E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Σλούκας: Στην καραντίνα μου έφερναν φαγητό με το κουβαδάκι

Έτσι πέρασα την καραντίνα για τον κορωνοϊό

Δημοσίευση 8/4/2020 | 08:23

Κώστας Σλούκας: Στην καραντίνα μου έφερναν φαγητό με το κουβαδάκι

Για την εμπειρία του από την καραντίνα στην οποία έμεινε όταν το πρώτο δείγμα βγήκε θετικό για κορωνοϊό περιγράφει ο Κώστας Σλούκας στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

«Έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έβγαινα έξω ααλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σκοινί» ξεκινά την περιγραφή της καθημερινότητάς του στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για να περάσει την καραντίνα.

Όπως λέει το δεύτερο δείγμα που ελήφθη έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα και έτσι «στ' αλήθεια δεν ξέρω εάν προσβλήθηκ ή όχι. Πάντως εάν κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λέμε ασυμπτωματικός».

Βασικός τρόπος για να περάσει την καραντίνα, όπως λέει ήταν η «υπνοθεραπεία». «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα απέναντι στο ψυγείο! Ευτυχώς αυτή η άμυνα απέβη αποτελεσματική και δεν πήρα κιλά».

Μετά τη λήξη της καραντίνας ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και πλέον βγαίνει από αυτό για να πάει στο δικό του γυμναστήριο που άνοιξε πέρυσι με έναν φίλο του «και προσπαθώ να διατηρήσω το κορμί μου σε μια καλή φυσική κατάσταση εάν και εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι φαίνεται οι συμπαίχτες μου (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε) έφεραν τον κορωνοϊό από τη Μόσχα όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε αυτό το παιχνίδι αλλά είναι γεγονός οτι μας έζωσαν όλους τα φίδια».

Όσον αφορά την κατάσταση στην Τουρκία παρατηρεί ότι «έχει ξεφύγει πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Επανερχόμενος, τέλος, στην περίοδο του εγκλεισμού του σημειώνει, τέλος, ότι «δεν είναι αυτός καθ' αυτός ο εγκλεισμός που σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά αλλά η ιδέα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία, στους γιατρούς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να ελεγχθεί αυτή η κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στα Ανω Πατήσια: Πόσες δυνάμεις επιχειρούν στο σημείο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη συμβολή της λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Λασκαράτου.

Τι προβλέπει το νέο προσχέδιο για το Κυπριακό που διέρρευσε λίγες μέρες πριν την επέτειο της εισβολής

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η βρετανική Independent αποκάλυψε προσχέδιο που απομακρύνεται από το κλασικό ομοσπονδιακό μοντέλο, με «δημιουργική ασάφεια» που αφήνει κάθε πλευρά να ερμηνεύει τη λύση διαφορετικά.

Δεν πυροβόλησα στον αέρα αλλά προς τον τοίχο για εκφοβισμό, είπε ο ένας αστυνομικός που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του 20χρονου στο Αργος

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Δεν είχα πρόθεση να τον τραυματίσω» υποστήριξε ο ένας αστυνομικός - Για πυροβολισμό στον αέρα επέμεινε ο δεύτερος αστυνομικός

Μακάβρια ανακάλυψη στον Πειραιά: Βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο σε γκαράζ

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δύο νέοι άνθρωποι, 28 και 27 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί σε σταθμευμένο όχημα σε γκαράζ κατοικίας στην οδό Μήλου στον Πειραιά, με τα αίτια θανάτου να παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Γιατί οι Γάλλοι φοβούνται την εθνική τους γιορτή – Τι έχει συμβεί κάθε φορά που έρχεται η 14η Ιουλίου

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Από την Πτώση της Βαστίλης έως την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, η 14η Ιουλίου είναι μια ημερομηνία-σταθμός γεμάτη αίμα και ιστορία.

Φοιτητικά ενοίκια 2026: Ποιες περιοχές της Αθήνας έχουν εκτοξευθεί και πού μπορείς να βρεις κάτι οικονομικό

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Κέντρο και Ζωγράφου καταγράφουν τις υψηλότερες τιμές ενοικίων στην Αθήνα, με studio να φτάνουν τα 440 ευρώ, καθώς η έλλειψη μικρών διαμερισμάτων πιέζει χιλιάδες φοιτητικές οικογένειες.

Απίστευτο θαύμα στους Καταρράκτες του Νιαγάρα: Έπεσε από 52 μέτρα και επέζησε – Το συγκλονιστικό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό επιβίωσης κατέγραψαν οι αρχές του Καναδά, με τον τραυματία να διακομίζεται σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Απολογούνται σήμερα οι δύο 42χρονοι για τον εμπρησμό στη Marfin, οι φωτογραφίες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση

Ελλάδα 14.07.2026
Την ίδια ώρα, ενώπιον της βρετανικής Δικαιοσύνης οδηγείται σήμερα και η 46χρονη που κατηγορείται για συμμετοχή στον φονικό εμπρησμό

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένος μουσικός της ελληνικής ροκ σκηνής – Ποιος ήταν ο Γιώργος Λαγογιάννης

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Ο 47χρονος πληκτράδες και session μουσικός έδωσε μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.

Λεμεσός: Κρατείται 44χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την πεθερά του

Κόσμος 14.07.2026
H 58χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή

Τρόμος σε πτήση της Ryanair: «Αν είναι να πεθάνουμε, θα πεθάνουμε μαζί» λέει η σύζυγος του Σέρβου

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Σέρβος επιβάτης παρασύρθηκε από την αποσυμπίεση έξω από την καμπίνα στα 20.000 πόδια - η σύζυγός του τον κράτησε κυριολεκτικά στη ζωή.

Μην τρώτε κοτόπουλο στη Λαμία για 2‑3 ημέρες λένε από τον ΕΟΔΥ

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Εντοπίστηκε ο τελικός προμηθευτής των κοτόπουλων που συνδέονται με τα κρούσματα σαλμονέλας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον ενδιάμεσο και τη μονάδα εκτροφής.