E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι βρήκε η αστυνομία «καθαρή» εικόνα της δράστιδας

Μια κάμερα υψηλής ανάλυσης κατέγραψε την γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/6/2020 | 18:54

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι βρήκε η αστυνομία «καθαρή» εικόνα της δράστιδας

Την “καθαρή” εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην περιοχή της Καλλιθέας, έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατάει κάτι στο χέρι της – ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιέχει το βιτριόλι.

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

Ωστόσο, η… πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Ακόμα και η οδηγός ταξί που έδωσε την κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά το γεγονός πως επί ημέρες μετέφερε την μυστηριώδη γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα, στην Καλλιθέα, επί της Λ. Θησέως, δεν ήταν σε θέση να δώσει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της, καθώς: “…κάθε φορά που έμπαινε στο ταξί από το Μετς, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, πάντα ένα σκούρο πανωφόρι μακρύ, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα”, λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της η οδηγός.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν την οδηγό, όταν έφτασαν στα χέρια τους βίντεο από την διαφυγή της μυστηριώδους γυναίκας. Από εκεί και έπειτα η οδηγός τους εξιστόρησε στην κατάθεση του, ολόκληρο το σατανικό της σχέδιο.

Συγκεκριμένα -σύμφωνα με τις πληροφορίες- περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας, η σατανική γυναίκα είχε επικοινωνήσει από τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ στο Μετς με εταιρεία ταξί, ζητώντας ένα όχημα.

Η οδηγός ταξί που έφτασε στο σημείο και την παρέλαβε, την μετέφερε στην περιοχή της Καλλιθέας, κοντά στην Αγία Ελεούσα, επίσης κοντά με το σημείο της επίθεσης. Η μυστηριώδης γυναίκα της είπε να την περιμένει, προκειμένου στην συνέχεια να την μεταφέρει στην Λ. Συγγρού, κοντά στον Άγιο Σώστη.

Παράλληλα, στην πρώτη τους διαδρομή, είπε στην οδηγό ταξί πως ενδιαφέρεται για έναν οδηγό για μερικές ημέρες, καθώς είχε να κάνει κάποιες δουλειές, για να λάβει την απάντηση πως πρέπει να ενημερώσει για αυτό την εταιρεία του, καθώς ο ίδιος δεν είναι αυτόνομος. Έτσι και έγινε. Η σατανική γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρεία και έκλεισε τελικά το ταξί για τις διαδρομές που ήθελε.

Σχεδόν επί μιάμιση εβδομάδα, μέρα παρά μέρα, η μυστηριώδης γυναίκα επικοινωνούσε με την εταιρεία, πάντα από τον συγκεκριμένο θάλαμο στο Μετς και ζητούσε το ίδιο ταξί, προκειμένου να μεταβεί στην Αγία Ελεούσα και στην συνέχεια στην Λ. Συγγρού, όπως έκανε άλλωστε και την ημέρα που σημειώθηκε η επίθεση στην Ιωάννα.

Όμως εκείνη την ημέρα έκανε μια κίνηση που τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κάνει. Πριν μπει στο ταξί και ενώ είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση, σταμάτησε σε καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στην Αγία Ελεούσα, όπου και την περίμενε το ταξί, έκανε ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα, μπήκε στο όχημα και έφυγαν για την Λ. Συγγρού.

Οι αρχές ερευνούν αν αυτό το τηλεφώνημα, έγινε στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την επίθεση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κεφαλονιά: Τα «σπάσανε» οι 3 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Μυρτούς ‑ Δεν λένε ούτε «γεια»

Ελλάδα 20.04.2026
Σιωπηλοί οι «φίλοι» της 19χρονης Μυρτούς που σήμερα θα μεταφερθούν στον Κορυδαλλό

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σώος ο 26χρονος που είχε εξαφανιστεί από τις Συκιές – Τον εντόπισε πολίτης

Ελλάδα 20.04.2026
Ο 26χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 15 Απριλίου, ενώ είχε εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Τρόμος σε τσίρκο στη Ρωσία: Τίγρης βγήκε από το προστατευτικό δίχτυ και πήγε... βόλτα στις κερκίδες

Κόσμος 20.04.2026
«Δεν είναι ότι δεν υπήρχε 100% καμία απειλή για το κοινό, αλλά αυτές είναι ήμερες τίγρεις» ισχυρίστηκε ο διευθυντής του τσίρκου

Ο στρατός του Ισραήλ παραδέχεται ότι μέλος του χτυπούσε με σφυρί άγαλμα του Ιησού στον Λίβανο

Κόσμος 20.04.2026
Η συμπεριφορά «δεν συνάδει με τις αξίες» που αναμένει να εφαρμόζουν τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων, λένε οι IDF για το περιστατικό που προκάλεσε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα

ΗΠΑ: Η στιγμή που Αμερικανοί καταλαμβάνουν πλοίο με ιρανική σημαία ‑ Βίντεο

Κόσμος 20.04.2026
Σύμφωνα με το CENTCOM, το βίντεο έδειχνε πεζοναύτες να διασχίζουν την Αραβική Θάλασσα πριν επιβιβαστούν στο πλοίο

Σίνδος: Αγελάδα βγήκε βόλτα στην Εθνική Οδό και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Ελλάδα 20.04.2026
Το ζώο έφυγε από το κοπάδι του και βγήκε στον δρόμο σημαίνοντας συναγερμό στην Τροχαία αλλά και στην εταιρεία διαχείρισης της Εθνικής Οδού

Ιράν:«Εκκενώστε το μηχανοστάσιο, ετοιμαζόμαστε για πυρά ακινητοποίησης»

Κόσμος 20.04.2026
Aντιτορπιλικό των ΗΠΑ σταμάτησε ιρανικό πλοίο που επιχείρησε να σπάσει τον αμερικανικό αποκλεισμό

Τραγικό τέλος για 38χρονη Βραζιλιάνα σε αγώνα ironman στο Τέξας: Βρέθηκε στον πάτο μιας λίμνης

Κόσμος 20.04.2026
Φίλος της Μάρα Φλάβια Αραούχο άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τις ημέρες πριν από τον αγώνα

Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες‑πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Κόσμος Χτες
Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ

Τραμπ: Προειδοποίηση σε Ιράν – «Αν δεν υπογράψει τη συμφωνία, θα ανατινάξουμε ολόκληρη τη χώρα»

Κόσμος Χτες
Η Τεχεράνη δεν έχει αποφασίσει προς το παρόν αν θα στείλει διαπραγματευτική ομάδα στο Πακιστάν, ο Τραμπ στέλνει Βανς, Γουίτκοφ και Κούσνερ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 3‑0: Τον διέλυσε και αγκάλιασε το πρωτάθλημα

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ομάδα του Νίκολιτς είχε την απόλυτη υπεροχή του αγώνα και με αυτογκόλ του Κεντζιόρα και γκολάρα του Κοϊτά πήρε το τρίποντο

Πέθανε ο Νίκος Καραγεωργίου, ο ιδρυτής της «3 άλφα»

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 17 Απριλίου, ο Νίκος Καραγεωργίου ιδρυτής της «3 άλφα» και Α΄ αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς