E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μήνυμα Χαρδαλιά στους νέους: Σας μιλάω σαν πατέρας, είστε οι επόμενοι ήρωες

«Σας μιλάω από καρδιάς. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν έχει ζήσει έντονα καλοκαίρι;»

Δημοσίευση 4/8/2020 | 20:06

Μήνυμα Χαρδαλιά στους νέους: Σας μιλάω σαν πατέρας, είστε οι επόμενοι ήρωες

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έστειλε μήνυμα προς τους νέους και τους καλεί να συμβάλουν στη μάχη για τον κορωνοϊό, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να λέει «είστε οι επόμενοι ήρωες».

Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτών από τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα από το υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο κ. Χαρδαλιάς μίλησε «ως πατέρας» -όπως ανέφερε- προς τους νέους.

«Σας μιλάω από καρδιάς. Υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν έχει ζήσει έντονα καλοκαίρι; Αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ τα νέα παιδιά, τα οποία νιώθουν την ανάγκη και νιώθουν, αν θέλετε, και περισσότερο άτρωτοι. Βράζει το αίμα τους. Σε αυτούς απευθύνομαι. Και σαν πατέρας. Και τους ζητώ να συμβάλλουμε όλοι», ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς πρόσθεσε: «Είναι τα νέα παιδιά, τα οποία θα πρέπει να περιφρουρήσουν τα ζητήματα αυτά. Είναι τα νέα παιδιά, που θα είναι οι επόμενοι ήρωες στην προσπάθεια να προστατεύσουμε τους μεγάλους ανθρώπους, τους ανθρώπους που έχουν νοσήματα ή μπορεί να κινδυνεύσουν.

Τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας. Είναι εκείνα τα νέα παιδιά, που μπορούν να αντισταθούν σε οτιδήποτε δεν τους αρέσει, αλλά είναι η ώρα που θα πρέπει, με την ευθύνη που τους διακρίνει όλους αυτούς τους μήνες, να μπούνε μπροστά στην προσπάθεια αυτή. Είναι οι νέοι, που θα κληθούν να ζήσουν σε μια κοινωνία, η οποία θα πρέπει να είναι καλύτερη.

Και μέσα από αυτή την κρίση να βγούμε κερδισμένοι. Και σαν χώρα. Να πάει μπροστά η πατρίδα μας. Είναι αυτά τα νέα παιδιά, τα οποία κοιτάμε στα μάτια και τους ζητάμε να περιφρουρήσουν ό,τι σημαντικό έχει γίνει στην κοινωνία τους τελευταίους μήνες. Είναι, ναι, αυτά τα νέα παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θρίλερ στη Χαλκιδική: 13χρονος τουρίστας τραυματίστηκε σοβαρά σε θαλάσσιο πάρκο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
13χρονος υπήκοος Ρουμανίας τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο του Αγίου Νικολάου και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Φωτιά στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση δύο οικισμών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η φωτιά έχει εκδηλωθεί κοντά σε κατοικίες

Ζελένσκι ειρωνεύεται τη Μόσχα: Αν ελέγχουν την Κονταντίνοφκα, τότε ο Πούτιν δεν θα είχε πρόβλημα να με συναντήσει εκεί

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αν η Κονταντίνοφκα βρισκόταν υπό ρωσικό έλεγχο, τότε ίσως ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ) Πούτιν να μην είχε κανένα πρόβλημα να με συναντήσει εκεί», δήλωσε ο Ζελένσκι

Καιρός: Έρχεται και νέα επιδείνωση του καιρού για 48 ώρες ‑ Προειδοποίηση Αρναούτογλου

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Βροχές σήμερα σε όλη τη χώρα ωστόσο θα έρθει και νέα κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Το μοναδικό ηφαίστειο στη Γη που εκτοξεύει μικροσκοπικούς κρυστάλλους χρυσού ‑ 80 gr κάθε μέρα

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Περισσότερες από τρεις δεκαετίες αργότερα οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν ακριβώς πώς σχηματίζονται οι κρύσταλλοι χρυσού στο όρος Έρεβος

Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, έχασε 2‑0 από την Παολίνι και αποχαιρέτισε το Wimbledon

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την Ιταλίδα αντίπαλο της η οποία επικράτησε με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στους 16 του λονδρέζικου open

Συγκίνηση στο Μουντιάλ: Ο Νούνο ντα Κόστα ξέσπασε σε δάκρυα στην αγκαλιά της οικογένειάς του

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η συγκινητική αγκαλιά με τη σύζυγο και το παιδί του μετά τον αποκλεισμό του Πράσινου Ακρωτηρίου κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αυλαία», έγραψε η μητέρα του σε ανάρτησή της στο Facebook - Η απώλειά του βύθισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο ‑ Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο, λέει ο Γεωργιάδης

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η σύλληψη του ιατρού δεν έχει «καμμία σχέση ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης»

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.