E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οικογενειακή τραγωδία ‑ Ζαχάρω: Γιατί ο πατέρας σκότωσε τον γιο και αυτοκτόνησε

Τι ερευνούν οι αστυνομικοί

Δημοσίευση 7/7/2020 | 08:19

Οικογενειακή τραγωδία ‑ Ζαχάρω: Γιατί ο πατέρας σκότωσε τον γιο και αυτοκτόνησε

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλειας, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν από τους γιους του, πριν στρέψει την κάνη του όπλου προς το μέρος του και βάλει τέρμα στη ζωή του, ερευνούν οι αστυνομικοί στην περιοχή, με ανακρίσεις που διεξάγονται κυρίως στο πλαίσιο της οικογένειας, αλλά και στο φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, αλλά φαίνεται πως η προστριβή -για άγνωστους λόγους- μεταξύ του 86χρονου πατέρα και του 45χρονου γιου του, είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος λογόφεραν για πολλοστή φορά. Έμελλε όμως να είναι η τελευταία, καθώς ο 86χρονος πήρε το όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο είναι πιθανό να προσφέρει απαντήσεις.

zaxaro-spiti-tragodia2


Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα και είχε εννέα παιδιά, ενώ η σύζυγός του απεβίωσε πριν χρόνια.

Ο μικρότερος γιός του, είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Τα αδέρφια του τον περίμεναν, αλλά τελικά ενημερώθηκαν για το κακό που είχε χτυπήσει την οικογένεια τους.

Η αστυνομία αναζητά απαντήσεις για τους λόγους που οδήγησαν τον 86χρονο στο έγκλημα και ακολούθως στην αυτοκτονία, ενώ κομβικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχει ο λόγος των προστριβών μεταξύ του συνταξιούχου εκπαιδευτικού και του 45χρονου γιου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αεροπορικό ατύχημα για τον ιδιοκτήτη της Calzedonia: Σώθηκε χάρη σε αλεξίπτωτο

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Το περιστατικό με τον Ιταλό επιχειρηματία, Σάντρο Βερονέζι, σημειώθηκε όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε παρουσίασε βλάβη εν πτήσει

Πρωτομαγιά: Ακινητοποιημένα πλοία και ΜΜΜ ‑ Αναλυτικά όσοι απεργούν

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Ποιοι συμμετέχουν με 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Από 1η Μαΐου υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις που διακινούν αγαθά

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Το μέτρο έπρεπε να θεσπιστεί από τον Δεκέμβριο, αλλά είχε λάβει αναβολή

«Σε γέννησα για να μου φύγεις στα 13»: Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 13χρονου

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία της Ηλείας έχουν βυθιστεί στο πένθος μετά τον τραγικό χαμό του 13χρονου αγοριού

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε παράνομο γηροκομείο στους Αμπελόκηπους

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Αιφνιδιαστική έφοδος αποκάλυψε παράτυπη δομή «φροντίδας» ηλικιωμένων που λειτουργούσε κάτω υπό άθλιες συνθήκες

H Eυρώπη έχει πρόβλημα: Δεν γνωρίζει πόσα καύσιμα της απομένουν

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Εν μέσω ανησυχίας ότι η κάνουλα θα στερέψει, η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν φαίνεται να έχει σαφή εικόνα για τα αποθέματα που έχει στη διάθεσή της.

Θρίλερ ανοιχτά της Κρήτης: Ισραηλινές δυνάμεις κατέλαβαν τη διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Καταγγελίες για χρήση όπλων, λέιζερ και παρεμβολές στις επικοινωνίες

Νέα εποχή στις αθλητικές μεταδόσεις: Το Disney+ εξασφάλισε τα δικαιώματα για το Champions League

E-Daily 3.Left 30.04.2026
Μετά τη δημοπρασία για 19 τηλεοπτικές αγορές που αφορούν την περίοδο 2027-2031

Αντιδράσεις φαρμακοποιών για την delivery παράδοση φαρμάκων κατ’ οίκον

E-Daily 2.TopNews 30.04.2026
Η απάντησή τους - Τι υποστηρίζουν