E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο νοσοκομείο για μια θέση πάρκινγκ

Και από το νοσοκομείο στο γραφείο του εισαγγελέα

Δημοσίευση 25/5/2020 | 20:20

Θεσσαλονίκη: Κατέληξαν στο νοσοκομείο για μια θέση πάρκινγκ

Για μια θέση πάρκινγκ συνεπλάκησαν τρεις άνδρες στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ενώ παραπέμφθηκαν και σε δίκη.   

Το επεισόδιο έγινε στην περιοχή Τριανδρία, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Κυριακής. Οι τρεις άνδρες- δύο αδέλφια 62 και 57 ετών και ένας 37χρονος γείτονάς τους- αρχικά ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση, για μια θέση πάρκινγκ. Όμως τα αίματα «άναψαν» και ακολούθησε συμπλοκή.   

Ο 37χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), αλλά δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο. Τα δύο αδέλφια αντέδρασαν και- με τη συνδρομή δύο αγνώστων- επέφεραν χτυπήματα στον νεαρό, σύμφωνα με το ΑΠΕ.   

Τελικά και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, από όπου εξήλθαν έπειτα από περιποίηση των τραυμάτων τους και εξετάσεις. Τη Δευτέρα οι τρεις άνδρες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.   

Σύμφωνα με τη δικογραφία, είχαν υπάρξει ξανά προστριβές μεταξύ των τριών στο παρελθόν, πάλι για θέση πάρκινγκ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαμντάνι για τη συνάντηση με τον Τραμπ: «Έχω πολλές διαφωνίες με τον πρόεδρο, αλλά δεν πρόκειται για εμένα»

Κόσμος 20.11.2025
«Πρόκειται για τη σχέση μεταξύ της πόλης της Νέας Υόρκης και του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε

Πέθανε στα 63 ο Gary «Mani» Mounfield των Stone Roses και Primal Scream

Πολιτισμός 20.11.2025
Ο Mounfield υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Stone Roses, συγκροτήματος που καθόρισε τον λεγόμενο ήχο του «Madchester»

Καισαριανή: Εμπρησμός σε γνωστό μπαρ

Ελλάδα 20.11.2025
«Πόλεμο συμφερόντων» βλέπει η ΕΛΑΣ

Πολική νύχτα στην Αλάσκα: Η πόλη που δεν θα δει ήλιο για δύο μήνες

Κόσμος 20.11.2025
Βίντεο από την τελευταία ανατολή για το 2025

Σάλος στις ΗΠΑ: Έξι Δημοκρατικοί καλούν τον στρατό να μην υπακούει σε παράνομες διαταγές

Κόσμος 20.11.2025
«Η προδοσία τιμωρείται με θάνατο» λέει ο Τραμπ

Το Grok του Έλον Μασκ αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα

Κόσμος 20.11.2025
Ξεκίνησε έρευνα στη Γαλλία

Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο αγοράκι έπεσε από τις κερκίδες του Ποσειδώνιου Κολυμβητηρίου

Ελλάδα 20.11.2025
Διακομίστηκε με τραύμα στο κεφάλι στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου

Ισπανία: Η Meta καταδικάστηκε για «αθέμιτο ανταγωνισμό»

Κόσμος 20.11.2025
Αποζημίωση 540 εκατ. ευρώ σε ΜΜΕ

Πειραιάς: 34χρονος γρονθοκόπησε οδηγό ταξί επειδή αρνήθηκε να τον μεταφέρει

Ελλάδα 20.11.2025
Ο 34χρονος μπήκε σε ταξί που οδηγούσε 51χρονος και απαίτησε να μεταφερθεί στον προορισμό του

Πέθανε ο Πάνος Μαρινόπουλος

Ελλάδα 20.11.2025
Την τελευταία του πνοή άφησε ο επιχειρηματίας