E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Σλούκας: Στην καραντίνα μου έφερναν φαγητό με το κουβαδάκι

Έτσι πέρασα την καραντίνα για τον κορωνοϊό

Δημοσίευση 8/4/2020 | 08:23

Κώστας Σλούκας: Στην καραντίνα μου έφερναν φαγητό με το κουβαδάκι

Για την εμπειρία του από την καραντίνα στην οποία έμεινε όταν το πρώτο δείγμα βγήκε θετικό για κορωνοϊό περιγράφει ο Κώστας Σλούκας στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

«Έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έβγαινα έξω ααλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σκοινί» ξεκινά την περιγραφή της καθημερινότητάς του στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για να περάσει την καραντίνα.

Όπως λέει το δεύτερο δείγμα που ελήφθη έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα και έτσι «στ' αλήθεια δεν ξέρω εάν προσβλήθηκ ή όχι. Πάντως εάν κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λέμε ασυμπτωματικός».

Βασικός τρόπος για να περάσει την καραντίνα, όπως λέει ήταν η «υπνοθεραπεία». «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα απέναντι στο ψυγείο! Ευτυχώς αυτή η άμυνα απέβη αποτελεσματική και δεν πήρα κιλά».

Μετά τη λήξη της καραντίνας ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και πλέον βγαίνει από αυτό για να πάει στο δικό του γυμναστήριο που άνοιξε πέρυσι με έναν φίλο του «και προσπαθώ να διατηρήσω το κορμί μου σε μια καλή φυσική κατάσταση εάν και εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι φαίνεται οι συμπαίχτες μου (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε) έφεραν τον κορωνοϊό από τη Μόσχα όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε αυτό το παιχνίδι αλλά είναι γεγονός οτι μας έζωσαν όλους τα φίδια».

Όσον αφορά την κατάσταση στην Τουρκία παρατηρεί ότι «έχει ξεφύγει πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Επανερχόμενος, τέλος, στην περίοδο του εγκλεισμού του σημειώνει, τέλος, ότι «δεν είναι αυτός καθ' αυτός ο εγκλεισμός που σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά αλλά η ιδέα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία, στους γιατρούς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να ελεγχθεί αυτή η κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί μυρίζει άσχημα το air condition στο αμάξι; Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι οδηγοί

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Μια καθημερινή συνήθεια λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να γεμίσει η καμπίνα με μούχλα και δυσάρεστες οσμές - και οι περισσότεροι οδηγοί δεν το γνωρίζουν.

Γιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφός του Κωστή Περατικού ‑ «Δεν μπορεί να περπατά ελεύθερος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Κωστής Περατικός είχε δολοφονηθεί από τη 17 Νοέμβρη

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Συγκίνηση στο Μουντιάλ 2026: Τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα μπροστά στους γονείς του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι γονείς του Ντιόγκο Ζότα βρέθηκαν στο Χιούστον για το Πορτογαλία-Κονγκό, όπου προβλήθηκε η μορφή του Πορτογάλου επιθετικού στα μάτριξ του γηπέδου - Τον τίμησε και ο Ζοάο Νέβες όταν σκόραρε.

Το κείμενο συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Τι αναφέρει για Στενά του Ορμούζ, Λίβανο, ουράνιο

Κόσμος Χτες
Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα το κείμενο συμφωνίας με το Ιράν – Δείτε και τα 14 σημεία όπως αυτά καταγράφονται στο MoU

Κινηματογραφική ληστεία στην Βρετανία: Συμμορία ξήλωσε ΑΤΜ με γερανό, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ληστές ξηλώνουν ΑΤΜ

Συνελήφθη 30χρονη influencer στο αεροδρόμιο του Μαρακές επειδή δημοσίευσε βίντεο που παραπονιόταν για την οδήγηση των ντόπιων, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
«Δεν έχω ξαναδεί ανθρώπους να οδηγούν έτσι. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα χωρίς κράνη, με παιδιά επιβάτες, που στρίβουν απότομα», είπε σε ένα βίντεο στα social media, το οποίο αργότερα διέγραψε

Βρετανία: Εργάτης κακοποιούσε αγριόχοιρους με δίκρανο και πλαστικό σωλήνα – «Σκηνές αδύνατο να ξεχαστούν»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 48χρονος Στίβεν Γούλγκερ παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου

Σοκάρει ο ψυχολόγος της Αντιγόνης που δολοφονήθηκε στη Δράμα: «Έβριζε, την υποτιμούσε. Δεν υπήρχε η κοπέλα στη σχέση»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ψυχολόγος της 45χρονης περιέγραψε τον σύζυγό της ως χειριστικό και αποκάλυψε ότι την είχε προτρέψει να αλλάξει κλειδαριές και να ζητήσει μετάθεση από την Αστυνομία.

Ένταση στην δίκη Λυγγερίδη: Μάρτυρας αναίρεσε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά

Ελλάδα Χτες
Ο μάρτυρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η προηγούμενη κατάθεσή του ήταν ψευδής και οφειλόταν σε πίεση και άγχος από τους αστυνομικούς

Με μαχαιριά στο στήθος δολοφονήθηκε ο τραγουδιστής Talay Riley

Κόσμος Χτες
Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης είχε βρεθεί νεκρός σε κήπο σε περιοχή του Λονδίνου - Δύο άντρες και μία γυναίκα έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι