E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Γονείς με δίδυμα πήγαν στο νοσοκομείο το «λάθος» παιδί

Ανησύχησαν καθώς είχε συμπτώματα κορωνοϊού

Δημοσίευση 12/7/2020 | 17:18

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Γονείς με δίδυμα πήγαν στο νοσοκομείο το «λάθος» παιδί

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με γονείς διδύμων, οι οποίοι πάνω στον... πανικό τους μετέφεραν στο νοσοκομείο «λάθος» παιδί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι γονείς είδαν το ένα από τα δύο παιδιά τους να έχει πυρετό και δύσπνοια. Οπως είναι φυσικό, ανησύχησαν καθώς πρόκειται για συμπτώματα του κορωνοϊού και έσπευσαν στο νοσοκομείο. Το νεαρό ζευγάρι εξήγησε στους γιατρούς την κλινική εικόνα που παρουσίαζε το βρέφος, ότι δηλαδή εδώ και δύο μέρες έχει υψηλό πυρετό και δύσπνοια.

Οι γιατροί βάση πρωτοκόλλου αντιμετώπισαν το περιστατικό ως ύποπτο για τη νόσο Covid-19. Ωστόσο, όταν εξέτασαν το μωρό, δεν διαπίστωσαν πυρετό, ενώ και το οξυγόνο του ήταν σε εξαιρετικά επίπεδα. Οι γιατροί εξήγησαν στους γονείς πως το παιδί δεν παρουσιάζει κανένα από τα συμπτώματα που τους περιέγραψαν και η μητέρα, απάντησε στον γιατρό: «Ξέρετε έχω δίδυμα και ο άντρας μου μπερδεύτηκε και έφερε το… άλλο μωρό!», απάντηση που ξάφνιασε τους γιατρούς.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/peristatiko-kriti-lathos-paidi-nosokomeio-didyma

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Fake news στην Ευρώπη: Η θέση της Ελλάδας

Κόσμος 03.02.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

Νεκρός άνδρας στη Βούλα: Έφερε τραύμα στον λαιμό

Ελλάδα 03.02.2026
Συναγερμός στις Αρχές - Οι πρώτες πληροφορίες

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής

Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE

Κόσμος 03.02.2026
Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί έξω από το σπίτι τους με μια πινακίδα που έγραψε «ευχαριστούμε για τις προσευχές σας»