E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτοκτόνησε ο 27χρονος εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Σύμφωνα με τις αναφορές αυτοπυροβολήθηκε

Δημοσίευση 13/7/2020 | 08:06

Αυτοκτόνησε ο 27χρονος εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Πρόωρο τέλος στη ζωή του, σε ηλικία μόλις 27 ετών, φέρεται να έδωσε ο εγγονός του άλλοτε «βασιλιά της ροκ», Έλβις Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΜΖ, ο Μπέντζαμιν Κίο, γιος της κόρης του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, αυτοκτόνησε στην Καλιφόρνια όπου ζούσε, προκαλώντας σοκ στην παγκόσμια κοινότητα.

Ο Μπέντζαμιν ήταν ο καρπός του έρωτα της κόρης του Βασιλιά Έλβις με τον μουσικό Ντάνι Κίο. Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, ο εγγονός του Πρίσλεϊ αυτοπυροβολήθηκε στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, όπου διέμενε. Οι λόγοι που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν έγιναν γνωστοί προς το παρόν.

Ο Ρότζερ Γουιντινόφσκι, εκπρόσωπος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, δήλωσε στο CNN ότι η μητέρα του αυτόχειρα είναι «τελείως συντετριμμένη και απαρηγόρητη», όμως προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τα 11χρονα δίδυμά της και την μεγαλύτερη κόρη της, Ράιλι.

«Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν η αγάπη της ζωής της», είπε χαρακτηριστικά ο Γουιντινόφσκι, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεαρού και την ημερομηνία θανάτου του.

Ο Μπεν Κίο, ο οποίος διατηρούσε χαμηλό προφίλ στη ζωή του, έμοιαζε τρομερά με τον θρυλικό παππού του. Στην ομοιότητα αυτή είχε αναφερθεί στο παρελθόν και η μητέρα του: «Ο Μπεν μοιάζει τόσο πολύ με τον Έλβις... Όταν ερχοταν στο Όπρι (μουσική σκηνή) όλοι γυρνούσαν και τον κοιτούσαν. Ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του επειδή η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή». Η Λίζα Μαρί είχε γράψει μάλιστα και ένα τραγούδι για τον Μπεν με τίτλο «Storm and Grace».

Ο εγγονός του Έλβις αγαπούσε τη μουσική και ονειρευόταν να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών του και του παππού του.

Μεταξύ των διασήμων που έσπευσαν να συλλυπηθούν την μητέρα του Κίο στα social media ήταν και η Νάνσι Σινάτρα. «Σε ήξερα πριν ακόμα σε γεννήσει η μαμά σου και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι έκρυβες τόσο πόνο στη ζωή σου», γράφει στην ανάρτησή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σέρρες: Κάθειρξη 10 ετών στον 16χρονο για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 17χρονου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Την ενοχή του κατηγορούμενου με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση είχε ζητήσει και η εισαγγελέας

Πότε απαγορεύεται ο ιδιοκτήτης να ζητήσει αύξηση ενοικίου

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Τι συμβουλεύει η ΕΕΚΕ για να μην τη «πατήσεις»

Γιατί δεν πέφτει η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Παρά την πτώση του πετρελαίου, η Ελλάδα παραμένει από τις ακριβότερες χώρες στα καύσιμα - Οι φόροι, τα διυλιστήρια και το «πλαφόν» στο μικροσκόπιο

Ξεμένουν από προσωπικό τα νοσοκομεία της Αθήνας

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Είναι ενδεικτικό ότι σε όλο το ΕΣΥ παραμένουν κενές 20.000 οργανικές θέσεις μόνο νοσηλευτών

Αμερικανός υπουργός Ενέργειας: «Καύσωνας; Υπερβολές... Το κρύο σκοτώνει περισσότερο»

Κόσμος 27.06.2026
Διαφορετική προσέγγιση στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής από τις κυβερνήσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη - Ειδικοί υποστηρίζουν ότι η σύγκριση μεταξύ θανάτων από ψύχος και καύσωνα είναι παραπλανητική

Formula 1: Δραματική στιγμή στην Αυστρία, ο Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις μπαριέρες

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ο Μαξ Φερστάπεν έχασε τον έλεγχο της RB22 και κατέληξε στις μπαριέρες της στροφής 9 στις κατατακτήριες δοκιμές της Αυστρίας.

Εκβιασμός μέσω social media: 41χρονος πλήρωσε 4.770 ευρώ μετά από διαδικτυακή απάτη με χαρτομαντεία

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ταυτοποιήθηκε 36χρονη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της

Λιβαδειά: «Πήγα τη γυναίκα μου να γεννήσει και δεν την έφερα ποτέ πίσω»

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Ζητά απαντήσεις ο σύζυγος της 35χρονης που πέθανε μετά τη γέννα

86χρονη έχασε 180.000 ευρώ σε τηλεφωνική απάτη, της είπαν ότι πρόκειται να αλλάξει νόμισμα η χώρα

E-Daily 2.TopNews 27.06.2026
Οι δράστες την κράτησαν στο τηλέφωνο για αρκετή ώρα, πείθοντάς την ότι επρόκειτο για απολύτως νόμιμη και επείγουσα διαδικασία

Πολωνία: Κεραυνός «χτυπά» το εμβληματικό συντριβάνι του Βρότσλαβ – Βίντεο

E-Daily 3.Left 27.06.2026
Από τον κεραυνό προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο σύστημα φωτισμού, με τις παραστάσεις να αναστέλλονται