E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαρτσελόνα: Απειλεί να φύγει ο Μέσι, αν δεν γίνουν αλλαγές!

Ημέρα ντροπής για την Καταλονία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/8/2020 | 09:28

Μπαρτσελόνα: Απειλεί να φύγει ο Μέσι, αν δεν γίνουν αλλαγές!

Η εκκωφαντική ήττα της Μπαρτσελόνα με 8-2 από τη Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δημιούργησε τάσεις φυγής στο Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό COPE, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ζητεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα που θα την ισχυροποιήσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Βάσει του ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού η επικείμενη απομάκρυνση του Κίκε Σετιέν δεν είναι ικανή να κρατήσει τον Μέσι.

Ημέρα ντροπής για την Καταλονία

Μαύρη μέρα ήταν η χθεσινή για την Καταλονία, καθώς ο εκπρόσωπός τους, η περηφάνια τους, η Μπαρτσελόνα, γνώρισε τον απόλυτο διασυρμό από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League, με 8-2!

Η συντριβή των Καταλανών ενδεχομένως να υπερκαλύπτει ακόμα και αυτό καθ' αυτό το ιστορικό επίτευγμα των Βαυαρών, οι οποίοι σημείωσαν μία από τις μεγαλύτερες - αν όχι τη μεγαλύτερη - νίκη στην -ούτως ή άλλως - γεμάτη διακρίσεις και τίτλους διαδρομή τους. Φαίνεται πως ο κορωνοϊός έπληξε καίρια τους μπλαουγκράνα, τους οποίες μετέτρεψε -τουλάχιστον σε ότι αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση τους Γερμανούς - από απόλυτους κυρίαρχους των ευρωπαϊκών γηπέδων, σε ομαδούλα της σειράς, σε ένα συγκρότημα δίχως πυγμή, θέληση, ένα φάντασμα που κινούσε σαν μαριονέτες της ιστορικές φανέλες.

Μία ήττα, που θα μείνει στην ιστορία γραμμένη ως το «Βατερλό» των Καταλανών, και δη στην έδρα τους, πολύ δε περισσότερο ως μία ημέρα ντροπής, ένα βδέλυγμα στην ιστορία και στην περηφάνια του καταλανικού λαού.

Το 8-2 και ο αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου ενδεχομένως να αποτελέσει το έναυσμα για ριζικές αλλαγές στον σύλλογο της Καταλονίας. Η επόμενη μέρα, με τον λαό της Καταλονίας να αισθάνεται προδοσία και απογοήτευση, αναμένεται να επιφέρει ανακατατάξεις, ίσως και αλλαγή ηγεσίας στην κορυφή του συλλόγου, όπως άρχισε από χθες το βράδυ κιόλας να συζητιέται.

Ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο η Μπάγερν ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα είναι η αντίδραση που έβγαλαν οι παίχτες του Φλικ όταν ισοφαρίστηκαν με 1-1 στο 7ο λεπτό καθώς χρειάστηκαν μόλις 9 λεπτά για να πετύχουν άλλα τρία γκολ και να φτάσουν έτσι στο 4-1 του πρώτου ημιχρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Απόκοσμο σκηνικό στη Γαλλία: Η στιγμή που το «galerne» βυθίζει στο σκοτάδι παραλία εν μέσω καύσωνα, έτρεχαν να σωθούν οι λουόμενοι

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η θερμοκρασία έπεσε 12°C σε μισή ώρα - Κάθε μέρα οι λουόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο φαινόμενο

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο που βίασε επανειλημμένα την πεθερά του ‑ Τι είπε στον εισαγγελέα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Υπό κράτηση 44χρονος στη Λεμεσό μετά από καταγγελία της πεθεράς του για σeξουαλική κακοποίηση και επαναλαμβανόμενη παρενόχληση.

Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Έσπασαν το όχημα και άρπαξαν εξοπλισμό, «μας περικύκλωσαν με κατσούνες»

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το συνεργείο είχε πάει στην περιοχή για να αντικαταστήσει μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

Κόσμος 14.07.2026
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»