E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο και με άλλο αγγελούδι εκτός από τη Μαντλίν

Νέες αποκαλύψεις από γερμανικά ΜΜΕ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/6/2020 | 15:11

Συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο και με άλλο αγγελούδι εκτός από τη Μαντλίν

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από την Πορτογαλία. Η μικρή Ίνγκα εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 από την Γερμανία. Νέες αποκαλύψεις από γερμανικά ΜΜΕ.

«Θέλω να αρπάξω κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσω λίγες ημέρες». Η φράση αυτή ανήκει στον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος πλέον μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών και για την εξαφάνιση της «Γερμανίδας Μαντλίν», της μικρής Ίνγκα η οποία εξαφανίστηκε Μάΐο όπως και η μικρή Μαντλίν αλλά 8 χρόνια αργότερα.

Μόνο ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του 43χρονου που είναι στην φυλακή και πληροφορίες από γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ίσως αποφυλακιστεί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αφού έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του έχει επιβληθεί για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας στην Πορτογαλία.

Ο κύριος ύποπτος για την απαγωγή και την δολοφονία της μικρής Μαντλίν συνδέθηκε σήμερα με την εξαφάνιση της 5χρονης Ίνγκα Γκεχρίκε από το Diakoniewerk Wilhelmshof στην Σαξονία, μια εξαφάνιση που μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί. Η Ίνγκα εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το σπίτι του 43χρονου.

Την ίδια ώρα, έγγραφα που φέρνει στο φως το Spiegel περιγράφουν πως ο Μπρίκνερ φαντασιωνόταν σε τσατ στο ίντερνετ την απαγωγή και την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2013. Φέρεται να είπε σε γνωστό του ότι ήθελα «να αρπάξει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες» και ότι θα ήταν πιο ασφαλές να καταστρέψει μετά τα στοιχεία.

Η μικρή Ίνγκα, αποκαλείται από τα γερμανικά ΜΜΕ ως η «γερμανίδα Μαντλίν» και όπως αποκαλύπτουν οι αρχές τον Φεβρουάριο του 2016 προσπάθησαν να συνδέσουν τον Μπρίκνερ με την συγκεκριμένη εξαφάνιση. Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν σπίτι του έναν υπολογιστή που περιείχε παιδική πορνογραφία και λέγεται ότι δεν είχε άλλοθι την ημέρα της εξαφάνισης της Ίνγκα.

Όμως, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας οι έρευνες δεν συνεχίστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ίνγκα το μικρό πανέμορφο κοριτσάκι με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια ήταν σε ένα δάσος με την οικογένειά της και άλλους φίλους και έκαναν μπάρμπεκιου την μέρα της εξαφάνισής της.

Στις έρευνες που έγιναν εκείνες τις ημέρες για να την βρουν συμμετείχαν πάνω από 500 άνθρωποι. Ο Μπρίκνερ από το 2014 και αφού είχε εγκαταλείψει την Πορτογαλία λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, έμενε σε ένα σπίτι στο Braunschweig, κοντά στο Αννόβερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Τουρκία αδειάζει τους Βρετανούς ‑ Δεν υπάρχει φιρμάνι που να νομιμοποιεί την απόσπασή τους

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Για πρώτη φορά η Διακυβερνητική Επιτροπή της UNESCO αναγνωρίζει ότι τα Γλυπτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Υπέρ της Ελλάδας η πλειοψηφία των Κρατών που συμμετείχαν στην 25η Σύνοδό της

Όλυμπος: Αγνοείται για τρίτη ημέρα ο 25χρονος ορειβάτης

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Διακοπή των ερευνών λόγω καιρού

Ολυμπιακός ‑ Φενέρμπαχτσε 79‑61: Στο τελικό του Final Four 2026 οι «ερυθρόλευκοι»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρμπαχτσε και προκρίθηκε στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Προκλητική παρέμβαση της Αγκυρας για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: «Απαράδεκτη ανοχή σε τρομοκράτη»

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταδικάζει την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, καταδικασμένου ως αρχηγού της 17Ν, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη ανοχή» και ασκώντας κριτική στις ελληνικές αρχέ

ΗΠΑ: Μαλλιοτραβήγματα και ξύλο σε τελετή αποφοίτησης καθολικού νηπιαγωγείου

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Η κόντρα καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Χαιρόταν που είναι απατεώνας» ο αναισθησιολόγος που πιάστηκε να ζητά φακελάκι

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
«Ήθελα να προστατέψω τη μάνα μου» – Ξέσπασε ο γιος της ασθενούς

Έμπολα στο Κονγκό: Αναβαθμίζεται σε «πολύ υψηλός» ο κίνδυνος έξαρσης από τον ΠΟΥ

Κόσμος 22.05.2026
Ποια αντιική θεραπεία εξετάζει η επιστημονική κοινότητα

Ποινή 10 μηνών με αναστολή στους δύο Έλληνες για τη σημαία με το «Ορθοδοξία ή Θάνατος» μέσα στην Αγια‑Σοφιά

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Παρά την καταδίκη, οι δύο Έλληνες δεν παραμένουν υπό κράτηση και είναι πλέον ελεύθεροι να αποχωρήσουν από την Τουρκία

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Γκουαρδιόλα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Τίποτα δεν είναι για πάντα», λέει ο Πεπ Γκουαρδιόλα που αποχωρεί από τη Σίτι μετά από 10 χρόνια

Final Four 2026: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ‑ Ποιοι δρόμοι κλείνουν

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε - Οι πρώτοι φίλαθλοί του μπήκαν στο ΟΑΚΑ

Πορτογαλία: Βίντεο δείχνει τη μητέρα και τον πατριό πριν εγκαταλείψουν τα παιδιά τους σε δάσος

E-Daily 2.TopNews 22.05.2026
Ψυχολόγοι αναφέρουν ότι το ψυχικό τραύμα της εγκατάλειψης θα συνοδεύει τα παιδιά σε ολόκληρη τη ζωή τους