E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Βιώνω κάθε στιγμή τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»

Οι γονείς της άγριας δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη μίλησαν για το πώς έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό

Δημοσίευση 22/5/2020 | 13:27

«Βιώνω κάθε στιγμή τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»

Για τον πόνο που βίωσαν, για τους γονείς των δολοφόνων της Ελένης, για τους «κρυφούς» βιασμούς και τα ένοχα μυστικά της κοινωνίας μας, μιλούν μεταξύ άλλων, στον Σταύρο Θεοδωράκη, οι γονείς της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πέρασε αρκετές ώρες με την Κούλα και τον Γιάννη Τοπαλούδη, τους γονείς της άγρια δολοφονημένης Ελένης. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω όλο το podcast των «Πρωταγωνιστών».

Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης: «Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο και τα βασανιστήρια του παιδιού μου»

«Βιώνω κάθε στιγμή και κάθε λεπτό τον πόνο του παιδιού μου. Τα βασανιστήρια, τις τσιρίδες της, τις φωνές της, τον τρόμο της. Να παρακαλάει, να ζητάει έλεος για ζωή και να μην….», λέει μεταξύ άλλων η κα Κούλα Τοπαλούδη.

Πως έμαθαν ότι το παιδί τους είναι νεκρό

«Έρχεται ο αστυνομικός, ανιψιός μας από την Ορεστιάδα, και λέει του Γιάννη ‘’η Ελένη είχε στη γάμπα της τριαντάφυλλο;’’. Λέει ο Γιάννης ‘’ναι, τατουάζ’’. Και άρχισε να κλαίει. Εγώ σκοτάδι. Αρχίζουν και κλαίνε και φωνάζουν και μου λένε ‘’πάει η Ελένη, τη βρήκαν’’. ‘’Τι τι βρήκαν;’’ λέω. ‘’Τη βρήκαν νεκρή’’… Από εκείνη τη μέρα χάθηκα. Τίποτα, τίποτα. Μέσα στον εγκέφαλο μόνο σκοτάδι και σοκ και γιατί. Γιατί; Γιατί; ΓΙΑΤΙ;».

«Τους μισώ»

«Τι, τι , τι μου αφαίρεσαν απ’ τη ζωή; Την ψεύτικη κούκλα, την ψεύτικη κούκλα; Θα πάω να την ξαναπάρω, θα τη ζωντανέψω φου, φου, φου, με το ραβδάκι μου το μαγικό και θα δώσω ζωή και φως στο παιδί μου; Δεν τους συγχωρώ, τους μισώ».

«Είχα όνειρα για την Ελένη μου»

«Όνειρο του αγράμματου πατέρα μου ήταν να σπουδάσει τα παιδιά του. Δεν ήμασταν από τη γενιά των πολιτικών και των λεφτάδων και των βιομηχάνων και των εφοπλιστών, οπότε να είχα περιουσία… Το ίδιο όνειρο είχα και εγώ για την Ελένη μου».

«Βιάζανε κοπέλες. Ήρθε άτομο και μου λέει για την δασκάλα του παιδαγωγικού, η οποία αρραβωνιάστηκε και παντρεύτηκε και βγάζει ψυχολογικά προβλήματα. Τη βιάσανε! Αλλά είναι κοινό μυστικό ολονών. Κάθε χρόνο βιάζονται πάνω από 5.000 κοπελίτσες, γυναίκες και πόσες καταγγελίες έχουμε; Ούτε 200. Γιατί; Γιατί; Αυτό πρέπει να απαντήσουμε».

Γνώριζαν την εγκληματική τους δράση και έκλειναν στόματα

«Κάποιοι γνώριζαν για αυτή την εγκληματική δράση αυτών των δυο. Γνώριζαν σίγουρα και έκλειναν στόματα. Τώρα γιατί έκλειναν στόματα…εξαιτίας του φόβου και τρόμου; Εξαιτίας χρημάτων; ας απαντήσουν οι ίδιοι, η κοινωνία», λέει ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης.

«Αυτά τα τέρατα, ίσως κι άλλα, έκαναν δράση με τουρίστριες το καλοκαίρι… που άλλες καταγγελίες γίνονταν δεκτές, άλλες δεν γίνονταν απ’ την αστυνομία. Και ύστερα πού θα παν το χειμώνα; στις φοιτητριούλες! Ξεμονάχιαζαν κάποια με κάποια δολώματα. Και τώρα έτυχε ήταν η Ελένη μας, αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κοριτσάκι».

«Η εισαγγελέας έλεγε: “Δεν σας έκατσε το προηγούμενο, δεν σας έκατσε οι άλλες δυο που ήταν και έφυγαν και γλίτωσαν την τελευταία στιγμή, ύστερα είπατε εδώ είμαστε. Αυτό θα την πατήσει”».

«Και επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν κουμάντο την Ελένη και να ολοκληρώσουν και αυτοί σeξουαλικά, πήγαν ο άλλος σε πουτ@ν@ την άλλη την ημέρα και μετά πήγαν και έκαναν και το ΑΜΕΑ την μεθεπόμενη μέρα. Αυτή ήταν η ανθρωπιά που τους έδωσαν και τους δίδαξαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πόλεμος στο Ιράν απειλεί τις αερομεταφορές στην Ευρώπη – Κίνδυνος με την επάρκεια καυσίμων στα αεροσκάφη

Κόσμος 14.04.2026
Τα διυλιστήρια της ΕΕ καλύπτουν περίπου το 70% της κατανάλωσης

NYT: Η Ουάσινγκτον ζητά από την Τεχεράνη το 20ετές «πάγωμα» κάθε πυρηνικής δραστηριότητας

Κόσμος 14.04.2026
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες διαπραγματεύονται μία συμφωνία με το Ιράν που θα αγοράσει χρόνο, ξανά», τονίζεται σε δημοσίευμα των NYT

Λάρισα: Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο για μια ζακέτα

Ελλάδα 14.04.2026
Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις νεανικής παραβατικότητας

Θεσσαλονίκη: Έκανε απόπειρα ληστείας σε καφεκοπτείο, προσπάθησε να διαφύγει και έπεσε από 2,5 μέτρα

Ελλάδα 14.04.2026
Δράστης έκανε απόπειρα διάρρηξης σε καφεκοπτείο στην Πολίχνη, αλλά έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων

Η Ιταλία ανέστειλε την ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας με το Ισραήλ, ανακοίνωσε η Μελόνι

Κόσμος 14.04.2026
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός προχώρησε σε νέα δήλωση στήριξης προς τον Πάπα Λέοντα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Τραμπ

Η Βρετανίδα υπουργός Οικονομικών δηλώνει οργισμένη για την στρατηγική του Τραμπ στο Ιράν

Κόσμος 14.04.2026
«Οι ΗΠΑ πήγαν σε αυτό τον πόλεμο χωρίς ένα σαφές σχέδιο εξόδου, χωρίς μια σαφή ιδέα για το τι προσπαθούσαν να επιτύχουν», δήλωσε η Ριβς σε συνέντευξή της

Δύο συλλήψεις για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι, αναζητείται ακόμα ένα άτομο

Ελλάδα 14.04.2026
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη τους αναλύοντας βίντεο από ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή όπου εντοπίστηκε η 19χρονη - Σε εξέλιξη είναι έρευνες των αστυνομικών στα σπίτια των συλληφθέντων, παρουσία εισαγγελέα

Ρουκέτα από το έθιμο στη Χίο χτύπησε 32χρονη στη γνάθο, μεταφέρθηκε στην Αθήνα για χειρουργείο

Ελλάδα 14.04.2026
Η γυναίκα πήγαινε με την οικογένειά της στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου όταν δέχτηκε την ρουκέτα στη γνάθο

Ο Λαζαρίδης έδειξε on air το πτυχίο του: «Δεν σκέφθηκα να παραιτηθώ γιατί είμαι πολύ καθαρός»

Ελλάδα 14.04.2026
«Το 2007 μπορούσες να εργαστείς ως μετακλητός υπάλληλος ακόμα και με αυτή τη βεβαίωση σπουδών»

Τουρκία: Η στιγμή που ο 19χρονος εισβάλλει στο σχολείο και ανοίγει πυρ προτού αυτοκτονήσει

Κόσμος 14.04.2026
Ο ένοπλος, πρώην μαθητής του σχολείου, τραυμάτισε 16 άτομα (10 μαθητές, 4 εκπαιδευτικούς, έναν αστυνομικό και τον εργαζόμενο στο κυλικείο) και στη συνέχεια αυτοκτόνησε