E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καλλιθέα: Της έριξε βιτριόλι, την έβριζε και την κυνήγησε

Αποκαλύψεις σοκ για την βάρβαρη επίθεση

Δημοσίευση 22/5/2020 | 08:28

Καλλιθέα: Της έριξε βιτριόλι, την έβριζε και την κυνήγησε

Όχι μόνο της κατέστρεψε την ζωή, πετώντας της βιτριόλι στο πρόσωπο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η άφαντη δράστιδα της επίθεσης χαιρόταν για το κακό που της έκανε!

Νέες πληροφορίες βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας σχετικά με την ανατριχιαστική επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η γυναίκα που φέρεται να έριξε το οξύ στην 34χρονη της φώναζε “πάρτα μωρή, καλά να πάθεις”!

Επιπλέον, φέρεται να την κυνήγησε αμέσως μετά την επίθεση, πριν εξαφανιστεί από το σημείο. Είναι πραγματικά σοκαριστικό να σκεφτεί κανείς πως ένας άνθρωπος έφτασε όχι μόνο στο σημείο να διαπράξει μια τόσο σκληρή επίθεση, αλλά να φαίνεται -σύμφωνα πάντα με τις προαναφερθείσες πληροφορίες- να το απολαμβάνει, βρίζοντας και κυνηγώντας το θύμα.

Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες για το μάτι της 34χρονης

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι θεράποντες ιατροί θεωρούν τις επόμενες 48 ώρες κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η γυναίκα βλέπει θαμπά από το μάτι της, ωστόσο όλα θα κριθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τα τρία σημεία – κλειδιά

Εν τω μεταξύ οι Αρχές επικεντρώνονται σε τρία σημεία – κλειδιά:

Πρώτον, στις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν στο σημείο

Δεύτερον, στα δακτυλικά αποτυπώματα που πήραν από την πόρτα του ασανσέρ, αλλά κι από το υπόγειο στο οποίο θεωρούν πως κρυβόταν η γυναίκα που διέπραξε την επίθεση.

Τρίτον, στα βίντεο που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας στα παρακείμενα καταστήματα.

Την ίδια ώρα, τα stories που αναρτούσε η άτυχη γυναίκα στα social media μαρτυρούν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή, που ταξίδευε συνεχώς και περνούσε ευχάριστες στιγμές σε εξόδους με φίλους και φίλες…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών