E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπαρτσελόνα: Απειλεί να φύγει ο Μέσι, αν δεν γίνουν αλλαγές!

Ημέρα ντροπής για την Καταλονία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/8/2020 | 09:28

Μπαρτσελόνα: Απειλεί να φύγει ο Μέσι, αν δεν γίνουν αλλαγές!

Η εκκωφαντική ήττα της Μπαρτσελόνα με 8-2 από τη Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δημιούργησε τάσεις φυγής στο Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό COPE, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ζητεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα που θα την ισχυροποιήσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Βάσει του ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού η επικείμενη απομάκρυνση του Κίκε Σετιέν δεν είναι ικανή να κρατήσει τον Μέσι.

Ημέρα ντροπής για την Καταλονία

Μαύρη μέρα ήταν η χθεσινή για την Καταλονία, καθώς ο εκπρόσωπός τους, η περηφάνια τους, η Μπαρτσελόνα, γνώρισε τον απόλυτο διασυρμό από την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά του Champions League, με 8-2!

Η συντριβή των Καταλανών ενδεχομένως να υπερκαλύπτει ακόμα και αυτό καθ' αυτό το ιστορικό επίτευγμα των Βαυαρών, οι οποίοι σημείωσαν μία από τις μεγαλύτερες - αν όχι τη μεγαλύτερη - νίκη στην -ούτως ή άλλως - γεμάτη διακρίσεις και τίτλους διαδρομή τους. Φαίνεται πως ο κορωνοϊός έπληξε καίρια τους μπλαουγκράνα, τους οποίες μετέτρεψε -τουλάχιστον σε ότι αφορά τη χθεσινή αναμέτρηση τους Γερμανούς - από απόλυτους κυρίαρχους των ευρωπαϊκών γηπέδων, σε ομαδούλα της σειράς, σε ένα συγκρότημα δίχως πυγμή, θέληση, ένα φάντασμα που κινούσε σαν μαριονέτες της ιστορικές φανέλες.

Μία ήττα, που θα μείνει στην ιστορία γραμμένη ως το «Βατερλό» των Καταλανών, και δη στην έδρα τους, πολύ δε περισσότερο ως μία ημέρα ντροπής, ένα βδέλυγμα στην ιστορία και στην περηφάνια του καταλανικού λαού.

Το 8-2 και ο αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου ενδεχομένως να αποτελέσει το έναυσμα για ριζικές αλλαγές στον σύλλογο της Καταλονίας. Η επόμενη μέρα, με τον λαό της Καταλονίας να αισθάνεται προδοσία και απογοήτευση, αναμένεται να επιφέρει ανακατατάξεις, ίσως και αλλαγή ηγεσίας στην κορυφή του συλλόγου, όπως άρχισε από χθες το βράδυ κιόλας να συζητιέται.

Ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο η Μπάγερν ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα είναι η αντίδραση που έβγαλαν οι παίχτες του Φλικ όταν ισοφαρίστηκαν με 1-1 στο 7ο λεπτό καθώς χρειάστηκαν μόλις 9 λεπτά για να πετύχουν άλλα τρία γκολ και να φτάσουν έτσι στο 4-1 του πρώτου ημιχρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή ‑ Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

Εύβοια: Με καφέ και μωβ μέδουσες γέμισε η θάλασσα και προκαλεί ανησυχία

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Εκατοντάδες μέδουσες έχουν κατακλύσει παραλίες στον Ευβοϊκό κόλπο

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου, δείτε εάν κερδίσατε έως 50.000 ευρώ

E-Daily 2.TopNews 29.04.2026
Πραγματοποιήθηκε η φορολοταρία για τις συναλλαγές του Μαρτίου

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Ελλάδα 29.04.2026
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Κόσμος 29.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»