E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καρφί» Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο: Ολοι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν το επιδεικνύουμε

Πήγε να κοινωνήσει και η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Δημοσίευση 18/9/2020 | 19:26

«Καρφί» Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο: Ολοι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν το επιδεικνύουμε

Αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας έχει προκαλέσει η επιλογή αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου, να κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού. Μάλιστα, την κίνηση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας, ο κ. Χαρδαλιάς πέταξε το «καρφί» του λέγοντας εμφατικά: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας».

Όπως σημείωσε «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν». Σημειώνεται πως την Πέμπτη και ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην Αγία Σοφία του Νέου Ψυχικού, λαμβάνοντας στο τέλος τη Θεία Κοινωνία.

Η ενέργεια του κ. Κουμουτσάκου να πάει να κοινωνήσει, χωρίς κανένα απολύτως μέτρο προφύλαξης, ερμηνεύθηκε σχεδόν αμέσως από εκκλησιαστικούς κύκλους -και όχι μόνο- ως «απάντηση» στη σύσταση του καθηγητή Μανώλη Δερμιτζάκη, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε επισημάνει ότι είναι προτιμότερο πριν αρχίσουν να κλείνουν επιχειρήσεις στο πλαίσιο ενός lockdown για τον περιορισμό της διασποράς του κοροναϊού, να σταματήσει η Θεία Μετάληψη ή τουλάχιστον να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται.

Την ίδια ώρα που ο Νίκος Χαρδαλιάς έλεγε αυτά με ανάρτησή του στο twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: «Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία και ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μητσοτάκης: «Σαφές μήνυμα η επίσκεψή σας» ‑ Μακρόν: «Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας»

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Όσα ειπώθηκαν από τους δύο ηγέτες στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

Με μαχαίρι 20 εκατοστών ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο στον Αγιο Δημήτριο, το χρονικό του φονικού

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε στο σπίτι του όπου έκρυψε το μαχαίρι στην ταράτσα πίσω από τους ηλιακούς θερμοσίφωνες

Ποιος «εξαφανίζει» Αμερικανούς και Κινέζους επιστήμονες μυστικών προγραμμάτων στον τομέα της Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Το θρίλερ με τους μυστηριώδεις θανάτους και τις εξαφανίσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ μόλις απέκτησε νέες διαστάσεις, καθώς ανάλογο μοτίβο παρατηρείται και στην Κίνα

Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά ‑ Η πρόγνωση Αρναούτογλου

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πρωτομαγιά

Ολυμπία Κηρύκου: Η εξαφάνιση ‑ μυστήριο που για 30 χρόνια «στοιχειώνει» τη Νέα Ιωνία

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Νέες μαρτυρίες, κρυμμένα μυστικά και νέες αποκαλύψεις ξαναγράφουν την πιο σκοτεινή υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών

Κύκλωμα Συνοδών Πολυτελείας: Πόσο κόστιζαν και πώς οργανώνονταν τα πάρτι με αστέρες της Serie A

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Για ένα τραπέζι πέντε ατόμων, η τιμή μπορούσε να φτάσει τις 10.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας κοριτσιών και της διοργάνωσης ολόκληρου του πάρτι

Ελέφαντες ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου Αμερικανό εκατομμυριούχο που κυνηγούσε σε σαφάρι στην Αφρική

E-Daily 2.TopNews 25.04.2026
Ο 75χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας και κυνηγός βρισκόταν στο πυκνό τροπικό δάσος Λόπε-Οκάντα ​​της Αφρικής με έναν επαγγελματία κυνηγό.

ΝΒΑ: Ρόκετς – Λέϊκερς 108‑112 | Ο ΛεΜπρόν βασιλεύει και οι Λος Αντζελες κάνουν 3‑0

Αθλητικά Νέα 25.04.2026
Οι Λέϊκερς επικράτησαν των Ρόκετς στο Χιούστον και πήραν το 3-0 στη σειρά των πλέι-οφ.

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο