E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι έως και την Τρίτη

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Δημοσίευση 1/6/2020 | 11:09

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι έως και την Τρίτη

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις αναμένονται σήμερα και αύριο, Τρίτη.

Αναλυτικότερα:

α. Σήμερα Δευτέρα (01-06-2020), στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη (κυρίως στα ανατολικά).

β. Αύριο Τρίτη (02-06-2020), τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδόνια, στη Θράκη, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι καταιγίδες αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Για 8η συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται η αστάθεια στη χώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τη Δευτέρα 01/06 βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές. Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη αλλά και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχοπτώσεις/καταιγίδες/χαλαζοπτώσεις) που αναμένεται έως το βράδυ της Δευτέρας 01/06, ενώ σημειώνονται και οι περιοχές όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα χαλαζόπτωσης.

Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα. Στους σχετικούς χάρτες απεικονίζεται η ισχύς της κεραυνικής δραστηριότητας που αναμένεται το μεσημέρι και το απόγευμα της Δευτέρας 01/06.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς σκαρφάλωσε το ζευγάρι στην κορυφή του Εmpire State Building χωρίς να τους καταλάβει κανείς;

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο μετά την ακρόαση στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν, αντιμέτωπο με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που προβλέπουν ποινή έως επτά ετών.

Γάμοι, βαπτίσεις και δεξιώσεις στο ψηφιακό «ραντάρ» της ΑΑΔΕ

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ηλεκτρονική καταγραφή συναλλαγών και διασταυρώσεις με το myDATA για τον εντοπισμό αποκρυμμένων εσόδων

Χαλάνδρι: 17χρονος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Τα αίτια της πτώσης του εξετάζονται

Μεσσηνία: Πώς έγινε η τραγωδία με τον πνιγμό του 6χρονου στην πισίνα

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Δραματικές στιγμές ζει η μητέρα του 6χρονου παιδιού που πνίγηκε σε πισίνα στη Μεσσηνία με την 32χρονη να μην μπορεί να πιστέψει ότι το μικρό της αγγελούδι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Γνωστός τράπερ, διάσημο μοντέλο‑επιχειρηματίας και influencer κατηγορούνται για παράνομη διαφήμιση τυχερών παιχνιδιών

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορική επικοινωνία τυχερών παιγνίων που διοργανώνονται ή διεξάγονται χωρίς άδεια, ως διαφημιστές, υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Εθνικιστικό ντελίριο στον τουρκικό Τύπο για το Κυπριακό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να καλλιεργήσουν κλίμα ανησυχίας και να προλάβουν τυχόν εξελίξεις στο Κυπριακό επιδίδονται κορυφαίοι αρθρογράφοι του τουρκικού

Πάνω από τρεις οι δράστες του φονικού χτυπήματος σε βάρος στελεχών της ΝΔ: Tα στοιχεία που εξετάζει η Αντιτρομοκρατική

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα ευρήματα από τα σημεία των επιθέσεων, αλλά και το υλικό που έχει συλλεχθεί, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων

«Πού είναι οι γονείς σου;»: 8χρονος έκανε μόνος του τζετ σκι στον ωκεανό

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Ο πατέρας του παιδιού παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως η οδήγηση ήταν πιθανώς παράνομη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλημμέλημα.

Τι αλλάζει στις πολυκατοικίες: Ποιος νόμος καταργείται μετά από 97 χρόνια και τι προβλέπει το νέο πλαίσιο

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Κατάτμηση και ένωση διαμερισμάτων, είσπραξη κοινοχρήστων και υπερεξουσίες διαχειριστών στο νέο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί έως το φθινόπωρο.

Νέα Υόρκη: Καύσωνας 46°C και ο δήμαρχος θέλει οικονομία στα κλιματιστικά

Κόσμος 03.07.2026
Η αίσθηση της θερμοκρασίας στην πόλη αναμένεται να φτάσει τους 43°C, ενώ στα προάστια μπορεί να αγγίξει ακόμη και τους 46°C

Χρήματα από την κόρη στον πατέρα, φόρος στον... γαμπρό: Το λάθος που μπορεί να κοστίσει ακριβά στις οικογενειακές δωρεές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Η ΑΑΔΕ έκρινε ότι τη δωρεά ήταν του γαμπρού και όχι της κόρης - Χάθηκε το αφορολόγητο και επιβλήθηκαν φόρος και πρόστιμο

Σοβαρό επεισόδιο με αρπαγή και ξυλοδαρμό ανήλικου στη Στυλίδα, συλλήψεις και προσαγωγές

E-Daily 2.TopNews 03.07.2026
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις έντεκα το βράδυ στην Αγία Μαρίνα. Ένας 25χρονος κάτοικος Λαμίας, παρεξηγήθηκε με τον 19χρονο Στυλιδιώτη και τον χτύπησε με μπουνιά