E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου πέταξε βενζίνη, έκανα ελιγμό και μπήκα στο ταξί»

Επιστρέφει ο εφιάλτης στο Βόλο - Γνωστός ο δράστης στις Αρχές

Δημοσίευση 2/9/2020 | 18:38

«Μου πέταξε βενζίνη, έκανα ελιγμό και μπήκα στο ταξί»

Η 29χρονη κοπέλα περιγράφει στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, τη στιγμή που δέχθηκε επίθεση με βενζίνη από κάποιον που… όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, είναι γνωστός στην περιοχή για τις συγκεκριμένες επιθέσεις αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος! “Μου πέταξε κάποιος βενζίνη και η αντίδρασή μου ήταν ευτυχώς πάρα πολύ γρήγορη….ώστε την απέφυγα… δεν θα πάθαινα κάτι αλλά τρόμαξα πάρα πολύ κι έβαλα μία τσιρίδα…”, λέει η όμορφη γυμνάστρια.

Η 29χρονη Φιλιώ Τσινόγλου ακόμα δε μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης της, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο.

“Τη δεύτερη φορά μου έριξε το υγρό”

“Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά”, λέει το θύμα.
Τρομοκρατημένη, προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και τι θα μπορούσε και η ίδια να είχε πάθει εάν δεν αντιδρούσε αστραπιαία.

“Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ”, λέει η ίδια.

Είναι γνωστός στις Αρχές!

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, φέρεται να είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις Αρχές και στην πόλη του Βόλου. Ήταν στη φυλακή γιατί το 2018, είχε περιλούσει με βενζίνη ένα 20χρονο κορίτσι. Όμως πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί της αποφυλάκισής του, φέρεται να άρχισε ξανά τις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες.

“Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε έτσι, ότι επιτίθεται σε γυναίκες”, αποκάλυψε η γυμνάστρια.

Το story που ανέβασε η ίδια στο Instagram, περιγράφοντας τα όσα είχε ζήσει, έδωσε το θάρρος και σε άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν ότι στο παρελθόν βρέθηκαν και εκείνες στο στόχαστρο του 37χρονου.

“Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν”, προσθέτει η ίδια.

Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του Notos στη Σταδίου για να μη χαθούν 300 θέσεις εργασίας

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Το πολυκατάστημα θα βάλει λουκέτο τον ερχόμενο Αύγουστο

SMS σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών για την πρόληψη των πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Εκστρατεία ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και το Safe Water Sports

«Ελ. Βενιζέλος»: Επιβάτης έφερε μισό εκατ. ευρώ αδήλωτα μετρητά από το Ντουμπάι

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Το χρηματικό ποσό δεσμεύτηκε και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες τελωνειακές υπηρεσίες

Με πάνω από 40 μαχαιpιές σκoτωσε την 39χρονη ο 41χρονος – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Στον Εισαγγελέα Καλαμάτας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/06) ο 41χρονος δράστης της δολοφονίας της 39χρονης στην Καλαμάτα

Έκτακτο επίδομα παιδιού έως €900: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι ‑ Πώς και πόσα θα πάρουν

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Μέχρι 30 Ιουνίου, πληρώνεται το έκτακτο επίδομα των 150 ευρώ για κάθε παιδί

«Μου κατέβασαν βίαια το παντελόνι»: Ανατριχιαστική καταγγελία ακτιβίστριας για βiασμό από Ισραηλινούς στρατιώτες

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
«Με έσπρωχναν, με χτυπούσαν, με έβριζαν, μέσα στο σκοτάδι» ανέφερε ακτιβίστρια του Global Sumud Flotilla

META: Χάκερ έκλεβαν λογαριασμούς στο Instagram μέσω ΑΙ

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα και τα Sephora

Eurostat: Αλμα του πληθωρισμού στην Ελλάδα – Έφτασε στο 5% για τον Μάιο

Οικονομία 02.06.2026
Περαιτέρω αύξηση από τον μήνα Απρίλιο

Ηράκλειο: Ένταση στη δίκη για τον μαρτυρικό θάνατο του 3χρονου Αγγελου

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
«Η νοημοσύνη της 27χρονης μητέρας είναι πολύ χαμηλή»

Χανιά: Νεκρός 70χρονος οικοδόμος μετά από πτώση από ύψος 5 μέτρων

Ελλάδα 02.06.2026
Ο 70χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πτώση από ύψος 5 μέτρων