E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μου πέταξε βενζίνη, έκανα ελιγμό και μπήκα στο ταξί»

Επιστρέφει ο εφιάλτης στο Βόλο - Γνωστός ο δράστης στις Αρχές

Δημοσίευση 2/9/2020 | 18:38

«Μου πέταξε βενζίνη, έκανα ελιγμό και μπήκα στο ταξί»

Η 29χρονη κοπέλα περιγράφει στο LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, τη στιγμή που δέχθηκε επίθεση με βενζίνη από κάποιον που… όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, είναι γνωστός στην περιοχή για τις συγκεκριμένες επιθέσεις αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος! “Μου πέταξε κάποιος βενζίνη και η αντίδρασή μου ήταν ευτυχώς πάρα πολύ γρήγορη….ώστε την απέφυγα… δεν θα πάθαινα κάτι αλλά τρόμαξα πάρα πολύ κι έβαλα μία τσιρίδα…”, λέει η όμορφη γυμνάστρια.

Η 29χρονη Φιλιώ Τσινόγλου ακόμα δε μπορεί να συνέλθει από την επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικότατο δρόμο της πόλης της, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο.

“Τη δεύτερη φορά μου έριξε το υγρό”

“Ήμουν εδώ, με ακολούθησε, τον απέφυγα, τη δεύτερη φορά, μου έριξε το υγρό, έκανα ελιγμό, μπήκα στο ταξί… Έσκυψα γιατί φοβήθηκα ότι θα μου ξαναρίξει και είπα στον οδηγό να φύγει γρήγορα. Μέσα στο ταξί έσκυψα μήπως είναι ανοιχτό το παράθυρο και μου επιτεθεί και τρίτη φορά”, λέει το θύμα.
Τρομοκρατημένη, προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και τι θα μπορούσε και η ίδια να είχε πάθει εάν δεν αντιδρούσε αστραπιαία.

“Μετά άρχισα να σκέφτομαι τι είχε συμβεί, τι θα μπορούσα να πάθω… θυμήθηκα το βιτριόλι και ταράχτηκα πολύ”, λέει η ίδια.

Είναι γνωστός στις Αρχές!

Ο άνθρωπος που της επιτέθηκε, φέρεται να είναι ένας 37χρονος, γνωστός στις Αρχές και στην πόλη του Βόλου. Ήταν στη φυλακή γιατί το 2018, είχε περιλούσει με βενζίνη ένα 20χρονο κορίτσι. Όμως πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί της αποφυλάκισής του, φέρεται να άρχισε ξανά τις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες.

“Ο οδηγός του ταξί τον ήξερε. Ήξερε ότι είναι αυτός, ότι τον λένε έτσι, ότι επιτίθεται σε γυναίκες”, αποκάλυψε η γυμνάστρια.

Το story που ανέβασε η ίδια στο Instagram, περιγράφοντας τα όσα είχε ζήσει, έδωσε το θάρρος και σε άλλες γυναίκες να αποκαλύψουν ότι στο παρελθόν βρέθηκαν και εκείνες στο στόχαστρο του 37χρονου.

“Όταν περπατάω στο δρόμο είμαι έτοιμη μη ξαναγίνει το ίδιο. Μου έστειλαν πολλά μηνύματα κοπέλες ότι τους είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, ότι αυτός ήταν φυλακή, βγήκε και δεν υπάρχει λύση γι’ αυτόν”, προσθέτει η ίδια.

Ο φάκελος του 37χρονου είναι γεμάτος από υποθέσεις γυναικών που τον καταγγέλλουν για επιθέσεις με βενζίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γυναίκα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία και έπαθε ανακοπή – Διασώστες την επανέφεραν στη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ζαν Μένα χτυπήθηκε από κεραυνό έξω από εκκλησία στις ΗΠΑ και υπέστη καρδιακή ανακοπή

Δημιουργήθηκε ομάδα για τη διάσωση του λαγοκέφαλου – «Αξίζει προστασία και σεβασμό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η αξία μιας ζωής δεν πρέπει να κρίνεται αποκλειστικά από τη χρησιμότητα»

ΠΑΟΚ ‑ Μπέβερεν 4‑1: Τεσσάρα ο Δικέφαλος στο ανεπίσημο ντεμπούτο Λίσι, με κέφια ο Ζαφείρης

Αθλητικά Νέα Χτες
Εξαιρετική η πρώτη εντύπωση του νέου ΠΑΟΚ - ο Ντέλιας καθόρισε το πρώτο ημίχρονο

Μαρία Καρυστιανού: Η απάντησή της για το δημοσίευμα περί αγοράς ακινήτου μέσω fund– «Ούτε καν το θυμάμαι»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Μαρία Καρυστιανού έκανε λόγο για «εκβιασμούς», τους οποίους, όπως είπε, δεν αποδέχεται.

Η Μάρω Κοντού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από δύο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο ύστερα από πέσιμο

Τι κρύβουν οι κόκκινοι φάκελοι του Πούτιν για το Καλίνινγκραντ ‑ ποιο είναι το μήνυμα προς το ΝΑΤΟ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Πούτιν συγκάλεσε εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας για τον ρωσικό θύλακα στη Βαλτική, με παρόντες τους επικεφαλής FSB, Αμυνας και Εσωτερικών.

Η Ιταλία ψήνεται στον καύσωνα: 5 νεκροί σε 24 ώρες σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Κόσμος Χτες
Κανόνια νερού έξω από το Κολοσσαίο για τους τουρίστες

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι 57 κατηγορούμενοι για παράνομες επιδοτήσεις ‑ Ποινές φυλάκισης έως τρία έτη

Ελλάδα Χτες
Σε 28 καταδικασθέντες επιβλήθηκαν επίσης χρηματικές ποινές από 500 έως 8.000 ευρώ, με τριετή αναστολή στην εκτέλεση των ποινών

Πέθανε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα μετά επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορά μετά την εμπρηστική επίθεση στου σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Ιταλία: Υπό έρευνα ο Αλεσάντρο Μπαστόνι για υπόθεση εκπόρνευσης ανήλικης

Κόσμος Χτες
Yπόθεση εκπόρνευσης ανηλίκων που συνδέεται με εταιρεία εκδηλώσεων στο Μιλάνο

Αεροπλάνο σε ουρανοξύστη του Πεκίνου: Τι αποκρύπτει η Κίνα για το σοκαριστικό περιστατικό

E-Daily 3.Left Χτες
Τέσσερις μέρες μετά τη συντριβή στον ψηλότερο πύργο της κινεζικής πρωτεύουσας, η κυβέρνηση τηρεί σιγή ιχθύος ενώ εικόνες και αναρτήσεις εξαφανίζονται από το διαδίκτυο.

«Χωρίς εγκέφαλο, καρδιά, πνεύμονες»: Θάνατος μυστήριο ναυτικού στη Βενεζουέλα, έλειπαν όργανά του

E-Daily 2.TopNews Χτες
H οικογένειά του ζήτησε επαναληπτική νεκροψία όταν παρέλαβε τη σορό έναν μήνα αργότερα, διαπιστώνοντας πως τους επεστράφη χωρίς όργανα