E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου πέταξε βενζίνη, έκανα ελιγμό και μπήκα στο ταξί»

Επιστρέφει ο εφιάλτης στο Βόλο - Γνωστός ο δράστης στις Αρχές

Δημοσίευση 2/9/2020 | 18:38

«Μου πέταξε βενζίνη, έκανα ελιγμό και μπήκα στο ταξί»

Η 29χρονη κοπέλα περιγράφει στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, τη στιγμή που δέχθηκε επίθεση με βενζίνη από κάποιον που… όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, είναι γνωστός στην περιοχή για τις συγκεκριμένες επιθέσεις αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος! “Μου πέταξε κάποιος βενζίνη και η αντίδρασή μου ήταν ευτυχώς πάρα πολύ γρήγορη….ώστε την απέφυγα… δεν θα πάθαινα κάτι αλλά τρόμαξα πάρα πολύ κι έβαλα μία τσιρίδα…”, λέει η όμορφη γυμνάστρια.

Η 29χρονη Φιλιώ Τσινόγλου ακόμα δε μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης της, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο.

“Τη δεύτερη φορά μου έριξε το υγρό”

“Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά”, λέει το θύμα.
Τρομοκρατημένη, προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και τι θα μπορούσε και η ίδια να είχε πάθει εάν δεν αντιδρούσε αστραπιαία.

“Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ”, λέει η ίδια.

Είναι γνωστός στις Αρχές!

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, φέρεται να είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις Αρχές και στην πόλη του Βόλου. Ήταν στη φυλακή γιατί το 2018, είχε περιλούσει με βενζίνη ένα 20χρονο κορίτσι. Όμως πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί της αποφυλάκισής του, φέρεται να άρχισε ξανά τις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες.

“Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε έτσι, ότι επιτίθεται σε γυναίκες”, αποκάλυψε η γυμνάστρια.

Το story που ανέβασε η ίδια στο Instagram, περιγράφοντας τα όσα είχε ζήσει, έδωσε το θάρρος και σε άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν ότι στο παρελθόν βρέθηκαν και εκείνες στο στόχαστρο του 37χρονου.

“Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν”, προσθέτει η ίδια.

Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το γράμμα του Ντιομαντέ στη νεκρή αδερφή του που «ραγίζει» καρδιές

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Ο 19χρονος Ιβοριανός ποδοσφαιριστής ήδη θεωρείται από τα ανερχόμενα πρόσωπα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου

Μουντιάλ 2026: Τα διαλείμματα ενυδάτωσης προσφέρουν κέρδη 500 εκ. δολάρια στη FIFA

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ορισμένοι παίκτες και προπονητές έχουν εκφράσει δημόσια τα παράπονά τους για αυτή τη μορφή διακοπής των αγώνων…

Μυστήριο με την κόρη βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη και τον πλούσιο σύζυγό της που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η κόρη του σκηνοθέτη από τα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» έφυγε από τη ζωή μαζί με τον σύζυγό της

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Εγκαινιάστηκε το καμαρίνι της στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό της, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μέσα από ένα μόνιμο καμαρίνι αφιερωμένο στη ζωή και την

Η Ταϊλάνδη ετοιμάζει τα πρώτα της καλλιστεία για λεσβίες και τρανς άνδρες

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Με το Tom Thailand 2026, οι toms της Ταϊλάνδης αποκτούν για πρώτη φορά πανεθνική προβολή, σε έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε γυναίκες με αρρενωπή ή ανδρόγυνη έκφραση, αλλά και σε τρανς άνδρες.

Πειραιάς: 77χρονος επιτέθηκε με τρίαινα σε δύο άτομα για μία θέση στάθμευσης

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Επίθεση με τρίαινα σημειώθηκε στον Πειριά, με αφορμή μία θέση στάθμευσης.

Ιστορική στιγμή: Το δυτικό αέτωμα του Παρθενώνα ολοκληρώθηκε έπειτα από 220 χρόνια

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Με την ολοκλήρωση της αναστήλωσης του δυτικού αετώματος και την απομάκρυνση των ικριωμάτων, ο Παρθενώνας εμφανίζεται στην πληρέστερη μορφή του εδώ και δύο αιώνες.

Νέα απάτη στα ΑΤΜ: Η κίνηση που πρέπει να κάνετε για να μην σας κλέψουν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Πώς λειτουργεί το σχέδιο των επιτήδειων

Aπάτη‑μαμούθ σε βάρος 78χρονης στην Κηφισιά: «Μαϊμού» υπάλληλοι ΔΕΔΔΗΕ της άρπαξαν 100.000 ευρώ

Ελλάδα 18.06.2026
Οι δράστες επικοινώνησαν με την 78χρονη και, προσποιούμενοι υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, κατάφεραν να την πείσουν να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα και να τα τοποθετήσει σε σακούλα

Μυστήριο με συνεχόμενους σεισμούς στην Μεσοατλαντική Ράχη

Κόσμος 18.06.2026
Οι γεωλογικές δυναμικές της Μεσοατλαντικής Ράχης

Η εξαφάνιση της Σταυρούλας: Τα «σκοτεινά λεπτά» και το μυστήριο με το κινητό που έκλεισε

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ούτε ένα στοιχείο δεν έχει προκύψει για τον εντοπισμό της 45χρονης - Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά