E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα μαρτυρία δίνει μια άλλη εκδοχή για το φονικό στη Θεσσαλονίκη

«Τα τελευταία 10-15 χρόνια έπαιρνε ψυχοφάρμακα, γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα από το ξύλο που έτρωγε μικρός»

Δημοσίευση 27/4/2020 | 22:18

Νέα μαρτυρία δίνει μια άλλη εκδοχή για το φονικό στη Θεσσαλονίκη

Μια νέα μαρτυρία που επικαλείται το τοπικό Μέσο grtimes.gr, δίνει μία νέα εκδοχή για την άγριο φονικό στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που επικαλείται μαρτυρία συγγενή και γείτονα της οικογένειας, ο 63χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του γιου του, φέρεται να είχε βιαιοπραγήσει εναντίον του γιου του και στο παρελθόν.

Οι ίδιες πληροφορίες που προκύπτουν από τη συγκεκριμένη μαρτυρία αναφέρουν ότι ο άντρας φέρεται να είχε βιαιοπραγήσει και εναντίον της γυναίκας του.

«Ο πατέρας έπινε και πίνει αλκοόλ. Είναι βίαιος άνθρωπος και έχει ιστορικό βίας. Με τον άνδρα που δολοφονήθηκε, σχεδόν μεγαλώσαμε μαζί.

Όταν ήταν μικρό παιδί και πηγαίναμε δημοτικό και παίζαμε μπάλα, κρυφτό κτλ, όταν γυρίζαμε σπίτι, η μάνα του τον «μάζευε» στο σπίτι και τον "σκότωνε" στο ξύλο. Και η μάνα του και ο πατέρας του. Όταν ήταν το παιδί μικρό, έξω από το σπίτι ακουγόταν "ουρλιαχτά".

Μεγάλωσε με απίστευτο ξύλο, με απίστευτη κακοποίηση. Τα τελευταία 10-15 χρόνια έπαιρνε ψυχοφάρμακα, γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα από το ξύλο που έτρωγε μικρός», υποστήριξε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται την ίδια μαρτυρία.

Δεν ήταν ναρκομανής

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα που επικαλείται το Μέσο, ο 32χρονος δεν έπαιρνε ναρκωτικά, όπως υποστήριξαν διάφορα άτομα.

«Ναρκωτικά το παιδί δεν έπαιρνε. Όταν ήταν στην εφηβεία, μπορεί να κάπνιζε 2-3 τσιγαριλίκια. Έκανε λίγο την «αλητεία» της εφηβείας, όπως έκαναν τόσα άλλα παιδιά. Ναρκομανής όμως δεν ήταν. Πρέζα δεν δοκίμασε ποτέ. Χθες μίλησα με το παιδί που είχε "κολλητό" στη διάρκεια της εφηβείας, να τον ρωτήσω για όσα ακούστηκαν.

Μου λέει, άντε να κάπνιζε κάνα τσιγαριλίκι, ή να δοκίμασε κανένα άλλο από τα χάπια, γιατί τον έβαλαν. Τον κορόιδευαν, του έκαναν μπούλινγκ και στο σχολείο και στο σπίτι. Καταλαβαίνετε γιατί παιδί μιλάμε; Με ψυχολογικά προβλήματα. Με ναρκωτικά ξαναλέω και επιμένω, πως το παιδί δεν είχε θέμα» φέρεται να επισημαίνει ο συγγενής.

Ο ίδιος φέρεται να προσθέτει πως αν ο 32χρονος ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών, δεν θα μπορούσε να έχει τόσο βάρος.

«Και αν έπαιρνε ηρωίνη και ήταν εξαρτημένος, πως γίνεται να ήταν 100 κιλά; Έχετε δει πολλές φορές τοξικομανή έτσι;» διερωτάται, λέγοντας ότι ο 32χρονος είχε τα παραπάνω κιλά λόγω της καθιστικής ζωής και των ψυχοφαρμάκων.

«Βίαιος δεν ήταν ο Σάκης, αλλά ο πατέρας του»

Με βάση τα όσα φέρεται να υποστηρίζει ο συγγενής, ο 63χρονος πατέρας δεν ήταν ο «οικογενειάρχης» που κάποιοι πίστευαν ότι είναι, καθώς έπινε και ασκούσε βία και στη γυναίκα του και στον γιο του, χωρίς ευτυχώς να πειράζει την κόρη του, την αδελφή του Σάκη.

«Η μητέρα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας από το «ξύλο» που είχε φάει από τον πατέρα. Τη σώσανε οι γείτονες. Ένα, δύο χρόνια, πριν.. Δεν θυμάμαι ακριβώς και δεν θέλω να πω ψέματα για το πότε. Παρόλα αυτά είναι αληθές. Νομίζω με φάρμακα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και την είχε σώσει γειτόνισσα (αναφέρει όνομα)» φέρεται να υποστηρίζει ο μάρτυρας.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δηλώνει πως ο 63χρονος ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας και είχε μαλώσει με πολλούς συγγενείς και γείτονες.

«Είχε να μιλήσει 20 χρόνια με τον αδελφό του. Είχε μαλώσει για κληρονομικά και από τότε δεν είχε επικοινωνία. Με τον πρώτο του ξάδελφο δεν μιλούσε. "Σκοτωμένος "με πολλούς ήταν, με γείτονες, με συγγενείς. Με εμένα, ένα "γεια" είχε στη γειτονιά.

Ο γιος δεν ήταν ποτέ βίαιος. Δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή του. Φοβισμένο παιδί ήταν, με ανασφάλειες και πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Στο παρελθόν δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι σε κανέναν. Ούτε στους γονείς του» φέρεται να αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρέη στην Εφορία: Όλες οι προθεσμίες και οι πληρωμές του Ιουλίου

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Πώς θα επιβιώσετε από το φορολογικό «σαφάρι» του Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Ποιος βρέθηκε πίσω από την υπόθεση της 7χρονης που περιπλανιόταν μόνη στο κέντρο

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε ασυνόδευτο από διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές εκτάσεις λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Σε ισχύ οι απαγορεύσεις στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης, στα Δασοκτήματα Πανοράματος και Ωραιοκάστρου, καθώς και στις δασικές εκτάσεις της Θέρμης

Στο νοσοκομείο ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ξιφασκία Αλντο Μοντάνο: «Παλεύα για τη ζωή μου» μετά από αναφυλακτικό σοκ

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Σοβαρή αλλεργική αντίδραση έπειτα από γεύμα σε εστιατόριο της Ρώμης για τον Ιταλό Ολυμπιονίκη - «Είχα ενημερώσει εκ των προτέρων για την αλλεργία μου», τόνισε

Τραγικό περιστατικό στην Κρήτη: Σκύλος πέθανε αφού έφαγε λαγοκέφαλο!

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media, η ιδιοκτήτρια του ζώου καλεί όλους τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων να επαγρυπνούν

Ηράκλειο: Φωτιά κοντά στο αεροδρόμιο ‑ Κάηκε ολοσχερώς λεωφορείο (Βίντεο)

Ελλάδα 05.07.2026
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε χώρο στάθμευσης κοντά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Τοξικό νέφος πάνω από τη Θεσσαλονίκη, οδηγίες προστασίας στους πολίτες

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Η μυρωδιά καμένου πλαστικού έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές - Συστάσεις για κλειστά παράθυρα και περιορισμό των μετακινήσεων λόγω των καπνών

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 6 περιφέρειες – «Πορτοκαλί» συναγερμός και για Αττική

Ελλάδα 05.07.2026
Σε αυξημένη ετοιμότητα Πολιτική Προστασία, Περιφέρειες και Δήμοι – Τι πρέπει να αποφύγουν οι πολίτες και ποιες οδηγίες ισχύουν

Επίδομα ενοικίου ΟΠΕΚΑ: Tα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το πάρετε

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Αναλυτικός οδηγός για την υποβολή αίτησης στο Επίδομα Στέγασης μέσω της πλατφόρμας του ΟΠΕΚΑ, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τους λόγους απόρριψης.

Φωτιά Ωραιόκαστρο: Το αυτοκίνητο του 76χρονου που προκάλεσε την πυρκαγιά ‑ ομολόγησε ότι έγινε άθελά του

E-Daily 2.TopNews 05.07.2026
Συνελήφθη αυτόφωρο ο άνδρας - Η Πυροσβεστική διαπίστωσε εμφανείς ενδείξεις μέθης - Το καμένο όχημά του βρέθηκε στο σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Ωραιόκαστρο μετά από ολονύχτια μάχη ‑ Κάηκαν επιχειρήσεις, 4 πυροσβέστες στο νοσοκομείο

Ελλάδα 05.07.2026
Συνεχίζεται η κατάσβεση στα δύο εργοστάσια, ένα υφασμάτων και το δεύτερο της ανακύκλωσης - Τοξικό νέφος έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη -  Συνεχίζουν να επιχειρούν 160 πυροσβέστες, εναέρια μέσα και η ομάδα «Δευκαλίων» του στρατού