E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γυρίζει την πλάτη στον Τραμπ ο δισεκατομμυριούχος που τον στήριξε όσο κανείς άλλος

Ο πιο γνωστός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ στη Silicon Valley

Δημοσίευση 3/7/2020 | 16:43

Γυρίζει την πλάτη στον Τραμπ ο δισεκατομμυριούχος που τον στήριξε όσο κανείς άλλος

Ο πιο γνωστός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ στη Silicon Valley, ο Πίτερ Τιλ, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχει χάσει πλέον την ισχυρή του πεποίθηση ότι ο Τραμπ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές του 2020.

Πηγές της Wall Street Journal αναφέρουν ότι ο συνιδρυτής του Paypal είπε ότι δεν θα συμμετάσχει στη φετινή εκλογική εκστρατεία όπως έκανε το 2016, επειδή πιστεύει ότι είναι όλο και πιο απίθανο να κερδίσει ο Τραμπ.

Αν και ενδέχεται να ψηφίσει ο ίδιος τον Τραμπ, ο Τίλ δεν έχει δωρίσει χρήματα στην εκστρατεία μέχρι στιγμής και δεν σκοπεύει να το κάνει, ανέφεραν οι πηγές. Επίσης, δεν σκοπεύει να μιλήσει στο Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο φέτος, αναφέρουν.

Τα σχόλια του Τιλ έγιναν σε ιδιωτικές συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες στο σπίτι του στη Χαβάη, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα.

Ο Τίλ αναφέρθηκε στον οικονομικό αντίκτυπο της πανδημίας ως λόγο για τον οποίο ο Τραμπ θα δυσκολευτεί, καθώς πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα βρίσκονται σε βαθιά ύφεση με διψήφια ποσοστά ανεργίας κατά την εκστρατεία.

Σύμφωνα με μια πηγή, ο Τιλ συνέκρινε την εκστρατεία Τραμπ με το «S.S. Minnow», το πλοίο από το αμερικανικό σήριαλ «Gilligan’s Island» που ξεβράζεται στην παραλία.

Ο Τιλ είπε ότι θα διοχετεύσει τα χρήματά του για να στηρίξει Ρεπουμπλικάνους υποψηφίους για τη Βουλή και τη Γερουσία, πρόσθεσε η πηγή.

Εκπρόσωπος της εκστρατείας Τραμπ δήλωσε ότι ο Τιλ παραμένει υποστηρικτής του.

Ο Τιλ είναι ένας από τους πιο στενούς συμμάχους του Τραμπ στο τεχνολογικό οικοσύστημα της Silicon Valley. Έχει παρακαθήσει σε πολλά ιδιωτικά δείπνα μαζί με τον πρόεδρο και CEO του Facebook Μάρκ Ζάκερμπεργκ ενώ η εταιρεία ανάλυσης δεδομένων του, η Palantir, έχει συνεργαστεί στενά με την κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ θέλει να ξανανοίξει τις φυλακές του Αλκατράζ

Κόσμος Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά 152 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να μετατρέψει ξανά το ιστορικό Αλκατράζ σε υπερσύγχρονη φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Οι πρώτες εντυπωσιακές φωτογραφίες της NASA από τη Σελήνη που κόβουν την ανάσα

Κόσμος Χτες
Η δεύτερη εικόνα παρουσιάζει τη Γη ως μια «γαλάζια κουκκίδα»

Δώρο Πάσχα: Τι δικαιούνται μισθωτοί και απολυμένοι – Το περιθώριο για την καταβολή

Οικονομία Χτες
Τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση μη καταβολής από τον εργοδότη

20χρονος ψαράς βούτηξε και έσωσε λευκό καρχαρία στην Καλιφόρνια

Κόσμος Χτες
Είχε μπλεχτεί στην πετονιά του

Εργατικό ατύχημα στο Κιάτο: «Λουκέτο» στο συσκευαστήριο που δούλευε η 40χρονη

Ελλάδα Χτες
Αναρρώνει εκτός κινδύνου η γυναίκα - Nέες πληροφορίες για το συμβάν

Με τι καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός Χτες
Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός αρκετές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας

Ανασχηματισμός: Η ψυχική υγεία στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά την παραίτηση Βαρτζόπουλου

Ελλάδα Χτες
Ο Αδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον απερχόμενο υφυπουργό Υγείας

Artemis II: Πρόβλημα στην διαστημική τουαλέτα έφερε... αναστάτωση

Κόσμος Χτες
Το κέντρο ελέγχου της αποστολής της έδωσε οδηγίες για την επίλυση του προβλήματος

Χάκαραν το Ουφίτσι: «Μπήκαν παντού» και τώρα ζητούν «λύτρα» από το μουσείο

Κόσμος Χτες
Οι χάκερ απειλούν να πουλήσουν τις πληροφορίες που έχουν κλαπεί, στο dark web

Ένα πρόβλημα που γνωρίζει κάθε εργαζόμενος εμφανίστηκε στo Artemis II

Tech + Science Χτες
H πρώτη τεχνική δυσλειτουργία δεν αφορούσε το σκάφος ή τα συστήματα πλοήγησης, αλλά κάτι πολύ πιο απλό