E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κώστας Σλούκας: Στην καραντίνα μου έφερναν φαγητό με το κουβαδάκι

Έτσι πέρασα την καραντίνα για τον κορωνοϊό

Δημοσίευση 8/4/2020 | 08:23

Κώστας Σλούκας: Στην καραντίνα μου έφερναν φαγητό με το κουβαδάκι

Για την εμπειρία του από την καραντίνα στην οποία έμεινε όταν το πρώτο δείγμα βγήκε θετικό για κορωνοϊό περιγράφει ο Κώστας Σλούκας στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

«Έμεινα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και όχι μόνο δεν έβγαινα έξω ααλλά μου κουβάλαγε κιόλας το φαγητό η αδερφή μου. Ερχόταν κάθε μέρα κάτω απο το σπίτι, μου το άφηνε σε ένα κουβαδάκι και το ανέβαζα από το μπαλκόνι με το σκοινί» ξεκινά την περιγραφή της καθημερινότητάς του στη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε για να περάσει την καραντίνα.

Όπως λέει το δεύτερο δείγμα που ελήφθη έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα και έτσι «στ' αλήθεια δεν ξέρω εάν προσβλήθηκ ή όχι. Πάντως εάν κόλλησα τον ιό, τον πέρασα πολύ ήπια, ήμουν αυτό που λέμε ασυμπτωματικός».

Βασικός τρόπος για να περάσει την καραντίνα, όπως λέει ήταν η «υπνοθεραπεία». «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω κοιμηθεί τόσο πολύ όσο αυτές τις ημέρες. Ύπνος, πολλή τηλεόραση και άμυνα απέναντι στο ψυγείο! Ευτυχώς αυτή η άμυνα απέβη αποτελεσματική και δεν πήρα κιλά».

Μετά τη λήξη της καραντίνας ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και πλέον βγαίνει από αυτό για να πάει στο δικό του γυμναστήριο που άνοιξε πέρυσι με έναν φίλο του «και προσπαθώ να διατηρήσω το κορμί μου σε μια καλή φυσική κατάσταση εάν και εφόσον επιστρέψουμε στα γήπεδα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι φαίνεται οι συμπαίχτες μου (σ.σ. στη Φενέρμπαχτσε) έφεραν τον κορωνοϊό από τη Μόσχα όταν αντιμετωπίσαμε τη Χίμκι. Εγώ δεν είχα παίξει σε αυτό το παιχνίδι αλλά είναι γεγονός οτι μας έζωσαν όλους τα φίδια».

Όσον αφορά την κατάσταση στην Τουρκία παρατηρεί ότι «έχει ξεφύγει πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Επανερχόμενος, τέλος, στην περίοδο του εγκλεισμού του σημειώνει, τέλος, ότι «δεν είναι αυτός καθ' αυτός ο εγκλεισμός που σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά αλλά η ιδέα ότι πρέπει οπωσδήποτε να μείνεις μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς η Ελλάδα έλαβε έγκαιρα προληπτικά μέτρα και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πολιτεία, στους γιατρούς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στο να ελεγχθεί αυτή η κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βρετανία: Μικροσκοπικό ρωμαϊκό φυλαχτό σε σχήμα φαλλού εντοπίστηκε σε λέσχη κρίκετ

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο χώρος που εντοπίστηκε το εύρημα φέρεται να ήταν η έδρα ενός αρχαίου λουτρού

Πιάστηκαν στα χέρια μετά από τροχαίο – Συνελήφθη 25χρονος

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Ο συλληφθείς φέρεται από κοινού με τον συνεπιβάτη του να επιτέθηκαν σε 20χρονο

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 16χρονος που κατανάλωσε αλκοόλ σε μπαρ στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.05.2026
Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος τα ξημερώματα

Γιατί χιόνισε τον Μάιο;

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Το ακραίο φαινόμενο των τελευταίων 40 ετών που «ανατρέπει» τα δεδομένα του καιρού στην Ευρώπη

Πετρέλαιο: Υποχωρούν οι τιμές, αλλά παραμένουν πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι

Οικονομία 04.05.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεκινήσουν προσπάθειες για να βοηθήσουν τα πλοία που έχουν παγιδευτεί στα Στενά του Ορμούζ

Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione, Γιάννης Κολοτούρας, σε ηλικία 48 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.05.2026
Θλίψη στον χώρο της ελληνικής μόδας