E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Διασωληνώθηκαν 2 ασθενείς με κορωνοϊό από τον γάμο στον Αμπελώνα

Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/8/2020 | 12:17

Λάρισα: Διασωληνώθηκαν 2 ασθενείς με κορωνοϊό από τον γάμο στον Αμπελώνα

Δύο ασθενείς που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό στον γάμο στον Αμπελώνα διασωληνώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Αρχικά, είχε διασωληνωθεί αργά χθες το βράδυ μια 63χρονη γυναίκα , η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα η διασωλήνωση ενός 70χρονου ασθενούς, η κατάσταση του οποίου παρουσίασε επίσης ραγδαία επιδείνωση.

Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.

Την ίδια ώρα θετικά είναι τα νέα που έρχονται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορωνοϊό μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς σε 65 δείγματα που πάρθηκαν και εξετάστηκαν δεν βρέθηκε κανένα θετικό.

Να σημειωθεί, πως αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο γιατρός του Περιφερειακού Ιατρείου Αμπελώνα.

Με ανάλογο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες επτά γιατροί των δύο νοσοκομείων της θεσσαλικής πόλης είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.