα είναι παραπλανητική

Formula 1: Δραματική στιγμή στην Αυστρία, ο Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις μπαριέρες

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ο Μαξ Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο της RB22 και κατέληξε στις μπαριέρες της στροφής 9 στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας.

Εκβιασμός μέσω social media: 41χρονος πλήρωσε 4.770 ευρώ μετά από διαδικτυακή απάτη με χαρτομαντεία

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ταυτοποιήθηκε 36χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

Λιβαδειά: «Πήγα τη γυναίκα μου να γεννήσει και δεν την έφερα ποτέ πίσω»

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ζητά απαντήσεις ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

86χρονη έχασε 180.000 ευρώ σε τηλεφωνική απάτη, της είπαν ότι πρόκειται να αλλάξει νόμισμα η χώρα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Οι δράστες την κράτησαν στο τηλέφωνο για αρκετή ώρα, πείθοντάς την ότι επρόκειτο για απολύτως νόμιμη και επείγουσα διαδικασία

Πολωνία: Κεραυνός «χτυπά» το εμβληματικό συντριβάνι του Βρότσλαβ – Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Από τον κεραυνό προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σύστημα φωτισμού, με τις παραστάσεις να αναστέλλονται