E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ντροπή: Ζήτησαν από οικογένεια να μετακομίσει, γιατί «ενοχλούσε» το αυτιστικό παιδί

Οι γείτονες έπεισαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να ζητήσει από την οικογένεια να αποχωρήσει, καθώς τους ενοχλούσε το παιδί με αυτισμό που έχουν.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/6/2020 | 20:42

Ντροπή: Ζήτησαν από οικογένεια να μετακομίσει, γιατί «ενοχλούσε» το αυτιστικό παιδί

Μερικές φορές χρειάζεται να διαβάσεις δύο φορές ένα ρεπορτάζ για να πιστέψεις ότι δεν κατάλαβες λάθος. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η είδηση από την Ξάνθη, που αφορά μια οικογένεια με αυτιστικό παιδάκι.

Ένα τέτοιο περιστατικό λοιπόν έλαβε χώρα στην Ξάνθη τις τελευταίες μέρες και διαβάζοντάς το, βγαίνεις από τα ρούχα σου. Μια οικογένεια αναγκάζεται να ψάξει για νέο σπίτι, επειδή το παιδί με αυτισμό ενοχλεί τους γείτονες. Η ιδιαιτερότητα αυτή του παιδιού, ενοχλεί τους γείτονες σε τέτοιο βαθμό που να ζητήσουν από τον ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε έξωση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της οικογένειας μέσω ενός ποσταρίσματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μυστήριο με επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία: Αγνοούνται μετά από αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa

Αθλητικά Νέα 09.04.2026
Αγνοούνται επτά ποδοσφαιριστές από την Ερυθραία μετά από έναν αγώνα για τα προκριματικά του Copa Africa 2027.

Ανάκληση φέτας από τον ΕΦΕΤ: Συναγερμός για λιστέρια σε γνωστή μάρκα

Ελλάδα 09.04.2026
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), στο πλαίσιο επιδημιολογικής διερεύνησης, διενήργησε έκτακτο έλεγχο και προέβη σε ανάκληση τυριού «Φέτα».

«Έκρηξη» στις απάτες με κρυπτονομίσματα

Οικονομία 09.04.2026
Πώς «ψαρεύουν» θύματα στα social media

Πρόβλημα πάλι στο Μετρό Θεσσαλονίκης από ακινητοποίηση συρμού

Ελλάδα 09.04.2026
Χρειάστηκε να κατέβουν και να περπατήσουν σχεδόν μισό χιλιόμετρο μέσα στη σήραγγα μέχρι τον σταθμό

Μαρούσι: Ανδρας μαχαίρωσε 17χρονο για να τον ληστέψει

Ελλάδα 09.04.2026
Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα

Ελλάδα 09.04.2026
Πώς θα λειτουργήσουν μέχρι το Πάσχα

Προσοχή: Νέα απάτη με SMS για δήθεν Fuel Pass ‑ Μην πατήσετε το link

Ελλάδα 09.04.2026
Οι δράστες αποστέλλουν μηνύματα που δήθεν προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών

Σε μία εβδομάδα η ΑΑΔΕ θα πατήσει το κουμπί ...για σένα ‑ Οι παγίδες των προσυμπληρωμένων δηλώσεων

Οικονομία 09.04.2026
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί από την ΑΑΔΕ