E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο και με άλλο αγγελούδι εκτός από τη Μαντλίν

Νέες αποκαλύψεις από γερμανικά ΜΜΕ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/6/2020 | 15:11

Συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο και με άλλο αγγελούδι εκτός από τη Μαντλίν

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 από την Πορτογαλία. Η μικρή Ίνγκα εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 από την Γερμανία. Νέες αποκαλύψεις από γερμανικά ΜΜΕ.

«Θέλω να αρπάξω κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσω λίγες ημέρες». Η φράση αυτή ανήκει στον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος πλέον μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών και για την εξαφάνιση της «Γερμανίδας Μαντλίν», της μικρής Ίνγκα η οποία εξαφανίστηκε Μάΐο όπως και η μικρή Μαντλίν αλλά 8 χρόνια αργότερα.

Μόνο ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του 43χρονου που είναι στην φυλακή και πληροφορίες από γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ίσως αποφυλακιστεί ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο αφού έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του έχει επιβληθεί για τον βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας στην Πορτογαλία.

Ο κύριος ύποπτος για την απαγωγή και την δολοφονία της μικρής Μαντλίν συνδέθηκε σήμερα με την εξαφάνιση της 5χρονης Ίνγκα Γκεχρίκε από το Diakoniewerk Wilhelmshof στην Σαξονία, μια εξαφάνιση που μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί. Η Ίνγκα εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου 2015 σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων από το σπίτι του 43χρονου.

Την ίδια ώρα, έγγραφα που φέρνει στο φως το Spiegel περιγράφουν πως ο Μπρίκνερ φαντασιωνόταν σε τσατ στο ίντερνετ την απαγωγή και την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2013. Φέρεται να είπε σε γνωστό του ότι ήθελα «να αρπάξει κάτι μικρό και να το χρησιμοποιήσει για ημέρες» και ότι θα ήταν πιο ασφαλές να καταστρέψει μετά τα στοιχεία.

Η μικρή Ίνγκα, αποκαλείται από τα γερμανικά ΜΜΕ ως η «γερμανίδα Μαντλίν» και όπως αποκαλύπτουν οι αρχές τον Φεβρουάριο του 2016 προσπάθησαν να συνδέσουν τον Μπρίκνερ με την συγκεκριμένη εξαφάνιση. Οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν σπίτι του έναν υπολογιστή που περιείχε παιδική πορνογραφία και λέγεται ότι δεν είχε άλλοθι την ημέρα της εξαφάνισης της Ίνγκα.

Όμως, σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας οι έρευνες δεν συνεχίστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση. Η Ίνγκα το μικρό πανέμορφο κοριτσάκι με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια ήταν σε ένα δάσος με την οικογένειά της και άλλους φίλους και έκαναν μπάρμπεκιου την μέρα της εξαφάνισής της.

Στις έρευνες που έγιναν εκείνες τις ημέρες για να την βρουν συμμετείχαν πάνω από 500 άνθρωποι. Ο Μπρίκνερ από το 2014 και αφού είχε εγκαταλείψει την Πορτογαλία λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν, έμενε σε ένα σπίτι στο Braunschweig, κοντά στο Αννόβερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια συνελήφθη για ναρκωτικά μαζί με άλλα διάσημα πρόσωπα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Σίλα Γκέντζογλου αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.