E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι βρήκε η αστυνομία «καθαρή» εικόνα της δράστιδας

Μια κάμερα υψηλής ανάλυσης κατέγραψε την γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/6/2020 | 18:54

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι βρήκε η αστυνομία «καθαρή» εικόνα της δράστιδας

Την “καθαρή” εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην περιοχή της Καλλιθέας, έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, η σατανική γυναίκα φορούσε μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατάει κάτι στο χέρι της – ένα μπλε δοχείο που πιθανότατα περιέχει το βιτριόλι.

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

Ωστόσο, η… πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Ακόμα και η οδηγός ταξί που έδωσε την κατάθεση στους Αστυνομικούς και παρά το γεγονός πως επί ημέρες μετέφερε την μυστηριώδη γυναίκα από το Μετς στην Αγία Ελεούσα, στην Καλλιθέα, επί της Λ. Θησέως, δεν ήταν σε θέση να δώσει επακριβώς τα χαρακτηριστικά της, καθώς: “…κάθε φορά που έμπαινε στο ταξί από το Μετς, φορούσε χειρουργική μάσκα, γάντια στα χέρια, πάντα ένα σκούρο πανωφόρι μακρύ, μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου και ίσως περούκα”, λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεση της η οδηγός.

Οι Αστυνομικοί εντόπισαν την οδηγό, όταν έφτασαν στα χέρια τους βίντεο από την διαφυγή της μυστηριώδους γυναίκας. Από εκεί και έπειτα η οδηγός τους εξιστόρησε στην κατάθεση του, ολόκληρο το σατανικό της σχέδιο.

Συγκεκριμένα -σύμφωνα με τις πληροφορίες- περίπου δύο εβδομάδες πριν από την επίθεση με το βιτριόλι στο πρόσωπο της Ιωάννας, η σατανική γυναίκα είχε επικοινωνήσει από τηλεφωνικό θάλαμο του ΟΤΕ στο Μετς με εταιρεία ταξί, ζητώντας ένα όχημα.

Η οδηγός ταξί που έφτασε στο σημείο και την παρέλαβε, την μετέφερε στην περιοχή της Καλλιθέας, κοντά στην Αγία Ελεούσα, επίσης κοντά με το σημείο της επίθεσης. Η μυστηριώδης γυναίκα της είπε να την περιμένει, προκειμένου στην συνέχεια να την μεταφέρει στην Λ. Συγγρού, κοντά στον Άγιο Σώστη.

Παράλληλα, στην πρώτη τους διαδρομή, είπε στην οδηγό ταξί πως ενδιαφέρεται για έναν οδηγό για μερικές ημέρες, καθώς είχε να κάνει κάποιες δουλειές, για να λάβει την απάντηση πως πρέπει να ενημερώσει για αυτό την εταιρεία του, καθώς ο ίδιος δεν είναι αυτόνομος. Έτσι και έγινε. Η σατανική γυναίκα επικοινώνησε με την εταιρεία και έκλεισε τελικά το ταξί για τις διαδρομές που ήθελε.

Σχεδόν επί μιάμιση εβδομάδα, μέρα παρά μέρα, η μυστηριώδης γυναίκα επικοινωνούσε με την εταιρεία, πάντα από τον συγκεκριμένο θάλαμο στο Μετς και ζητούσε το ίδιο ταξί, προκειμένου να μεταβεί στην Αγία Ελεούσα και στην συνέχεια στην Λ. Συγγρού, όπως έκανε άλλωστε και την ημέρα που σημειώθηκε η επίθεση στην Ιωάννα.

Όμως εκείνη την ημέρα έκανε μια κίνηση που τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε κάνει. Πριν μπει στο ταξί και ενώ είχε πραγματοποιηθεί η επίθεση, σταμάτησε σε καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στην Αγία Ελεούσα, όπου και την περίμενε το ταξί, έκανε ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα, μπήκε στο όχημα και έφυγαν για την Λ. Συγγρού.

Οι αρχές ερευνούν αν αυτό το τηλεφώνημα, έγινε στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την επίθεση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η εξιχνίαση του θανάτου του ιδρυτή της Mango: Τα καθοριστικά στοιχεία και τα μοιραία λάθη του κληρονόμου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Τζόναθαν Αντιτς έδωσε αντιφατικές πληροφορίες στην αστυνομία – ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του σταματούσε για φωτογραφίες

ΗΠΑ: Κατηγορείται για φόνο ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο

Κόσμος Χτες
Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος πιέζει για αλλαγή καθεστώτος στο νησί, χαρακτήρισε την Κούβα κράτος-παρία που φιλοξενεί εχθρικές ξένες στρατιωτικές δυνάμεις

Σάλος στην Πορτογαλία: Τι είναι οι «Θηριανοί» που ζητούν να τους εξετάζουν κτηνίατροι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μια «κοινότητα» που συνεχώς μεγαλώνει - άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως ζώα και τώρα απαιτούν κτηνιατρική περίθαλψη

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν επικίνδυνα βρετανικό αναγνωριστικό αεροσκάφος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα ρωσικά μαχητικά εκτέλεσαν επικίνδυνους ελιγμούς εναντίον του βρετανικού αεροσκάφους, που πετούσε χωρίς οπλισμό σε προγραμματισμένη αποστολή

Συναγερμός στον Όλυμπο: Επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου ορειβάτη

Ελλάδα Χτες
Ο ορειβάτης κατευθύνθηκε από το καταφύγιο προς την κορυφή του βουνού και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται

Καιρός: Καταιγίδες το επόμενο 24ωρο από ψυχρές αέριες μάζες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Καιρός Χτες
Η μετεωρολογική πρόγνωση του Δημήτρη Ζιακόπουλου για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Γιγάντια λύρα 10 μέτρων στην Κρήτη διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες

Ελλάδα Χτες
Στα Πιτσίδια Ηρακλείου, κοντά στα Μάταλα, η εντυπωσιακή κατασκευή του Μιχάλη Ζουριδάκη διεκδικεί τον τίτλο της μεγαλύτερης κρητικής λύρας στον κόσμο

Θανατική ποινή σε άνδρα που δολοφόνησε ανήλικη influencer, επειδή τον απέρριψε

Κόσμος Χτες
Επιπλέον, πρέπει να καταβάλει 2,5 εκατομμύρια ρουπίες ως αποζημίωση στην οικογένεια του θύματος

Κηφισός: Καραμπόλα με επτά αμάξια στο ύψος της Λυκόβρυσης

Ελλάδα Χτες
Εγκλωβισμένοι στην κίνηση οι οδηγοί

Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός παρά τη διεθνή κατακραυγή: «Δεν θα γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο»

Κόσμος Χτες
Με νέα ανάρτηση το Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ απάντησε στον Ισραηλινός ΥΠΕΞ ο οποίος καταδίκασε τις πράξεις του σε βίντεο κατά ακτιβιστών

Τραμπ για Ιράν: Ο Νετανιάχου θα «κάνει ό,τι θέλω εγώ»

Κόσμος Χτες
Νέες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου για το ενδεχόμενο επανέναρξης των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά του Ιράν