E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι έως και την Τρίτη

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Δημοσίευση 1/6/2020 | 11:09

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι έως και την Τρίτη

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις αναμένονται σήμερα και αύριο, Τρίτη.

Αναλυτικότερα:

α. Σήμερα Δευτέρα (01-06-2020), στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη (κυρίως στα ανατολικά).

β. Αύριο Τρίτη (02-06-2020), τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδόνια, στη Θράκη, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι καταιγίδες αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Για 8η συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται η αστάθεια στη χώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τη Δευτέρα 01/06 βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές. Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη αλλά και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχοπτώσεις/καταιγίδες/χαλαζοπτώσεις) που αναμένεται έως το βράδυ της Δευτέρας 01/06, ενώ σημειώνονται και οι περιοχές όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα χαλαζόπτωσης.

Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Στους σχετικούς χάρτες απεικονίζεται η ισχύς της κεραυνικής δραστηριότητας που αναμένεται το μεσημέρι και το απόγευμα της Δευτέρας 01/06.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ξετυλίγεται η φρίκη στο Οχάιο: Τα 16 παιδιά ήταν κλειδωμένα χρόνια σε ένα δωμάτιο γεμάτο περιττώματα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Τα θύματα της απίστευτης ενδοοικογενειακής βίας, μοιάζουν με «άγρια ζώα». Δεν μιλούν, μία 18χρονη δεν ξέρει καν να γράφει τ΄όνομά της.

Ραφήνα: Δεμένα τα πλοία την Παρασκευή λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτικοί στο λιμάνι της Ραφήνας αύριο Παρασκευή (3/7). Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια.

Συνελήφθη υπεύθυνος μπαρ στο Γκάζι για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Bρέθηκαν τέσσερις ανήλικοι 15-17 ετών στους οποίους είχε επιτραπεί η είσοδος και τους είχε χορηγηθεί αλκοόλ.

Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ενοίκια: Πότε ο ιδιοκτήτης ΔΕΝ έχει δικαίωμα να σας ζητήσει αύξηση – Δείτε τι λέει ο νόμος

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Η ΕΕΚΕ υπενθυμίζει ότι οι αυξήσεις στα ενοίκια επιτρέπονται μόνο όταν προβλέπονται ρητά από τη σύμβαση ή τη νομοθεσία, καλώντας ενοικιαστές και ιδιοκτήτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των μισθώσεών τους.

Η οικογενειακή τραγωδία της Αφροδίτης Νέστορα: Είχε χάσει και την αδερφή της το 2021

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Δεν είναι η πρώτη φορά που η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί ένα τόσο βαρύ προσωπικό πένθος

Πώληση ακινήτου ακόμη και με χρέη στην εφορία: Οι νέοι κανόνες για τις μεταβιβάσεις

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Το νέο πλαίσιο μεταβιβάσεων ακινήτων αλλάζει τα δεδομένα για κατασχέσεις, κληρονομιές και γονικές παροχές, με κεντρικό ρόλο για τον συμβολαιογράφο.

Φρικτό τέλος: Νεκρό από λύσσα 11χρονο αγόρι ‑ Είχε ξυπνήσει με νυχτερίδα πάνω του

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Ένα 11χρονο αγόρι από τον Καναδά έχασε τη ζωή του από λύσσα, αφού ξύπνησε με νυχτερίδα πάνω στη μύτη και το στόμα του χωρίς η οικογένειά του να αναζητήσει άμεσα ιατρική βοήθεια.

ΗΠΑ ‑ Βοσνία 2‑0: Πρόκριση στους «16» με δέκα παίκτες

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε την πρώτη της νίκη σε νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου εδώ και 24 χρόνια, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 64`

Βέλγιο ‑ Σενεγάλη 3‑2 παρ. (2‑2 κ.α.): Η μεγάλη ανατροπή του Μουντιάλ στέλνει τους Red Devils στους «16»!

Αθλητικά Νέα 02.07.2026
Πέναλτι στο 120΄+5΄ έδωσε την πρόκριση στο Βέλγιο - «Ανάσταση» μέσα σε τρία λεπτά από το 0-2

Τέλος οι ΜΚΟ στη νομική καθοδήγηση των μεταναστών: Θα παίρνουν 250€ για κάθε αιτούντα που επιλέγει να φύγει από τη χώρα

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Με κοινή υπουργική απόφαση Παπαθανάση, Φλωρίδη και Πλεύρη αποκλείονται οι ΜΚΟ και η ενημέρωση αιτούντων ασύλου περνά αποκλειστικά σε πιστοποιημένους δικηγόρους με ειδικό μητρώο.

Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα ‑ Τι έγραφαν τα μηνύματα μεταξύ των μηχανικών;

E-Daily 2.TopNews 02.07.2026
Νέα στοιχεία μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα έρχονται στο φως. Τι έγραφαν τα μηνύματα μεταξύ των μηχανικών;