E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα τελευταία SMS της 30χρονης πριν πέσει με το αυτοκίνητο σε χαράδρα

Δημοσίευση 21/9/2020 | 17:29

Σοκ στην Αχαΐα: «Να προσέχεις τα παιδιά»

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα-Μοσχονά με τον σύζυγό της δίνουν άλλη τροπή στην τραγική κατάληξή της το βράδυ του Σαββάτου. Οπως είναι γνωστό η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, έπεσε με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, από τα οποία προκύπτουν ότι είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδια» (η οικογένεια βάφτισε το τέταρτο παιδάκι της την προπερασμένη Κυριακή) φέρεται να του γραψε, πριν πατήσει το γκάζι και πέσει στο γκρεμό.

Εναγωνίως ο σύζυγος, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία του, προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να την μεταπείσει.

Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν, όταν ο σύζυγός της έφθασε στο σημείο. Η 31χρονη είχε κάνει πράξη τα λεγόμενά της και βρισκόταν βαριά τραυματισμένη στο βάθος της χαράδρας. Ο άνδρας της την άκουγε, ήταν αδύνατον όμως να την προσεγγίσει. Στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας, όπου τελικά αργά το βράδυ του Σαββάτου, την ανέσυραν νεκρή.

Τα μηνύματα που αντηλλάγησαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας, φαίνεται πως ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος. Ηδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

Το μυστήριο με την καραμπίνα

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ένα τηλεφώνημα - αυτή τη φορά ενός εκ των παιδιών του ζευγαριού - προς τον πατέρα του, τον ενημέρωνε πως η μητέρα του έφυγε από το σπίτι, έχοντας πάρει μαζί και μια καραμπίνα, κάτι που τον κινητοποίησε άμεσα. Έτσι, ενημέρωσε τις αρχές και άρχισε και ο ίδιος την αναζήτηση της νεαρής συζύγου του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε το κυνηγετικό όπλο που έφερε μαζί της η άτυχη γυναίκα, αλλά η Αστυνομία πιστοποιεί πως δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Τι μπορεί να την οδήγησε στο μοιραίο

Στο μεταξύ, πρόσφατα η νεαρή μάνα είχε φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, ενώ το τελευταίο διάστημα φέρεται να επιδείκνυε υπερευαισθησία, μετά από περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το βρέφος. Μάλιστα, του συμβάντος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε μια σκηνή φόρτισης που δεν αξιολογείται από την αστυνομία ως σοβαρή, αλλά προκάλεσε σύγχυση στην 30χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψήφισμα‑ράπισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τη Σερβία: Κατάλυση της δημοκρατίας η καταστολή των διαδηλώσεων κατά της διαφθοράς

Κόσμος 22.10.2025
Στο κείμενο γίνεται λόγος για εκτεταμένη χρήση βίας από τις αρχές τους τελευταίους μήνες, με αναφορές ακόμη και στη χρήση «ηχητικού κανονιού» κατά τη διάρκεια μεγάλης φοιτητικής διαδήλωσης στις 15 Μαρτίου.

Αρθρο κόλαφος της Daily Mail για τις πριγκίπισσες, κόρες του Αντριου – «Πώς μπόρεσαν να στέκονται δίπλα στον πατέρα τους;»

Ελλάδα 22.10.2025
«Αν οι πριγκίπισσες διαθέτουν αξιοπρέπεια θα μπορούσαν να αποσυρθούν πλήρως από τη δημόσια ζωή»

Το καυστικό σχόλιο Αδωνι για την απουσία Δένδια: Μονο αν ήμουν σε κώμα δεν θα μιλούσα σε δική μου τροπολογία

Πολιτική 22.10.2025
Αίσθηση αλλά όχι έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, σε συζήτηση με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και συναδέλφους του στη Βουλή

Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»

Κόσμος 22.10.2025
Βίντεο φέρεται να τον δείχνει να δέχεται απειλές για τη ζωή του, με κρατούμενους να φωνάζουν

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ζητούν παγκόσμια απαγόρευση στην τεχνητή υπερνοημοσύνη

Κόσμος 22.10.2025
Υπέγραψαν έκκληση προς κυβερνήσεις και τεχνολογικές εταιρείες για προσωρινή παύση της έρευνας, έως ότου υπάρξει επιστημονική συναίνεση και εγγύηση ασφαλούς ανάπτυξης υπό ανθρώπινο έλεγχο

Έρχεται ο ΟΔΥΣΕΑΣ που θα στέλνει τις κλήσεις στο κινητό ‑ Πώς το νέο σύστημα καμερών θα πιάνει τους παραβάτες οδηγούς

Ελλάδα 22.10.2025
Πώς οι παραβάτες θα λαμβάνουν τις κλήσεις και πως θα τις πληρώνουν - Όλο το υλικό από τις κάμερες θα περνάει από τον συγκεκριμένο κόμβο

Δεκαεξάχρονη βρέθηκε νεκρή έξω από μαγαζί στο Γκάζι μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Ελλάδα 22.10.2025
Ο θάνατος του κοριτσιού επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου είχε διακομισθεί από το ΕΚΑΒ - Έρευνα της αστυνομίας στο μαγαζί, κατασχέθηκαν μπουκάλια και ποτά

Αγνωστος Στρατιώτης: Ψηφίστηκε με 159 «Ναι» η τροπολογία

Ελλάδα 22.10.2025
Την τροπολογία για τον Αγνωστο Στρατιώτη ψήφισε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έφτασε στη Βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία

Μαρτυρικός ο θάνατος της 54χρονης στα Τρίκαλα: Ο 18χρονος γιος της έσφιγγε την πετσέτα για αρκετά λεπτά μέχρι να ξεψυχήσει

Ελλάδα 22.10.2025
Σοκάρει η αγριότητα με την οποία ο 18χρονος σκότωσε τη μητέρα του στα Τρίκαλα.

Νετανιάχου: Δεν θα πατήσουν πόδι τουρκικά στρατεύματα στη Γάζα

Κόσμος 22.10.2025
Το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ διαμηνύει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αποσταλούν τουρκικά στρατεύματα στη Γάζα

Ιταλία: Αυξάνει τους φόρους στη βραχυπρόθεσμη μίσθωση η Μελόνι

Κόσμος 22.10.2025
«Δεν θα περάσει», λέει ο Σαλβίνι